Mitch McDeere, eroul din Firma / The Firm se întoarce în această toamnă într-un nou thriller cu mize foarte mari marca John Grisham.

Autorul de bestsellere internaţionale, John Grisham, ne aduce suspans la cote înalte într-un nou roman uimitor care marchează revenirea lui Mitch McDeere, eroul genial din thrillerul juridic The Firm.

Ce s-a întâmplat cu Mitch și Abby McDeere după ce au dezvăluit crimele firmei de avocatură din Memphis Bendini, Lambert & Locke și au fugit din țară? Răspunsul este în The Exchange, continuarea captivantă a succesului The Firm, thriller-ul care a lansat cariera povestitorului favorit al Americii.

De la evenimentele din Firma, au trecut 15 ani, iar Mitch și Abby locuiesc în Manhattan, unde Mitch este partener la cea mai mare firmă de avocatură din lume. Când un mentor din Roma îi cere o favoare care îl va duce departe de casă, Mitch se află în centrul unui complot sinistru care are implicații la nivel mondial – și își pune din nou în pericol colegii, prietenii și familia.

Mitch a devenit un maestru în a rămâne cu un pas înaintea adversarilor săi, dar de data aceasta nu are unde să se mai ascundă…

exchange firm

Putem spera că succesul acestui sequel la The Firm va trezi interesul lui Tom Cruise pentru a juca şi în această continuare.

Ecranizarea romanului Firma / The Firm a devenit un film de succes în 1993 când a fost lansat de Paramount Pictures într-un film regizat de Sydney Pollack şi care i-a avut în rolurile principale pe Tom Cruise, Jeanne Tripplehorn, Gene Hackman, Ed Harris, Hal Holbrook, Holly Hunter, David Strathairn, Tobin Bell şi Gary Busey.

Lansarea romanului The Exchange este programată pentru 17 octombrie 2023 în SUA. In România, va apărea probabil în toamna anului 2024 la Editura RAO.

Mai multe informații puteți găsi pe Grupul Oficial John Grisham de pe Facebook.