Black Panther: Wakanda Forever este cea mai vizionată premieră a unui film Marvel pe Disney+ la nivel global, pe baza orelor de streaming din primele 5 zile.

În Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna / Black Panther: Wakanda Forever realizat de Studiourile Marvel, Regina Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) și Dora Milaje (Florence Kasumba), luptă pentru a-și proteja națiunea de puterile mondiale ostile după moartea regelui T'Challa.

În timp ce oamenii din Wakanda se străduiesc să îmbrățișeze următorul lor capitol, eroii trebuie să se unească cu Nakia (Lupita Nyong’o) și Everett Ross (Martin Freeman) pentru a crea o nouă cale pentru regatul Wakanda.

Cu Tenoch Huerta în rolul lui Namor, regele unei națiuni submarine ascunse, filmul îi prezintă și pe Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena și Alex Livinalli.

Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna, este regizat de Ryan Coogler și produs de Kevin Feige și Nate Moore.

wakanda record disney

Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna este în prezent nominalizată la Premiile Oscar la 5 categorii: Cea mai bună actrită într-un rol secundar - Angela Basset, Costume, Machiaj, Melodie originală - Lift Me Up (Rihanna) și Efecte vizuale.

În plus, fanii pot urmări secvențe din culise și interviuri din timpul realizării filmului odată cu premiera producției speciale Assembled: În culisele Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna, din 8 februarie pe Disney+.