Legendarul actor Burt Reynolds a murit la un spital din Florida, unde era internat. El ar fi suferit un stop cardiac. Avea 82 de ani.

În 2010, Reynolds ar mai fi avut probleme grave cu inima, fiind operat cu succes. În trecut a avut și probleme cu drogurile.

A debutat în film în 1961 şi a cunoscut gloria în anii ’70 şi ’80 fiind cunoscut petru rolurile din trilogia Smokey and the Bandit, Deliverance, The Longest Yard.

A fost însurat de două ori, cu actriţele Judy Carne şi Loni Anderson, dar ambele căsnicii s-au încheiat prin divorţ. A mai avut relaţii de durată cu actriţele Sally Field şi Dinah Shore.

Actorul, nominalizat în 1997 la Oscar pentru rolul din Boogie Nights, pentru care a primit un Glob de Aur, avea de ani buni şi probleme cu greutatea. Reynolds ar fi urmat să apară în filmul lui Quentin Tarantino Once Upon a time in Hollywood.

Actorul chiar scria în memoriile sale: „Am vrut mereu să experimentez totul și să plec cu capul sus. Până acum totul a fost bine. Știu că sunt bătrân dar mă simt tânăr. Iar asta este ceva ce nimeni nu îmi va putea lua: nimeni nu a avut parte de mai multă distracție ca mine”. 

Născut la 11 februarie 1936, Reynolds a crescut în Florida şi a jucat fotbal american la universitatea din acest stat în anii 1950.