În aceasta săptămână, vă invităm la o noua ediţie a emisiunii noastre de cultură cinematografică, unde îl avem ca invitat pe actorul și scenaristul Iulian Postelnicu.

Scenaristul Iulian Postelnicu a scris pentru Mondenii, Las Fierbinți sau Neidentificat. Actorul Iulian Postelnicu a făcut roluri memorabile în Un etaj mai jos, Arest și Oameni de treabă.

Aparent, a trecut prin toate în fugă, fluierând. Aparent. Pentru că în episodul 13 al CineFAN.podcast, omul Iulian Postelnicu ne-a explicat pe îndelete, cu umor și dezinvoltură, că n-a fost mereu ușor și că e nevoie de multă muncă pentru toate astea. Și, am adăuga noi, de talent. Capitol la care stă excelent.

Şi pentru că tot aleargă, colegul actor Bogdan Farcaș l-a poreclit “Forrest Gump de România”. E drept, Iulian Postelnicu se mai și oprește când și când. Și face câte ceva memorabil. Cum e episodul CineFAN.podcast din aceasta săptămână.

Începe chiar acum, mai jos, când apeși pe PLAY.

Din 25 noiembrie îl putem vedea la cinema în noul film regizat de Paul Negoescu, Oameni de treabă. La granița dintre comedie neagră și thriller, Oameni de treabă spune povestea unui polițist din mediul rural (Iulian Postelnicu), pe care greșelile trecutului, precum și o serie de evenimente violente care se întâmplă în sânul comunității, îl împing către o situație fără scăpare.