Marți 29 noiembrie a avut loc la Clubul Diplomatic, un eveniment cu totul special: cu ocazia intrării în producție a filmului O secundă, o serie de invitaţi de marcă au luat parte la citirea oficială a scenariului.

La eveniment a participat întreaga echipă de actori, producţie, parteneri şi jurnalişti.

În drama O secundă, personajul principal, interpretat de debutantul Octavian Iacob, tânăr, îndrăzneț și ambițios, trece prin tot felul de situații tensionate sau de-a dreptul ostile, care-l duc în cele din urmă la depresie. Cum depășește aceste stări? Cu ajutorul unui medic specialist, rol pe care-l va interpreta Maia Morgenstern.

O secundă este un film inspirat din fapte reale şi se vrea un semnal de alarmă pentru conştientizarea bolii secolului, depresia.

Filmul este regizat de Octavian Iacob, iar din distribuţie fac parte actori consacraţi, care nu mai au nevoie de nicio prezentare, cum ar fi Maia Morgenstern, Constantin Cotimanis, Geanina Ilies, Roxana Lupu, Paul Diaconescu, Augustin Viziru, Roxana Condurache, Alex Velea, Dorian Popa, Elwira Petre, Anna Lesko, Cristina Belciu sau Monica Davidescu, dar şi debutanţi.

Acţiunea filmului începe în Gara din Băile Herculane, considerată ca fiind cea mai romantică din Europa!

“Mă bucur că am găsit un investitor să creadă în proiectul nostru de film, să creada în return on investment în urma difuzarii lui naționale și internaționale. Pe 13 decembrie va fi primul tur de manivelă și va fi cu noroc! Cu primul film - A doua cădere a Constantinopolului - am țintit top 10 național și uite că de 30 de ani am rămas pe primul loc ca număr de spectatori! Acum, întreaga echipă, ne visăm în top 10 mondial!” a declarat pentru CineFan.ro Ada Vertan, line-producer O secundă.

O secundă va avea premiera în cinematografe în 2023.

o secunda 2

o secunda 3

o secunda 4

o secunda 5