Keanu Reeves revine în rolul său emblematic din John Wick: Capitolul 4 / John Wick: Chapter 4 pe marile ecrane din 22 martie 2023.

Wick descoperă calea pentru a învinge Înaltul Consiliu format din 12 Lorzi ai Crimei care guvernează cele mai puternice organizații din lumea interlopă și află că s-a pus o recompensă pe capul său de mai multe milioane de dolari. Dar înainte ca el să-și poată câștiga libertatea, trebuie să se confrunte cu Marchizul, un nou inamic ce are alianțe puternice pe întreg globul, transformând vechi prieteni în inamici de moarte.

O nouă zi se ivește în lumea lui John Wick: reguli noi, idei noi și management nou. Dar acum, indiferent dacă va câștiga sau va pierde, Wick are o cale de ieșire: să îl provoace pe Marchiz la o luptă în doi.

Consacrații actori revin în rolurile îndrăgite din filmul ce a electrizat publicul din întreaga lume: Laurence Fishburne, în rolul Regele Tenebrelor, șeful unei rețele de informații subterane; Ian McShane, în rolul lui Winston, proprietarul hotelului New York Continental, care este frecventat de cei mai periculoși ucigași din lume și regretatul Lance Reddick, în rolul lui Charon, angajatul loial al hotelului - acesta fiind ultimul rol al actorului ce a decedat pe 17 martie 2023.

john wick chapter4

Distribuției i se alătură superstarul artelor marțiale, Donnie Yen, în rolul lui Caine, prietenul de încredere al lui Wick; Bill Skarsgård în rolul Marchizului; starul filmelor de arte marțiale Hiroyuki Sanada, ca Shimazu, un alt prieten al lui Wick și proprietarul hotelului Osaka Continental; Shamier Anderson ca Urmăritorul, care îl vânează pe Wick; Rina Sawayama, în rolul lui Akira, fiica lui Shimazu și concierge la Osaka Continental și starul artelor marțiale Scott Adkins în rolul lui Killa, un ucigaș al cărei țintă principal devine John Wick.

John Wick: Capitolul 4 este regizat de Chad Stahelski după un scenariu realizat de Shay Hatten și Michael Finch, bazat pe personaje create de Derek Kolstad. Filmul este produs de Basil Iwanyk, Erica Lee, Chad Stahelski, avându-i ca producători executivi pe Keanu Reeves, Louise Rosner, David Leitch și Michael Paseornek.

Hard Rock Cafe București dorește să aducă experiențe și surprize exclusive fanilor francizei John Wick, așa că pentru a sărbători revenirea filmului pe marile ecrane în Capitolul 4, lansează un meniu special. Meniul John Wick va fi disponibil în restaurant în perioada 20 martie-30 aprilie și cuprinde burgerul Wagyu Yaga și două cocktailuri inspirate de spiritul Baba Yaga - Vengeance on the rocks și No Business Espresso Martini.

O producție Lionsgate, John Wick: Capitolul 4 este distribuit de Vertical Entertainment și poate fi vizionat din 22 martie în cinematografele din România.