Netflix și Shondaland au lansat trailerul oficial și noi imagini pentru viitoarea serie prequel Queen Charlotte: A Bridgerton Story.  

Centrat pe ascensiunea reginei Charlotte către faimă și putere, acest prolog al universului Bridgerton spune povestea căsătoriei dintre regină și regele George, care a dat naștere unei mari povești de iubire, dar și unei schimbări în societate. Ea a dus la apariția înaltei societăți moștenite de personajele din Bridgerton.

  • Format: Serie limitată 
  • Showrunner/ Producătoare Executivă / Scenaristă: Shonda Rhimes
  • Regizor / Producător Executiv: Tom Verica
  • Producător Executiv: Betsy Beers

Distribuția include: Golda Rosheuvel (Regina Charlotte), Adjoa Andoh (Lady Agatha Danbury) și Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton) își reiau rolurile din Bridgerton în acest serial.

India Amarteifio o interpretează pe Regina Charlotte în tinerețe. Michelle Fairley o interpretează pe Prințesa Augusta. Corey Mylchreest îl interpretează pe Regele George în tinerețe. Arsema Thomas (debut) o interpretează pe Agatha Danbury în tinerețe.

În completarea distribuției sunt Sam Clemmett în rolul lui Brimsley în tinerețe, Freddie Dennis în rolul lui Reynolds, Richard Cunningham în rolul lui Lord Bute, Tunji Kasim în rolul lui Adolphus, Rob Maloney în rolul Doctorului Regal, Cyril Nri în rolul lui Lord Danbury și Hugh Sachs în rolul lui Brimsley

Regina Charlotte: O poveste Bridgerton / Queen Charlotte: A Bridgerton Story va avea premiera pe Netflix pe 4 mai.

QueenCharlotte Main