Cartea sau filmul? Ambele! Dar, de data aceasta, noi îți recomandăm să începi cu cartea! De ce?

Pentru că seria The Gray Man, cea care a inspirat unul dintre cele mai așteptate filme cu Ryan Gosling, a fost scrisă de un adevărat maestru al suspansului: Mark Greaney - autor de bestsellere #1 în topul New York Times!

Fiecare volum din serie îți dezvăluie mai mult din povestea fascinantului Court Gentry, asasinul din umbră care nu ratează nicio țintă, oferindu-ți detaliile de care ai nevoie pentru a înțelege cu adevărat codul moral ambiguu după care acesta se ghidează.

Intrigi complexe, jocuri de putere la nivel înalt și interese mortale, cărțile din seria The Gray Man te vor ține cu sufletul la gură până la ultimele pagini. Aceste thrillere cu spioni și asasini au toate ingredientele pentru a-ți oferi o adevărată aventură plină de adrenalină atunci când nu vrei să-ți petreci timpul în fața unui ecran!

În plus, dacă ești fan Ryan Gosling și vrei să vezi ecranizarea poveștii, cărțile te vor ajuta să apreciezi la adevărata valoare munca netflactorului preferat!

Cele două volume te așteaptă pe bookzone.ro, iar dacă alegi să pornești ACUM pe urmele lui Court Gentry, Cameleonul, beneficiezi de un preț special: bkz.ro/lansare-the-gray-man

Ryan Gosling este The Gray Man, iar Chris Evans este adversarul său psihopat în thrillerul cu spioni produs de Netflix/AGBO și regizat de Anthony și Joe Russo.

Filmul va fi disponibil la nivel global pe Netflix din 22 iulie.