În aceasta săptămână, Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu vă invită la primul episod al celui de-al doilea sezon de CineFAN.podcast - Podcastul Industriei de Film din România, unde o au ca invitată pe actriţa Victoria Raileanu.

De mică, Victoria Raileanu s-a luptat cu alegerile. Balet, chimie, pictură, biologie, echitație și lista ar putea continua. Dar, a ales, cu sufletul, actoria. Și asta se vede în toate rolurile pe care a ajuns să le facă.

De la Daria din telenovela Daria, iubirea mea și până la Miky din serialul de succes Vlad, de la scurtmetraje și până la filmul Taximetriști (r. Bogdan Theodor Olteanu) sau de la rolurile din teatru și până la momentele de improvizație, alături de trupa iELE.

Actoria, așa cum spune chiar ea, a salvat-o întotdeauna. Cel puțin de o carieră de farmacistă. Restul e cancan, despre care nu vorbim însă deloc în cel mai nou episod CineFAN.podcast.

Taximetriști - cel mai recent film regizat de Bogdan Theodor Olteanu, la fel ca piesa de teatru cu același nume - invită publicul alături de personaje savuroase, într-o poveste plină de umor și suspans.

O noapte. Zeci de povești. Un singur oraș. Din 20 ianuarie, Taximetriști vine în cinematografe, distribuit de Forum Film România.

O abonare la canalul noastru te va ajuta să nu ratezi nimic din ce vom posta pe viitor. O poţi face aici, nu te costă nimic! www.youtube.com/@cinefan.podcast

Urmăriţi episodul mai jos: