Noi obsesii, prietenii la distanță și vânători de comori. Cu alte cuvinte, vă prezentăm cele mai așteptate titluri ale lunii februarie de pe Netflix.

You: Sezonul 4 Partea 1, unde Joe pleacă la Londra în căutarea unul nou început, dar lucrurile nu merg așa cum s-ar aștepta; Your Place or Mine, o comedie romantică cu Reese Witherspoon și Ashton Kutcher în rolurile principale; Outer Banks: Sezonul 3, un nou capitol ce îi găsește pe cei din grupul Albiturilor naufragiați pe o insulă pustie care, pentru scurt timp, pare a fi un cămin idilic și primitor.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: A Girl and an Astronaut, Aggretsuko: Sezonul 5, Bill Russell: Legend, Class, Formula 1: Drive to Survive: Sezonul 5, My Dad the Bounty Hunter, Squared Love All Over Again, The Law According to Lidia Poët, True Spirit, Unlocked, Vikingulven, We Have a Ghost, Mirciulică, No Strings Attached, Sense and Sensibility, The Remains of the Day și multe altele.

NOU PE NETFLIX

FEBRUARIE 2023 - ROMÂNIA

TITLURILE LUNII

9 FEBRUARIE 2023 - You: Sezonul 4 Partea 1 - SERIAL NETFLIX

Luând totul de la început în Londra, Joe promite să îngroape trecutul și să fie cea mai bună variantă a sa. Dar pe drumul dificil către mântuire, o nouă obsesie începe să se aprindă.

| Dezvoltat de: Sera Gamble și Greg Berlanti

| Realizat de: Sera Gamble

| Scris de: Sera Gamble

| Producători executivi: Greg Berlanti, Sera Gamble, Gina Girolamo, Leslie Morgenstein, Sarah Schechter, Michael Foley 

| Cu: Penn Badgley, Tati Gabrielle, Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Ed Speleers

 

10 FEBRUARIE 2023 - Your Place or Mine - FILM NETFLIX

Debbie (Reese Witherspoon) și Peter (Ashton Kutcher) sunt cei mai buni prieteni și au firi total opuse. Ea își dorește doar o viață de rutină împreună cu fiul ei, în LA, el este însetat de schimbare, în NY. Când fac schimb de case și vieți pentru o săptămână, cei doi descoperă că nevoile lor s-ar putea să fie un pic diferite de ceea ce credeau ei că-și doresc.

| Regizat de: Aline Brosh McKenna

| Scris de: Aline Brosh McKenna

| Produs de: Jason Bateman, Michael Costigan, Reese Witherspoon, Lauren Neustadter, Aline Brosh McKenna

| Cu: Reese Witherspoon, Ashton Kutcher, Jesse Williams, Zoë Chao, Welsey Kimmel, Griffin Matthews, Rachel Bloom, Shiri Appleby, Vella Lovell, cu Tig Notaro și Steve Zahn

 

23 FEBRUARIE 2023 - Outer Banks: Sezonul 3 - SEZONUL NETFLIX

După ce au pierdut aurul și au fugit din Outer Banks, sezonul 3 îi găsește pe cei din grupul Albiturilor naufragiați pe o insulă pustie care, pentru scurt timp, pare a fi un cămin idilic și primitor. Noii locatari ai „Țării Albiturilor” (așa cum au botezat-o) își petrec zilele pescuind, înotând și bucurându-se de viața lipsită de griji la reședința lor temporară. Dar lucrurile o iau în curând razna pentru John B, Sarah, Kiara, Pope, JJ și Cleo, care se trezesc din nou prinși într-o vânătoare de comori, în timp ce fug literalmente pentru a-și salva pielea. Faliți și departe de casă, nu pot avea încredere în nimeni. Ward și Rafe sunt însetați de răzbunare, iar un „don” caraibian necruțător e dispus să facă orice pentru a pune mâna pe marele premiu. Oare au avut vreo clipă șansa să găsească comoara sau totul a fost doar o capcană pentru a-i opri o dată pentru totdeauna? Oricum ar fi, sunt Albiturile împotriva lumii și nu pot reuși decât împreună.

| Creat de: Shannon Burke

| Regizat de: Jonas Pate, Valerie Weiss

| Scris de: Shannon Burke, Jonas Pate

| Producători executivi: Shannon Burke, Jonas Pate, Josh Pate

| Cu: Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, J.D., Rudy Pankow, Austin North, Charles Esten, Drew Starkey, Caroline Arapoglou, Julia Antonelli, Cullen Moss, Deion Smith, Carlacia Grant, Charles Halford

 

LISTA EXTINSĂ CU TITLURI:

 

1 FEBRUARIE 2023

Detective Conan: The Culprit Hanzawa - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Detectiv Conan: Hanzawa, eternul vinovat

O siluetă suspectă care plănuiește o crimă circulă prin Beika, un oraș cu criminalitate ridicată. O parodie derivată din „Detectiv Conan”.

 

Gunther's Millions - DOCUMENTAR NETFLIX 

Titlu localizat: Milioanele lui Gunther: Miniserial

Dacă un câine proprietar al unui fond fiduciar nu e suficient de ciudat, trebuie să vezi cum își duce viața excentricul îngrijitor al acestuia, înconjurat de adepți.

2 FEBRUARIE 2023

Freeridge - SERIAL NETFLIX 

Patru prieteni adolescenți vor să scape de un blestem după ce o cutie veche și ciudată pare să aducă în viețile lor nenorociri și nu numai.

 

MAKE MY DAY - SERIAL NETFLIX 

Pe o planetă de gheață îndepărtată, care promite un viitor strălucit, prizonierii extrag o sursă de energie rară, fapt ce duce la o descoperire letală și nedorită.

3 FEBRUARIE 2023

Class - SERIAL NETFLIX 

Trei elevi dintr-un cartier sărac se înscriu la un liceu de elită din Delhi, în care secretele și zvonurile întunecate duc, până la urmă, la crimă.

 

Infiesto - FILM NETFLIX 

În timp ce pandemia de coronavirus le dă viețile peste cap, doi detectivi îi urmăresc cu îndârjire pe autorii unei răpiri care pare să facă parte dintr-un plan sinistru.

 

Stromboli - FILM NETFLIX 

Titlu localizat: De la teamă la iubire

După ce vacanța ei se duce de râpă, o femeie bântuită de amintirea căsniciei eșuate și de o ceartă cu fiica ei se înscrie într-o tabără intensă de autovindecare.

 

True Spirit - FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Spirit liber

O adolescentă australiană tenace își urmează visurile și își înfruntă temerile încercând să devină cea mai tânără persoană care navighează în jurul lumii pe cont propriu.

 

Vikingulven - FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Lupul viking

După ce e martoră la o crimă grotescă la o petrecere din noul său oraș, o adolescentă începe să aibă viziuni ciudate și dorințe bizare.

8 FEBRUARIE 2023

Bill Russell: Legend - DOCUMENTAR NETFLIX 

Titlu localizat: Bill Russell: Legendă

Acest documentar biografic ne dezvăluie palmaresul uriaș al lui Bill Russell, recordmen NBA și apărător al drepturilor omului.

 

The Exchange - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Bursa schimbărilor

Două femei decid să intre în lumea dominată de bărbați a bursei în Kuweitul anilor ’80, o lume bazată pe corupție și concurență acerbă. Inspirat de evenimente reale.

9 FEBRUARIE 2023

Dear David - FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Dragul meu David

O liceană eminentă își vede viața dată peste cap după ce blogul ei ficțional despre cel pe care-l iubește în secret ajunge să fie văzut de toată școala.

 

My Dad the Bounty Hunter - SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Tata, vânător intergalactic

Un vânător de recompense intergalactic își duce rolul de tată la extrem atunci când cei doi copii ai săi pleacă din greșeală cu el în spațiu și îi distrug misiunea.

10 FEBRUARIE 2023

10 Days of a Good Man - FILM NETFLIX 

Titlu localizat: 10 zile ale omului bun

Un avocat transformat în detectiv particular preia un caz de dispariție de persoană, o misiune care, pe neașteptate, ajunge să-i schimbe viața.

 

Love is Blind: After the Altar Season 3 - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Love is Blind: After the Altar: Sezonul 3

Află ce mai fac fostele cupluri de tineri logodiți din acest sezon, la un an de la marea decizie de a se căsători sau de a rămâne singuri.

 

Love to Hate You - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Iubesc să te urăsc

O avocată care detestă să fie învinsă de bărbați și un actor de top care nu are încredere în femei desconsideră iubirea. Asta până ce sunt obligați să iasă împreună.

13 FEBRUARIE 2023

Squared Love All Over Again - FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Dragoste la pătrat din nou

Un jurnalist celebru și o profesoară realistă își văd relația pusă la încercare atunci când un job intervine în calea noii lor vieți împreună.

14 FEBRUARIE 2023

A Sunday Affair - FILM NETFLIX 

Uche și Toyin, prietene de-o viață, se îndrăgostesc de același bărbat complicat, iar asta le pune la încercare relația, totul pe fondul unei revelații sfâșietoare.

 

All the Places - FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Toate locurile

După ce nu s-au văzut timp de 15 ani, doi frați reiau legătura și își îndeplinesc un vis din copilărie, pornind într-o călătorie cu motocicleta prin Mexic.

 

In Love All Over Again - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Îndrăgostiți din nou

De când s-au cunoscut, Irene și Julio se tot joacă de-a dragostea, despărțirea și împăcarea. Va avea parte relația asta de un final fericit?

 

Jim Jefferies: High n' Dry - SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX 

Titlu localizat: Jim Jefferies: Cu ochii-n soare

Jim Jefferies vorbește despre lenea ursuleților koala, despre nedreapta rărire progresivă a părului la bărbați și despre motivul pentru care nu va mai bea niciodată.

 

Perfect Match (episoadele 1-4) - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Perechea ideală

Cuplurile care-și demonstrează compatibilitatea câștigă puterea de a influența alte perechi în această competiție matrimonială strategică și seducătoare.

 

Re/Member - FILM NETFLIX 

Șase liceeni blocați într-o buclă temporală trebuie să găsească rămășițele împrăștiate ale unei victime necunoscute pentru a rupe blestemul și a trăi ziua de mâine.

15 FEBRUARIE 2023

#NoFilter - SERIAL NETFLIX 

Plictisită de studii, Marcely renunță la facultate pentru a-și urmări noul vis de a deveni influencer. Dar viața online este mult mai grea decât pare...

 

African Queens: Njinga - DOCUMENTAR NETFLIX 

Titlu localizat: Regine africane: Njinga

Acest serial documentar dramatic urmărește ascensiunea și domnia reginei Njinga din Angola și descrie trădările din familie și rivalitățile politice de care a avut parte.

 

Eva Lasting - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Eva pentru totdeauna

O adolescentă misterioasă sosește la o școală de băieți din Columbia anilor '70, unde distruge stereotipuri, încalcă reguli și frânge inimi.

 

Full Swing - DOCUMENTAR NETFLIX 

Titlu localizat: Full Swing: Competiție pe terenul de golf

Acest serial documentar urmărește un grup de jucători profesioniști de golf atât pe teren, cât și în afara terenului, pe parcursul unui sezon competițional necruțător.

 

Red Rose - SERIAL NETFLIX 

Un grup pestriț de adolescenți trebuie să supraviețuiască unei veri pline de teroare după ce descarcă o aplicație care face solicitări periculoase, cu consecințe mortale.

 

The Law According to Lidia Poët - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Legea Lidiei Poët

După ce i se interzice să practice avocatura, o femeie se pregătește să lupte împotriva deciziei. Inspirat de povestea adevărată a Lidiei Poët, prima avocată din Italia.

16 FEBRUARIE 2023

Aggretsuko: Season 5 - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Aggretsuko: Sezonul 5

În acest ultim sezon, Retsuko se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum, fiind propulsată în politică. Votați-o pe Retsuko!

 

The Upshaws: Part 3 - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Ce mai face familia Upshaw: Partea 3

Străduindu-se în continuare să reușească și să treacă peste dezastre, membrii familiei Upshaw au parte de obstacole care le pun la încercare determinarea și relațiile.

17 FEBRUARIE 2023

A Girl and an Astronaut - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: O fată și un cosmonaut

Un astronaut revine pe Pământ după 30 de ani, reaprinde flacăra unei vechi iubiri și trezește interesul unei corporații care vrea să afle cum de nu a îmbătrânit deloc.

 

Community Squad - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Garda comunitară 

O brigadă civilă pestriță, creată pentru a îmbunătăți imaginea poliției se confruntă cu un pericol neașteptat atunci când dă peste o operațiune de trafic de droguri.

 

Ganglands: Season 2 - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Echipa de tâlhari: Serialul: Sezonul 2

Mehdi, Liana și Tony au în plan să plece din Belgia, dar îi împiedică sosirea unui nou dușman, unul care îi obligă să facă alianțe cu foști rivali.

 

Unlocked - FILM NETFLIX 

Viața unei femei este dată peste cap atunci când un bărbat periculos intră în posesia telefonului ei pierdut și îl folosește pentru a-i urmări orice mișcare.

19 FEBRUARIE 2023

Whindersson Nunes: Preaching to the Choir - SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX 

Titlu localizat: Whindersson Nunes: Vă țin predică

Cum sfârșitul lumii pare să se apropie, Whindersson Nunes vorbește despre situația actuală, rețelele sociale și religie în acest program special de stand-up.

21 FEBRUARIE 2023

Perfect Match (episoadele 5-8) - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Perechea ideală

Cuplurile care-și demonstrează compatibilitatea câștigă puterea de a influența alte perechi în această competiție matrimonială strategică și seducătoare.

22 FEBRUARIE 2023

Murdaugh Murders: A Southern Scandal - DOCUMENTAR NETFLIX 

Titlu localizat: Crimele Murdaugh: Un scandal sudist

O serie de tragedii șocante dezbină o comunitate unită din Carolina de Sud și scot la iveală secretele îngrozitoare ale celei mai puternice familii din zonă.

 

The Strays - FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Umbre necunoscute

Viața pe care o femeie de culoare cu pielea deschisă și-a construit-o cu grijă începe să scape de sub control atunci când, în suburbia ei liniștită, apar doi străini.

 

Triptych - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Trei vieți

După ce află că este una din trei tripleți identici, o detectivă neobosită pornește într-o călătorie periculoasă pentru a afla adevărul despre trecutul ei.

23 FEBRUARIE 2023

Call Me Chihiro - FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Spune-mi Chihiro

O fostă prostituată se angajează la un stand de bento într-un orășel de litoral și alină persoanele singure care-i ies în cale.

 

That Girl Lay Lay: Season 2 - SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Lay Lay: Sezonul 2

Cum secretul ei încă nu a fost dezvăluit, Lay Lay este iar alături de prietena ei Sadie. Cele două fete au parte de probleme cu aplicația, peripeții și lecții de viață.

24 FEBRUARIE 2023

Formula 1: Drive to Survive: Season 5 - DOCUMENTAR NETFLIX 

Titlu localizat: Formula 1: Viața în viteza a 8-a: Sezonul 5

În fiecare sezon captivant de Formula 1, piloții, managerii și proprietarii de echipe trăiesc la cote maxime, atât pe circuit, cât și în afara lui.

 

Oddballs: Season 2- SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Aventuri trăsnite cu James: Sezonul 2

James revine cu prietenii săi, Max și Echo, pentru alte tirade, idei nu prea strălucite și pozne la școală, culminând iar cu un dezastru în Dirt, Arizona.

 

We Have a Ghost - FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Avem o fantomă

Kevin caută să descopere adevărul despre trecutul unei fantome pe nume Ernest, pe care o descoperă în noua sa casă, cei doi devenind astfel ținte CIA.

 

Who Were We Running From? - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: De cine fugeam noi?

Având un trecut dureros, o mamă duce o viață de fugară anonimă alături de fiica ei, locuiește prin hoteluri și consideră că oricine poate fi o amenințare.

28 FEBRUARIE 2023

A Whole Lifetime with Jamie Demetriou - SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX 

Titlu localizat: O viață întreagă cu Jamie Demetriou

În acest program special cu muzică și scheciuri, Jamie Demetriou parcurge toate etapele vieții, din pântecele mamei la perioada adultă și bătrânețea nu tocmai liniștită.

 

Perfect Match (episoadele 9-12) - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Perechea ideală

Cuplurile care-și demonstrează compatibilitatea câștigă puterea de a influența alte perechi în această competiție matrimonială strategică și seducătoare.

 

Too Hot to Handle: Germany - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Atenție, frige! Germania

Zece oameni superbi și fără obligații se întâlnesc într-un paradis tropical fără să știe că pentru a câștiga premiul de 200.000 de euro trebuie să renunțe complet la sex.

 

NOU PE NETFLIX - TITLURI LICENȚIATE

FEBRUARIE 2023 - ROMÂNIA

1 FEBRUARIE 2023

Grown Ups 2

Hajime no Ippo: The Fighting!: Sezonul 1

Midnight Express

Mirciulică

Monster: Sezonul 1

No Strings Attached

Not Another Teen Movie

Sense and Sensibility

The Nanny Diaries

Year One

7 FEBRUARIE 2023

The Tax Collector

14 FEBRUARIE 2023

Mission: Impossible - Fallout

The Silencing

 

15 FEBRUARIE 2023

A Time to Kill

Knight and Day

Lawrence of Arabia: Restored Version

Love & Other Drugs

Only You

Silverado

The Professionals

The Remains of the Day

16 FEBRUARIE 2023

Bean: The Ultimate Disaster Movie

Blackfish

Jurassic Park

Jurassic Park III

Jurassic World

Pitch Perfect

Pitch Perfect 3

Scent of a Woman

The Lost World: Jurassic Park

20 FEBRUARIE 2023

Broken Hearts Gallery

The Walking Dead: Sezonul 11

 

23 FEBRUARIE 2023

The Croods: A New Age

 

ULTIMA ȘANSĂ - TITLURI LICENȚIATE 

CARE PĂRĂSESC NETFLIX

FEBRUARIE 2023 - ROMÂNIA1 FEBRUARIE 2023

Crazy Rich Asians

Emily Bronte's Wuthering Heights

Equilibrium

Hotel Transylvania

Jungleland

King Arthur: Legend of the Sword

Monster-in-Law

Newness

Radioactive

Serendipity

Sex and the City 2

Sex and the City: The Movie

State of Mind

Teenage Mutant Ninja Turtles

Teenage Mutant Ninja Turtles 2

The International

The Town

2 FEBRUARIE 2023

Munich

The Defiant Ones: Limited Series

15 FEBRUARIE 2023

New Amsterdam: Sezoanele 1-2

16 FEBRUARIE 2023

About Time

As Above, So Below

Assault on Precinct 13

Death Race

Death Race 2

Dracula Untold

High Plains Drifter

Sudden Death

The Big Lebowski

The Mummy Returns

This Is 40

17 FEBRUARIE 2023

Keeping Up with the Kardashians: Sezoanele 9-10

18 FEBRUARIE 2023

RuPaul’s Drag Race: All Stars: Sezonul 4

DESPRE NETFLIX

Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 231 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, lungmetraje și jocuri pe mobil într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, pot reda, întrerupe și relua vizionarea oricând și oriunde, putând schimba abonamentul în orice moment.

***DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA***