Pro Video anunta lansarea pe DVD a celei mai noi animatiei Disney / Pixar - Coco. Coco, al 19-lea film PIXAR, e câștigătorul premiului OSCAR pentru cel mai bună animație.

Colorată ca o pălărie mexicană şi vibrantă ca o chitară în mâini de maestru, Coco este una dintre acele animaţii pe care nu o poţi uita curând. Şi nu doar pentru calităţii imaginii – spectacolul lumii de dincolo, personajele expresive, creativitatea animatorilor – cât, mai ales, pentru emoţiile puternice pe care le stârneşte povestea.

Deși în familia sa muzica e interzisă de generații, tânărul Miguel (Anthony Gonzalez) visează să devină un adevărat cântăreț, la fel ca idolul său Ernesto de la Cruz (Benjamin Bratt). Încercând cu disperare să-și dovedească talentul, Miguel se trezește prins în uluitorul și coloratul Ținut al Morților. Acolo, îl întâlnește pe fermecătorul pezevenchi Hector (Gael García Bernal). Împreună, cei doi noi prieteni pornesc într-o călătorie extraordinară pentru a dezlega misterul ascuns de generații în familia lui Miguel.

Titlul originalCOCO

Titlul în limba românăCOCO

Regia: Lee Unkrich

Gen: animaţie

Voci: Anthony Gonzalez, Gael García Bernal, Benjamin Bratt

Site achiziționare filmewww.provideo.ro

Format disponibil:

Coco va fi disponibil din 27 martie în toate magazinele de specialitate din țară în format DVD. Cumpără Coco pe DVD, înscrie-te în CONCURS și poți câștiga:

- o chitară acustică și 5 lecții gratuite a câte 50 minute fiecare oferite de ScoalaChitara.ro.

- 5 premii - câte un voucher în valoare de 200 de lei la restaurantul mexican Taqueria El Torito.

Campania se desfășoară în perioada 27 martie - 30 aprilie 2018. Regulamentul campaniei este disponibil AICI.

Trailer subtitrat:  

Trailer dublat