După ce a acceptat sa regizeze viitorul film al Studiourilor Marvel Fantatic Four, Matt Shakman a renunţat la implicarea sa în următorul film din seria Star Trek.

Potrivit The Hollywood Reporter, Shakman – care inițial trebuia să regizeze al patrulea film Star Trek din seria reboot – a renunțat la acesta din cauza problemelor de programare care vor apărea acum că s-a alăturat producţiei Fantastic Four. Decizia sa a fost confirmată de Paramount Pictures, care a declarat într-un comunicat că, deși regretă decizia, îi sunt recunoscători pentru timpul petrecut la dezvolatarea proiectului.

Matt Shakman este un regizor incredibil de talentat și regretăm că momentul nu s-a potrivit pentru ca el să regizeze viitorul nostru film Star Trek”, au declarat cei de la Paramount Pictures.

„Suntem recunoscători pentru numeroasele sale contribuții, suntem încântați de viziunea creativă a acestui următor capitol și așteptăm cu nerăbdare să o aducem publicului din întreaga lume.”

Shakman este cunoscut pentru munca sa de regizor în lumea televiziunii, el regizând seria de succes de pe Disney+ WandaVision, precum și diferite episoade din seriale precum Game of Thrones, Succession, Mad Men, Six Feet Under, The Boys, House M.D., Fargo, și It’s Always Sunny in Philadelphia.

Următorul film Star Trek (al 4-lea din seria reboot) ar trebui să aibă premiera pe 22 decembrie 2023, dată care cu siguranţă nu va fi respectată în urma acestor schimbări.