Boss, noul film regizat de Bogdan Mirică se vede pe 3 mai în întrega reţea Cinema City.

Cinema City face o surpriză cinefililor şi pe 3 mai rulează în întrega reţea Cinema City thrillerul Boss.

Miercuri, 3 mai, începând cu ora 19:00 Boss se va vedea simultan în București, Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, București, Buzău, Cluj, Constanța, Deva, Drobeta Turnu Severin, Galați, Iași, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Suceava Târgu Jiu, Târgu Mureș și Timișoara!

Rezervări aici: www.cinemacity.ro

Bogdan (Laurențiu Bănescu), un șofer de ambulanță metodic și inteligent, participă la un jaf armat alături de alți trei bărbați pe care abia îi cunoaște. Deși inițial pare că cei patru vor scăpa neprinși, lumea lui Bogdan se răstoarnă dramatic când începe să suspecteze că unul dintre complici manipulează ancheta poliției. Pornește într-o investigație proprie obsesivă, în încercarea de a dezgropa identitățile complicilor săi. Pe măsură ce descoperă noi detalii, se adâncește tot mai mult într-o spirală a fricii și a paranoiei.

BOSS Day

Boss, cel de-al doilea lung metraj al regizorului Bogdan Mirică (Câini, serialul Umbre), este un thriller noir inspirat dintr-un fapt real și rulează acum în cinematografele din România.

Doar miercuri, 3 mai, este BOSS DAY la Cinema City: filmul Boss va fi văzut în întreaga rețea Cinema City din România, într-o serie de proiecții unice. Spectatorii din 22 de orașe vor avea ocazia de a-I vedea pe marele ecran pe Laurențiu Bănescu, Ioana Bugarin, Sergiu Costache, Toma Cuzin, precum și regretatul Teodor Corban, în unul din ultimele sale roluri.

Distribuitorul filmului, Bad Unicorn a pregătit şi un concurs cu ocazia Boss Day: ziua cu cele mai multe proiecții #BOSS în România este sărbatorită şi cu un concurs alături de Academia Titi Aur: se pune la bătaie un voucher pentru cursul de conducere defensivă.

Ce trebuie să faci? Mergi pe 3 mai la cinema la filmul #BOSS și postează în comentariile de pe pagina filmului (https://www.facebook.com/bossfilmul/) o fotografie cu biletul tău! Tragerea la sorți va avea loc joi, 4 mai, la ora 12:00 prin random.org.

Vezi mai jos Edițiile CineFan.podcast cu Bogdan Mirică și Sergiu Costache: