Familia nu ți-o poți alege, dar este cea care îți poate modela viitorul, cea care îți poate deschide drumuri sau închide pentru totdeauna.

Familia e totul, mai ales atunci când realizezi că ai tăi ascund misterele unui întreg oraș. Astăzi, de la ora 20:00, pe PRO TV și VOYO, telespectatorii vor ajunge în Groapa și vor face cunoștință cu o familie pe care nu o vor putea uita prea curând: VLAHU!  

Capul familiei este Sandu Vlahu, iar descrierea și-o va face chiar el în prima parte a episodului: ”Eu cunosc fiecare om din orașul ăsta, din ce familie e, dacă e pus pe bine sau pe rău în viață. Străinii care vine la noi în oraș, ori caută scandal, ori caută să pună întrebări”. Căsătorit cu Zina Vlahu, se pare că acesta ar avea trei copii, toți băieți. Mai multe despre fiecare vom descoperi curând.

Despre activitatea familiei Vlahu își va dori să afle mai multe o jurnalistă curioasă și cu multe întrebări, Alma Coman. Ce nu știe Alma este faptul că viața ei urmează să se schimbe... peste noapte! Motivul? Dragostea: ”nici nu pot să explic. Parcă te știam dintotdeauna. Parcă erai cineva foarte al meu”.

Cel care îi va fura inima? Chiar el, Sasha, personajul principal, tânărul de la oraș, pasionat de cântat, aparent fără familie, însă cu multe secrete care așteaptă să fie descoperite!

Pregătiți să-i cunoașteți? ”Suntem Vlahii și-i apărăm pe ai noștri. Avem același sânge în vine”. Dar este oare suficient sângele să reunească ceva ce cândva viața a dezbinat?

Orele se scurg. Povestea care îi va ține pe telespectatori cu sufletul la gură este tot mai aproape! Groapa... astăzi, de la ora 20:00, în același timp, pe PRO TV și VOYO!

GROAPA – Familia e totul