În aceasta săptămână, Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu vă invită la un nou episod de CineFAN.podcast - Podcastul Industriei de Film din România, unde o au ca invitată pe Regizoarea Cristina Jacob.

Pe Cristina Jacob filmul a cucerit-o de mică, într-o sală de cinema din Galați.

O frumoasă Poveste de dragoste la prima vedere, care continuă și în ziua de azi. Ba chiar au și două Selfie-uri frumoase împreună, pe care, dacă le vezi, te trezești exclamând: Oh, Ramona!. Iar când au dat de greu, au descoperit Evadarea Perfectă și, culmea, s-au apropiat și mai mult.

E mult film în viața Cristinei Jacob, dar e și mai multă viață în filmele regizoarei, scenaristei și producătoarei cu același nume.

Motiv pentru care e prezentă într-un nou episod de CineFAN.podcast, alături de Emanuel Lăzărescu și Cristi Dumitrescu. Care le doresc, ei și filmului, să trăiască fericiți până la adânci bătrâneți!

Regizoarea Cristina Jacob povestește mai jos, la CineFAN.podcast, despre filmele ei din trecut dar și despre cea mai nouă realizare: comedia romantică The Perfect Escape ce poate fi văzută din 17 februarie, în cinematografe.

Urmăriţi episodul cu Cristina Jacob mai jos: