Iata premierele filmelor din aceasta saptamana cinematografica si informatiile referitoare la programul lor din rețeaua Cineplexx.

Cineplexx ii asteapta pe toti cei care sunt iubitori ai filmelor cu 2 premiere oficiale! De vineri, 27 Mai, filmele care intra in premiera la Cineplexx sunt: Fabrica de Vise si Top Gun: Maverick. Asa ca, cinefilii se pot delecta atat cu o animatie cat si o actiune bine meritata la Cineplexx!

Tom Cruise revine pe marile ecrane în rolul legendarului pilot Maverick cu o nouă acțiune explozivă care îl va trimite din nou în înaltul cerului. Tom Cruise nu este singurul membru al distribuției care se va întoarce în noul film Top Gun: Maverick, deoarece Val Kilmer revine în rolul lui Tom „Iceman” Kazansky. Pe langa blockbuster-ul verii, iubitorii de filme se pot delecta si cu o poveste colorata si amuzanta odata cu premiera animatiei daneze Fabrica de Vise – dupa cum ii spune numele, este locul unde tot ce îți poți imagina devine realitate!

Nu există o experiență de vizionare mai bună decât să trăiești emotiile de pe marele ecran alături de alți fani, iar Top Gun: Maverick impreuna cu Fabrica de Vise îți oferă divertisment la foc continuu!

FABRICA DE VISE (AG)

PREMIERĂ: 27 Mai
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română
GEN: Animatie, Aventura

După ce descoperă că are o putere supranaturală - aceea de a crea și controla visele celor din jur - tânăra Mina decide să-i dea o lecție surorii ei vitrege, care o supără mereu.

PROGRAM:
2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/38JUfEg


PROMOȚIE FAMILY PACK

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program.

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi.

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere.



TOP GUN: MAVERICK (AP-12)

PREMIERĂ: 27 Mai
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D subtitrat în română Dolby Atmos, 2D dublat în limba maghiară
GEN: Dramă, Actiune
DISTRIBUȚIE: Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Val Kilmer
 
După mai mult de 30 de ani în armată ca unul din cei mai buni aviatori, Pete Mitchell se întoarce acolo unde a început, dar cu misiunea de a-și pune în slujba celor nou recrutați abilitățile sale extraordinare de pilot de teste, chiar dacă asta înseamnă să nu avanseze în rang, așa cum ar fi meritat.

PROGRAM:
2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3Gpj197
2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: https://bit.ly/3GefI4f