În aceasta săptămână, Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu vă invită la un nou episod de CineFAN.podcast - Podcastul Industriei de Film din România, unde o au ca invitată pe actriţa Andreea Vasile.

Andreea Vasile ne-a atras atenția cu rolul Nico din serialul HBO Umbre și în De ce eu? al regizorului Tudor Giurgiu.

Dar cariera ei înseamnă și piese de teatru sau producții cinematografice internaționale.

Acum a venit momentul să încerce și un rol de comedie, alături de Pavel Bartoș, în cel mai recent film al lui Jesús del Cerro - Ramon. Și s-a descurcat excepțional.

La fel cum a făcut-o și în noul episod de CineFAN.podcast în care ne-a povestit, ne-a râs și tare ne-a plăcut.

Pe Andreea o puteţi vedea în acest weekend la cinema în comedia Ramon. La prima vedere, Ramon pare un om simplu a cărui unică și mare pasiune este viticultura. Viața lui este dată peste cap atunci când, printr-o serie neașteptată de împrejurări, întâlnește cea mai frumoasă femeie din lume de care se îndrăgostește fulgerător.

Decide să plece la București să își găsească “marea iubire”. Ajuns aici, Ramon descoperă că viața într-un oraș mare nu este deloc ușoară. Totul se complică atunci când devine și suspectul principal în cel mai mare jaf al secolului, furtul unui tablou de 50 de milioane de euro!

Ramon pornește astfel într-o dublă misiune extrem de periculoasă (cel puțin așa crede el) să recupereze tabloul și să găsească fata. Va reuși el? Întrebarea la care trebuie să răspundă cei din jurul lui este dacă Ramon este un simplu OM sau un SuperOM.

Ramon poate fi vizionat în cinematografele din toată țara din 3 februarie 2023.

Urmăriţi episodul cu Andreea Vasile mai jos: