Cinemax este cel mai nou cinema din Bucureşti. Deschis în 2019, multiplexul are 12 săli şi este dotat cu echipamente de cea mai înaltă calitate (Christie şi Dolby).

Pentru iubitorii de tehnologie de ultima oră, există Sala UltraX, care aduce cea mai înaltă calitate a experienţei de film de pe piaţă – sunetul este asigurat de Dolby Atmos, în timp ce imaginea este asigurată de un proiector Laser 4K.

Vizionarea filmelor în cel mai mare confort este oferită de cele două Săli VIP (cu 24 de locuri în fiecare sală), având scaune electrice din piele şi posibilitatea de a comanda produse în timpul filmului, prin intermediul tabletelor ataşate fiecarui scaun.

cinemax sali 1

Sălile VIP beneficiază şi de un lobby exclusivist: Meniu popcorn inclus, băutura de bun venit inclusă, platou plin cu bunătăţi (având săptamânal alt specific) şi mâncare comandată în tmpul filmului, direct de pe tableta ataşată scaunului.

Întregul cinematograf este echipat cu scaune premium. Totodată, puteţi găsi “Love Seats”, pentru şi mai multă intimitate, sau scaune Premium Plus, cu cotieră dublă şi tetieră mai înaltă, pentru relaxare completă.

cinemax sali 2

Cinemax este prezent în 3 ţări (Cehia, Slovacia şi România), 14 oraşe şi 16 cinematografe, totalizând peste 13.000 de locuri.

Party la CINEMAXimum a fost conceptul menit să celebreze primii 3 ani de entertainment și filme bune în România!

cinemax sali 3

Peste 180 de invitați - parteneri, presă, distribuitori şi celebrități - au pășit pe covorul roșu al cinematografului din Veranda Mall. Printre ei, criticul de film Irina Margareta Nistor, gimnastul Mihai Drăgulescu, TJ Miles, Gianina Corondan sau Cosmin Tudoran.

Cinemax România a dat startul astfel toamnei cu chef de distracție, adunând în sala de cinema celebrități, influenceri și jurnaliști autohtoni care s-au bucurat de o seară inedită, care s-a încheiat cu vizionarea blockbusterului 3000 de ani de dorință / Three Thousand Years of Longing cu Tilda Swinton şi Idris Elba în rolurile principale.

cinemax sali 5

CineFan.ro vă prezintă câteva imagini de la eveniment.

Un material video găsiţi pe >>> pagina noastră de TikTok.<<<

lansare cinemax 5

cinemax eveniment 1

cinemax eveniment 2

lansare cinemax 4

cinemax eveniment 3

lansare cinemax 3

lansare cinemax 2

lansare cinemax 1