Serialul de comedie Secretele Președintelui revine cu cel de-al treilea sezon și cu porție triplă de râs, în fiecare vineri, sâmbătă și duminică, de la 19:15, la Prima TV. 

Gagurile și comicul de situaţie nu vor lipsi nici în acest nou sezon, iar reîntâlnirea telespectatorilor cu personajele amuzante ale sitcomului românesc va aduce multe zâmbete și râsete.

“Președintele Pupăză este speriat de amenințările invadatorilor de la est la adresa României și decide să pună țara în stare de alertă pentru a putea reacționa prompt la orice posibilă agresiune. În acest sens transformă Cotroceniul într-o bază de antrenament militar”, dezvăluie Grig Chiroiu din culisele serialului.

Cum însă nimeni nu vrea să renunțe la confortul asigurat de Palatul Cotroceni pentru a se muta într-un cort de campanie în frig și intemperii, instrucția se va desfășura în vila de protocol care îi găzduiește pe tinerii de la Next Gen.

Și, pentru a se crea atmosfera de unitate militară, vila va fi decorată corespunzător. Ciocnirea vieții cazone cu ,,civilia” va fi una dură. Regulile și restricțiile impuse de armată vor leza drepturile și libertățile cu care erau obișnuiți membri staff-ului, dar mai ales rebelii tineri din Next Generation. Și de aici începe conflictul, cu multe răsturnări de situație și, bineînțeles, mult umor.

Personaje principale: Grig Chiroiu (Pupăză G Grigoraș), Toni Ionescu (Mârlanu Ferdinand), Bogdan Dumitrescu (Chiorete Ilarie), Livia Taloi (Ema Cucu), Diana Alina Andrei (Varvara).

Personaje secundare: Jean Lemne (Mateescu), Eugen Cristea (comunistul), Iuliana Mărgărit (maior Anca Alexandrescu), Alin Brancu (Hassan), Echipa de tineri NextGen: Luca (Luca Dumitrescu), Crenguța (Crenguța Ionescu), Victoria (Ioana Budu), Amanda (Amanda Petrișor), Radu (Radu Coman)

În această toamnă, Prima TV vine cu o imagine fresh, o grafică nouă și o serie de Id-uri de post, filmate de vedetele Prima TV în locuri unice din România. Astfel, postul de televiziune din portofoliul Grupului Clever este și mai aproape de telespectatori și traduce prin fiecare productie TV sloganul Crede în tine”.