Începe lupta pentru inima celor doi baci. Probele vor fi dure, competiția acerbă iar premiul pe măsură: 50.000 de euro și Trofeul. 

Alice Peneacă (Corina), Oana Ioniță (Andreea), Ioana Picoș ( Mona Liza), Maria Georgiana Văcariu ( Adela), Simona Pintileasa ( Viviana), Mădălina Anea (Edit), Roxana Condurache (Eva), Cristina Viștereanu ( Diana), Iulia Neacșu (Oana), Alexa Tofan (Anemona) sunt cele 10 băcițe care luptă pentru inima celor doi ciobani, Tică (Alin Panc) și Horică (Sandu Pop, aka Văru’ Săndel).  

Povestea din Pup-o, mă!, serialul care începe joi, 06 octombrie, de la 20.00, la Prima TV, este alertă, acțiunea are multe fațete, umorul de limbaj și situație este întâlnit la orice pas. “Personajul meu se numește Corina. A fost o experiență foarte frumoasă iar cu echipa m-am simțit excelent la filmări”, spune Alice Peneacă.

Filmările au durat o lună și au avut loc într-o fermă din apropierea Bucureștiului.

“Filmările la primul sezon au fost o continuă voie bună care cred că se va transmite și telespectatorilor. Am râs, ne-am distrat la filmări și am creat amintiri dintre cele mai inedite. În afară de vacanțele petrecute la țară atunci când eram mică, acum a fost perioada în care am stat cel mai mult printre animale, fân, noroi, grajduri. A fost ceva inedit. Personajul meu, Mona Liza, reprezintă mărul discordiei în relația dintre baci. Ah, da, să nu uit că tot cu această ocazie am jucat prima dată și travesti 😅 În ce context, nu spun. Va trebui să urmăriți serialul pentru a vedea ce s-a întâmplat”, spune actrița Ioana Picoș.

pupo ma serial 1

Și pentru Oana Ioniță serialul Pup-o, mă! este o experiență unică “Am primit cu bucurie propunerea de a interpreta personajul Andreea. E un personaj colorat și amuzant, drept pentru care mi-a făcut plăcere și m-am distrat în timpul filmărilor. E o comedie savuroasă și sunt sigură că oamenii se vor amuză copios.”

Cele 10 actrițe și influenceri, cu experiență pe platourile de filmare sau în social media, vor trece prin probe amuzante precum cursa viteză de depănușat porumb sau cea de urmărit găini în bătătură.

“Serialul are umor, acțiune, autenticitate, baci și mioare și multe fete de care m-am apropiat și pe care mă bucur că le am cunoscut. Eu sunt Diana, una dintre concurente și mă caracterizează forța și sensibilitatea”, a povestit actrița Cristina Viștereanu.

De joi, 6 octombrie,  de la 20.00, pe telespectatorii Prima TV  îi așteaptă o producție 100% românească, autentică, primul serial ardelenesc de la noi.