În aceasta săptămână, vă invităm la o noua ediţie a emisiunii noastre de cultură cinematografică, unde o avem invitată pe actriţa Olimpia Melinte.

Cunoscută din filme precum Canibal (r. Manuel Martin Cuenca), #selfie (r. Cristina Jacob), Planşa (r. Gheorghe Andrei), Bucureşti NonStop (r. Dan Chişu), Căutătorul de vânt (r. Mihai Şofronea) dar şi serialul Vlad, Olimpia Melinte este una dintre cele mai iubite actriţe ale momentului.

Una dintre cele mai amuzante întâlniri de la CineFAN.podcast a avut-o astfel în rolul principal pe Olimpia Melinte. Actriță și, mai nou, scriitoare – ea lansând de curând cartea pentru copii Serion Pantalon în Ţara Amintirilor.

Printre hohote de râs, Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu au reușit, totuși, să discute și lucruri serioase și să afle cam tot ce era de aflat despre trecutul, prezentul și viitorul Olimpiei.

Ba chiar au obținut și promisiunea că vor organiza împreună un festival de film. Despre care, cu siguranță, se va vorbi într-unul din episoadele următoare.

Vă invităm să-l urmăriţi mai jos: