Partea a treia a cunoscutei serii, se intitulează Magic Mike: Ultimul Dans și are premiera pe 10 februarie la cinema.

La timp de Ziua Îndrăgostiților, ultima parte a blockbusterului de la Warner Bros. Pictures, Magic Mike: Ultimul Dans / Magic Mike's Last Dance are premiera pe marile ecrane din 10 februarie.

Echipa creativă din spatele primelor două filme, Mike Meseriașu' / Magic Mike și Magic Mike XXL, care au strâns laude din partea criticilor și a publicului deopotrivă, s-a reunit pentru a crea din nou magia: Channing Tatum îl interpretează din nou pe Mike Lane, iar regizorul Steven Soderbergh face echipă cu scenaristul care a creat și primele două parți, Reid Carolin.

Mike Lane (Channing Tatum) urcă din nou pe scenă după o pauză lungă datorată unui faliment, timp în care este nevoit să lucreze ca barman în Florida. Pentru ceea ce speră să fie o ultimă încercare, Mike ajunge la Londra împreună cu o milionară influentă (Salma Hayek Pinault) care îi face o ofertă de nerefuzat... ce vine la pachet cu un plan bine stabilit. Având totul în joc, odată ce Mike află ce însemnă cu adevărat propunerea acceptată, va reuși oare să creeze cel mai tare show împreună cu noua trupă de dansatori?

Alături de Tatum și Hayek Pinault, în film joacă și Ayub Khan-Din, nou-venita Jemelia George, Juliette Motamed și Vicki Pepperdine. Producătorii filmului sunt Nick Wechsler, Gregory Jacobs, Tatum, Carolin și Peter Kiernan.

Julie M. Anderson este producător executiv. Echipa de creație a lui Soderbergh include scenograful Pat Campbell, designerul de costume Christopher Peterson și supervizorul muzical Season Kent, având coregrafia semnată de Alison Faulk și Luke Broadlick, ambii parte a francizei Magic Mike.

Un film Warner Bros. Pictures, Magic Mike: Ultimul Dans / Magic Mike's Last Dance este distribuit în Romania de Vertical Entertainment din 10 februarie 2023 în cinematografele din întreaga țară.