Evenimentul de lansare a animatiei Minionii 2 / Minions: The Rise of Gru din 24 iunie a declanșat frenezia galbenă pentru cele mai simpatice și năzdrăvane personaje animate care și-au prezentat noile aventuri în exclusivitate la Cineplexx Băneasa.

Primii care s-au bucurat de revederea cu Gru și creațiile lui au fost zeci de copii nerăbdători, influenceri, oameni de televiziune și artisti. Printre cei care au avut șansa de a face cunoștință cu celebrii minioni, s-au numărat: Dan Cruceru, Ioana Maria Moldovan, Ionuț Popa, Ioana Picos, Irina Gologan, Majda (foto sus), Roxana Iliescu si Mihai Beldie.

Înainte de a intra la film, cei mici au avut parte de distracție împreună cu animatorii și de workshop-uri interactive , în timp ce părinții lor îi privieau relaxați de pe margine. Cei mici au putut participa și la tombolă unde au avut șansa de a câștiga cadouri promoționale cu celebrii Minioni. Pentru a putea rememora evenimentul, invitații de onoare au facut poze alături de drăgălașii minioni la panoul foto dedicat.

Minionii 2 este plasat la începutul anilor 1970, în mijlocul erei retro, muzică disco și costume colorate, toate clasice ale acelei epoci. Gru, un fanboy al trupei The Vicious 6, un grup de super răufăcători, împreună cu noua sa echipă de Minioni, condusă de Kevin, Stuart, Bob și noul venit, Otto, alcătuiesc un plan pentru ca acesta să devină cel mai recunoscut răufăcător.

Distribuit de Ro Image 2000, filmul va ajunge în avanpremieră specială la Cineplexx pe 25 și 26 iunie și în premieră națională pe marile ecrane din 1 iulie în varianta 2D si 3D, dublat și subtitrat în limba română.

Adopta un Minion. Doar in weekend-ul 1-3 iulie, Gru și minionii săi îi așteaptă pe cei mici la oricare dintre cinematografele Cineplexx din țară – Băneasa, Titan, Sibiu, Satu-Mare și Târgu-Mureș – cu umor, aventură și CADOURI amuzante. Fiecare bilet de copil va include câte un „Do it yourself Minion” care se va ridica exclusiv de la casele de bilete din cinema. Și, desigur, cu Minionii, există întotdeauna o mulțime de surprize ce vor putea fi descoperite pe parcurs. Cadourile se vor oferi în limita stocului disponibil.

Programul filmului Minionii 2 pentru întreaga săptămână la Cineplexx și First Class Cinema poate fi consultat oricând online pe site-ul www.cineplexx.ro sau pe aplicația gratuită de mobil. Biletele pentru First Class Cinema pot fi achiziționate direct din cinema sau online pe www.cinemagia.ro.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie și al doilea cel mai important lanț de cinematografe pe piața românească. Compania deține în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia și Italia.

În România deține deja cinci locații tip multiplex – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș – cu angajamentul asumat de extindere a portofoliului cu alte noi locații în viitorul foarte aproiat.

Imagini de la eveniment pot fi vazute aici.