În aceasta săptămână, vă invităm la o noua ediţie a emisiunii noastre de cultură cinematografică, unde îl avem ca invitat pe regizorul și actorul Emanuel Pârvu.

Și uite așa CineFAN.podcast a ajuns la ediția cu numărul 10. Ediție care ne-a prilejuit revederea #după17ani cu actorul-regizor Emanuel Pârvu.

S-au povestit atât de multe și atât de frumoase, că abia au încăput toate în episodul de azi. Evident, un capitol important este dedicat filmului Marocco / Mikado, cel mai recent lung-metraj care-i poartă lui Emanuel Pârvu cariera mai departe.

Marocco are premiera în cinematografe pe 7 octombrie și îi are în rolurile principale pe Șerban Pavlu, Ana Indricău și Tudor Cucu-Dumitrescu într-o poveste despre neîncredere și gesturile cu intenții bune care duc la consecințe nefaste.

În distribuție se mai află Crina Semciuc, Emilia Popescu, Tania Filip, Vlad Brumaru, Mihaela Sîrbu, Mirela Gorea, dar și copiii Amalia Constantinescu și Sonia Stolea.

Emanuel Lăzărescu și Cristi Dumitrescu te invită să vizionezi mai jos un episod cu de toate, presărat pe alocuri cu divinitate.