Producătorii succeselor Tabăra, 5Gang: Un altfel de Crăciun şi Teambuilding ne propun din 6 ianuarie 2023 o nouă comedie: Romina VTM (Romina, viaţa mea).

Regizat de Răzvan Macovei, dupa un scenariu de Radu Alexandru, comedia Romina VTM îi are în distribuţie pe Nicole Cherry, Rareș Mariș, Bogdan de la Ploiești, Yny Sebi, Cesima Nechifor, Costi Max, Cristina Pucean, Ana Maria Guran şi Matei Dima.

Romina (Nicole Cherry), înfiptă și isteață cum e ea, încearcă să salveze terasa tatălui ei din Costinești. Ca să reușească, e nevoită să își confrunte toate fricile.

În peripeția ei, ajunge să se îndrăgostească de Valentin (Rareș Mariș), un turist venit în vacanță la Costinești, cu planuri de a cânta la chitară pe pietonală pentru a câștiga un ban cinstit. Romina îl ajută pe Valentin să devină artist în toată regula, și, fără să își dea seama, Valentin ajunge să semene cam mult cu Gino (Bogdan de la Ploiești). Între Romina și Gino pare că a fost ceva la un moment dat, și asta îl face pe Valentin să devină gelos.

Cei 3 sunt acompaniați de o gașcă foarte colorată, formată din Narcisa (Cesima Nechifor), Dana (Ana Maria Guran), Mihai (Costi Max), Pamela (Cristina Pucean), Sebi (Yny Sebi), Bobby (Costel Biju) și Tzancă Uraganu. Va reuși Romina să salveze terasa tatălui ei și dacă da, cu ce cost?

Romina VTM (Romina, viaţa mea) are premiera pe 6 ianuarie 2023, distribuit de Viva la Vidra.

Iată trailerul mai jos: