În această săptămână s-au încheiat filmările la Trei Lozuri (Două Lozuri 2) - continuarea comediei cu acelaşi nume din 2016.

Scris şi regizat de Paul Negoescu, Două Lozuri (2016) a fost un mare succes de public la cinema reuşind să acumuleze 27.182 spectatori plătitori în primul weekend de rulare, totalizând la cinema 134.421 spectatori.

Produs de actoriedefilm.ro şi Papillon Film, Două lozuri i-a avut în rolurile principale pe Dragoș Bucur (Vasile Grămadă), Alexandru Papadopol (Pompiliu Borș) şi Dorian Boguță (Dinel Petre), care vor reveni în rolurile îndrăgite şi pentru sequel.

Imaginea filmului este semnată din nou de Ana Drăghici (Două Lozuri, Povestea unui pierde-vară, Otto Barbarul şi viitoarea premieră Oameni de treabă).

Prezent la CineFan.podcast (ediţie ce va fi difuzată pe 25 noiembrie), regizorul Paul Negoescu ne-a dat câteva detalii despre sequel: Cei trei prieteni vor fi implicaţi de această dată într-o nouă aventură în care criptomonedele sunt punctul de plecare al filmului şi care le vor da mare bătaie de cap eroilor noştri.

Regizorul Paul Negoescu ne-a dezvaluit că alături de Bucur, Papadopol şi Boguță, în acest nou film vor apărea şi: Mihai Bobonete, Ilona Brezoianu, Iulian Postelnicu, Eduard Cârlan, Angela Ioan, Radu Romaniuc.

Premiera comediei Trei Lozuri (Două Lozuri 2) (titlul nu este final) va avea loc în toamna anului 2023.

Oameni de treabă, cel mai nou film regizat de Paul Negoescu va avea premiera pe 25 noiembrie în cinematografele din toată țara. La granița dintre comedie neagră și thriller, Oameni de treabă spune povestea lui Ilie (Iulian Postelnicu), un polițist din mediul rural, pe care greșelile trecutului, precum și o serie de evenimente violente care se întâmplă în sânul comunității, îl împing către o situație fără scăpare.

Foto: Pagina de Facebook Doua lozuri.

trei lozuri final filmari 2