Primul sezon al serialului Showtime®nominalizat la Emmy®va avea premiera pe SkyShowtime în România pe 14 octombrie, iar sezonul doi va urma din 28 octombrie.

SkyShowtime a anunțat astăzi că sezonul 1 al serialului thriller Yellowjackets nominalizat la Emmy ® va fi disponibil pe platformă în România începând din 14 octombrie. Toate episoadele sezonului 1 vor putea fi vizionate începând cu această dată.

Produs de Showtime, sezonul 2 va fi de asemenea disponibil pe SkyShowtime în România , urmând ca noi episoade să fie difuzate săptămânal, din 28 octombrie.

Sezonul 1 are scorul 100%, rar întâlnit pe Rotten Tomatoes, și a primit șapte nominalizări Emmy®.

Creat de Ashley Lyle și Bart Nickerson (Narcos), din distribuția Yellowjackets fac parte Melanie Lynskey, nominalizată la Emmy® și câștigătoarea Critics Choice Award, precum și Juliette Lewis, nominalizată la Oscar® și Emmy®, Christina Ricci, nominalizată la Emmy® și Tawny Cypress.

În egală măsură poveste de supraviețuire, horror psihologic și dramă despre maturizare, Yellowjackets prezintă întâmplările unor fete din echipa de fotbal a unui liceu, extrem de talentate, care devin supraviețuitoarele (ne)fericite ale unui accident de avion din îndepărtatul și sălbaticul nord.

Serialul prezintă decăderea lor de la un colectiv complicat, dar coagulat, la grupuri sălbăticite, urmărind în același timp viețile pe care au încercat să le refacă cu aproape 25 de ani mai târziu, demonstrând că trecutul nu a fost niciodată cu adevărat uitat și că ceea ce a început în pustietate nu este nici pe departe încheiat.

În S2 se alătură serialului, ca parte a unui grup de actori-invitați: Lauren Ambrose și Simone Kessell, împreună cu Elijah Wood. În sezonul doi joacă și Sophie Nélisse, Jasmin Savoy Brown, Sophie Thatcher, Samantha Hanratty, Courtney Eaton, Liv Hewson, Steven Krueger, Warren Kole și Kevin Alves.

Yellowjackets este distribuit pe plan internațional de Paramount Global Content Distribution.

Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com. Prețul lunar al abonamentului la SkyShowtime este de 3,99 euro (fără reclame), cu o peridoadă de încercare gratuită de șapte zile și anulare oricând.

Doar pentru o perioadă limitată de timp, clienții noi se pot abona la SkyShowtime o lună pentru un euro sau trei luni pentru prețul de două luni (7,99 €). Se aplică termenii și condițiile: https://www.skyshowtime.com/ro/offers.

Yellowjackets s01 ep02