Shazam! Furia Zeilor / Shazam! Fury of the Gods, filmul plin de acțiune și comedie are premiera pe marile ecrane din 17 martie și continuă povestea adolescentului Billy Batson.

Acesta, după ce spune cuvântul magic „SHAZAM!”, este transformat în alter ego-ul său adult supererou, Shazam.

Înzestrat cu puterile zeilor, Billy Batson împreună cu frații săi adoptivi încă învață cum să jongleze între viețile de adolescenți și responsabilitățile de supereroi adulți. Dar când Fiicele lui Atlas, un trio răzbunător de zei antici, sosesc pe Pământ în căutarea magiei ce le-a fost furată, Billy — alias Shazam — și familia lui sunt împinși fără voia lor într-o luptă pentru superputeri ce pune la încercare viețile lor și soarta întregii planete.

Shazam! Furia Zeilor / Shazam! Fury of the Gods îi readuce pe membrii distribuției originale Zachary Levi în rolul lui Shazam; Asher Angel ca Billy Batson; Jack Dylan Grazer ca Freddy Freeman; Adam Brody în rolul supereroului Freddy; Ross Butler în rolul supereroului Eugene; Meagan Good în rolul supereroinei Darla; D.J. Cotrona în rolul lui Pedro; Grace Caroline Currey ca Mary Bromfield; Faithe Herman ca Darla Dudley; Ian Chen ca Eugene Choi; Jovan Armand în rolul lui Pedro Pena; Marta Milans ca Rosa Vasquez; Cooper Andrews ca Victor Vasquez; cu Djimon Hounsou în rolul Vrăjitorului. Distribuției i se alătură și Rachel Zegler, Lucy Liu și Helen Mirren.

Filmul este regizat de David F. Sandberg (Shazam!, Annabelle: Creation) și produs de Peter Safran. Este scris de Henry Gayden și Chris Morgan, bazat pe personaje din DC, Shazam! a fost creat de Bill Parker și C.C. Beck. Producătorii executivi sunt Walter Hamada, Adam Schlagman, Richard Brener, Dave Neustadter, Victoria Palmeri, Marcus Viscidi și Geoff Johns.

În spatele camerei, regizorului Sandberg i se alătură directorul de imagine Gyula Pados, scenograful Paul Kirby și monteurul Michel Aller. Supervizorul muzical este Season Kent, iar muzica este creată de Christophe Beck. Supraveghetorii efectelor vizuale sunt Bruce Jones și Raymond Chen. Designerul de costume este Louise Mingenbach.

New Line Cinema și Warner Bros. prezintă o producție Peter Safran, un film de David F. SandbergShazam! Furia Zeilor / Shazam! Fury of the Gods ce va fi distribuit în România de Vertical Entertainment și va avea premiera din 17 martie 2023, doar în cinematografe.