103 nominalizări Emmy și 16 premii câștigate, 17 nominalizări la Globurile de Aur și 6 premii câștigate, 30 Rock este serialul în care te întâlnești cu Seinfeld, Jenifer Aniston, Oprah, Robert De Niro, Matt Damon.

30 Rock este unul dintre cele mai iubite seriale din lume și, din 2 octombrie, de luni până vineri, de la 19.30, sitcomul se vede la Prima TV.

Telespectatorii vor trăi bucuria întâlnirii cu nume mari din muzică, film, sport sau teatru, precum Paul Reubens, Isabella Rossellini, Rip Torn, LL Cool J, Matthew Broderick, Andy Richter, David Schwimmer, John McEnroe, Whoopi Goldberg, Jerry Seinfeld și chiar politicianul Al Gore.

30 Rock este un sitcom de televiziune creat de Tina Fey. Multiplu premiat în competiții internaționale, serialul urmărește viețile scriitorului principal al The Girlie Show cu Tracy Jordan (TGS), Liz Lemon (Tina Fey)  și a celorlalți membri ai personalului TGS, inclusiv a directorului lor de rețea, Jack Donaghy (Alec Baldwin).

30 Rock este considerat de critici ca fiind un serial genial, în care glumele se succed cu viteza sunetului și, în toamna anului 2006, revista TV Guide a încoronat seria 30 Rock, drept „Cea mai bună comedie nouă”.

Mai mult, două episoade din serialul 30 Rock au fost oferite pasionaților săi, în direct! Publicul a avut astfel ocazia ca, în loc să urmărească un episod deja filmat și editat, să urmărească în timp real intriga serialului, care se desfășura în fața ochilor lor.  

Din 2 octombrie, de luni până vineri, de la 19.30, la Prima TV vine o comedie tare de tot - 30 Rock!

Telespectatorii pot începe fiecare seară a săptămânii cu zambetul pe buze. De luni până vineri e timpul pentru 30 Rock, iar sâmbătă și duminică râdem românește cu serialele Pup-o, mă! și Secretele președintelui.