Crăciunul este despre dragoste, familie, fericire și dorința de a dărui. Crăciunul înseamnă magie, nostalgie, curaj și speranță.

Cel mai important, Crăciunul este despre a fi înconjurat de cei dragi. De Crăciun, fii numai bun! PRO TV aduce spiritul sărbătorii cu o serie de filme care au spart topurile de specialitate.

Kevin McCallister se întoarce la PRO TV! Pe 17, respectiv 24 decembrie, de la ora 20:00, telespectatorii vor putea intra în lumea magică de Crăciun cu Singur acasă / Home Alone și Singur acasă 2 - Pierdut în New York / Home Alone 2: Lost in New York. Serile de sâmbătă vor fi împlinite alături de cel mai îndrăgit copil care a făcut istorie.

Filmul PRO vine în Ajunul Crăciunului cu Grinch, Goana după cadou / Jingle All the Way și Miracolul din Strada 34 / Miracle on the 34th Street.

Singur acasa la PRO TV

De-a lungul întregii zile de Crăciun, copiii, mici și mari, vor putea urmări Cățelul care a salvat Crăciunul / The Dog who Saved Christmas, Misiune de salvare / Big Miracle, Aventurile lui Smallfoot / Smalfoot, Crăciunul cu familia Krank / Christmas with the Kranks și Pinguinii domnului Popper / Mr. Popper's Penguins, filme care vor aduce întreaga familie în fața televizoarelor.

Sărbătorile vin la pachet cu hohote de râs, iar telespectatorii își vor putea petrece seara de 25 decembrie cu un episod special din cel mai urmărit serial românesc, Las Fierbinți! Cele mai îndrăgite personaje vor avea parte de aventuri uimitoare și situații neașteptate... dar specifice sărbătorilor de iarnă! În încheiere, telespectatorii vor putea urmări filmul de acțiune Un polițist și jumătate / Ride Along și comedia Fratele lui Moș Crăciun / Fred Claus.

Las Fierbinti

A doua zi de Crăciun, pe PRO TV, vor rula filme precum Blizzard și Corgi: Cățeii reginei, iar filmul de aventură Chemarea străbunilor / Call of the Wild va fi difuzat în premieră și va spune povestea lui Buck, un câine iubitor, care ajunge în Alaska și este nevoit să înfrunte sălbăticia din anii 1890, trăind aventura vieții sale.

Telespectatorii se vor bucura de cele mai iubite colinde și spiritul Crăciunului va ajunge în casele telespectaorilor prin vocea Andrei! Îndrăgitul concert al artistei, Vis de iarnă, va fi difuzat pe 26 decembrie.

De Crăciun, fii numai bun! La PRO TV!