Pavel Bartoş a anunţat o veste foarte bună pentru românii din diaspora: comedia Ramon va putea fi văzută de românii aflaţi în Dublin, Londra, Munchen şi Bruxelles!

Iată mesajul transmis de Pavel Bartoş:

“Oameni buni, pfoai, am așa o veste mare după mii de mesaje pe care le am primit de la românii din diaspora cu întrebarea 'când și unde pot vedea filmul RAMON, iată că am venit și eu cu răspunsul! Avem proiecții de gală internaționale.  Pe 1 iunie la Dublin, pe 2 iunie la Londra, pe 3 iunie la Munchen, pe 4 iunie la Bruxelles. Voi fi și eu acolo și regizorul filmului, Jesus del Cerro, va fi de fapt un fel de 2 în 1, vom avea proiecția de gală, iar după ne vom bucura unii de alții, va fi spectacolul de după film.  Vom râde, vom glumi și ne vom bucura împreună” a scris Pavel Bartoş.

Aici găsiți bilete pentru toate evenimentele: http://bit.ly/ramoneuropa

Cu o distribuție de excepție: Pavel Bartoș, Andreea Vasile, Smiley, Elvira Deatcu, Selly, Alexandru Ion, Carmen Tănase, Iulian Postelnicu, Bogdan Farcaș, Andreea Esca, Ionuț Rusu și mulți alții, filmul este o comedie spumoasă care surprinde o poveste de dragoste încărcată de multe momente de emoție si acțiune, care va răspunde la o întrebare simplă: Ramon e un simplu OM sau super OM?

bilete ramon intl

Ramon are în acest moment doar în România 194.344 spectatori plătitori și încasări de 4.568.450 lei (aprox. 999.000 $), cifre realizate în doar 3 luni de la premiera în cinematografe.

Filmul este distribuit de Vertical Entertainment.

Mai jos trailerul filmului și cele 4 podcasturi CineFan cu Pavel Bartoș, Jesus del Cerro, Andreea Vasile și Alexandru Ion: