În aceasta săptămână, Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu vă invită la un nou episod de CineFAN.podcast - Podcastul Industriei de Film din România, unde îl au ca invitat pe actorul Vlad Brumaru.

Actorul Vlad Brumaru și-a început cariera cu... 11 ani de fotbal. Apoi a descoperit teatrul și, în timpul facultății, filmul.

A jucat în serialele HBO Hackerville (r. Igor Cobileanski, Anca Miruna Lăzărescu) și RUXX (r. Iulia Rugină, Octav Gheorghe) sau în Marocco (r. Emanuel Pârvu), plus alte câteva producții de care s-a achitat mai mult decât onorabil.

Toate astea l-au adus acum în Haita de Acțiune (r. Vali Dobrogeanu), comedie în care joacă alături de Alex Bogdan, Matei Dima, Anca Dinicu, Iulian Postelnicu sau Antonia.

Haita de acţiune este o satiră polițistă văzută prin ochii lui Aurel (Vlad Brumaru), un polițist aflat în prima lui zi de serviciu.

El își dorește să fie un cetățean model și un polițist corect, dar cariera lui este pusă în pericol înainte să înceapă, din cauza prietenului său, Denzel (Matei Dima). Acesta îl recrutează în operațiunea lui nu prea secretă Haita de acțiune.

Află întreaga poveste a lui Vlad Brumaru și de ce are convingerea că sportul are multe în comun cu actoria, într-un nou episod de CineFAN.podcast pe care îl poti vedea mai jos: