Februarie se află sub semnul aventurii, al misiunilor fantastice, dar și al poveștilor de iubire ce se lasă ghidate de pasiune și de lipsa regulilor.

Cu alte cuvinte, luna aceasta Netflix ți-a pregătit: Avatar: The Last Airbender, adaptarea live-action a îndrăgitului serial de animație și urmărește aventurile lui Aang, tânărul avatar, în încercarea de a stăpâni cele patru elemente, pentru a reinstaura echilibrul lumii; Players, un film cu Gina Rodriguez și Tom Ellis, despre relațiile care pot porni dintr-un joc al atracției; Formula 1: Drive to Survive: Sezonul 6, un nou sezon intens disputat, unde concentrația și adrenalina ating cote maxime pe circuit și în afara lui.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: One Day, cronica unei povești de dragoste ce se întinde pe decenii întregi, bazată pe bestsellerul internațional al lui David Nicholls; Code 8 Part II, unde un fost condamnat face echipă cu un baron al drogurilor pentru a proteja o adolescentă de un sergent de poliție corupt; Orion and the Dark, unde un elev obișnuit este vizitat de întruchiparea fricii lui principale, care îl poartă într-o călătorie extraordinară în jurul lumi.

În plus, House, M.D: Sezoanele 1-8, dar și filmele Everything Everywhere All at Once, Once Upon a Time in Hollywood și Nuntă pe bani vin pe platformă, așa că nu uita să le adaugi în lista ta!

NOU PE NETFLIX

FEBRUARIE 2024 - ROMÂNIA

TITLURILE LUNII

Players - FILM NETFLIX - DIN 14 FEBRUARIE 2024

Vreme de ani de zile, Mack (Gina Rodriguez), o jurnalistă sportivă din New York, și-a perfecționat tacticile de agățat împreună cu Adam (Damon Wayans Jr.), cel mai bun prieten al ei, și gașca lor. Deși le-a adus nenumărate aventuri de-o noapte, respectarea „manualului” lor vine cu un set strict de reguli de bază, dintre care cea mai importantă este că nu poți să îți construiești o relație pornită dintr-un joc. Când Mack se îndrăgostește pe neașteptate de cea mai recentă țintă a ei, fermecătorul corespondent de război Nick (Tom Ellis), începe să regândească întregul joc. Cum liniile dintre muncă, distracție, prietenie și iubire încep să devină neclare, Mack este nevoită să învețe ce înseamnă să treacă de la simpla acumulare de puncte la păstrarea lor.

Pelicula Jocul atracției, din a cărei distribuție mai fac parte Joel Courtney, Augustus Prew, Liza Koshy, Ego Nwodim și Marin Hinkle, este regizată de Trish Sie după un scenariu de Whit Anderson. Producția este semnată de Ross M. Dinerstein, Marc Platt, Adam Siegel și Ryan Christians.

| Regizat de: Trish Sie

| Scris de: Whit Anderson

| Produs de: Ross M. Dinerstein, Marc Platt, Adam Siegel și Ryan Christians

| Cu: Gina Rodriguez, Damon Wayans Jr., Tom Ellis, Joel Courtney, Augustus Prew, Liza Koshy, Ego Nwodim și Marin Hinkle

 

Avatar: The Last Airbender - SERIAL NETFLIX - DIN 22 FEBRUARIE 2024

Apă. Pământ. Foc. Aer. Cândva, cele patru națiuni trăiau în armonie, cu avatarul, stăpânul celor patru elemente, păstrător al păcii între ele. Totul s-a schimbat când Națiunea Focului i-a atacat și i-a nimicit pe Nomazii Aerului, primul pas în încercarea războinicilor focului de a cuceri lumea. Cum ciclul curent de încarnare a avatarului nu s-a petrecut încă, nori sumbri pun stăpânire asupra lumii. Dar asemeni unui licăr de lumină ce răzbate prin tenebre, speranța se arată când tânărul Aang (Gordon Cormier), ultimul supraviețuitor al neamului lui, se trezește la viață pentru a-și ocupa locul cuvenit de următor avatar. Însoțit de noii săi prieteni, frații Sokka (Ian Ousley) și Katara (Kiawentiio), membri ai Tribului Apelor din Sud, Aang pornește într-o misiune fantastică, plină de acțiune, pentru a salva lumea și a pune capăt masacrului încrâncenat al Stăpânului Focului, Lordul Ozai (Daniel Dae Kim). Dar cum prințul moștenitor Zuko (Dallas Liu) este hotărât să îi captureze, sarcina lor nu va fi deloc ușoară. Vor avea nevoie de sprijinul numeroșilor aliați și al personajelor colorate cu care se întâlnesc pe parcurs. Avatar: Ultimul războinic al aerului este o adaptare live-action a îndrăgitului serial de animație Nickelodeon premiat. Albert Kim (Călărețul fără cap, Nikita) este realizatorul, producătorul executiv și scenaristul serialului. Jabbar Raisani (Pierduți în spațiu, Stranger Things) și Michael Goi semnează producția executivă și regia, alături de regizorii Roseanne Liang (care este și ea producător executiv) și Jet Wilkinson. Dan Lin (Marea aventură Lego, Aladdin) și Lindsey Liberatore (Walker) sunt producători executivi din partea Rideback.

| Regizat de: Michael Goi (101, 102), Jabbar Raisani (103, 104), Roseanne Liang (105, 106), Jet Wilkinson (107, 108)

| Scris de: Teleplay de Albert Kim și Michael Dante DiMartino & Bryan Konietzko (101), Joshua Hale Fialkov (102), Christine Boylan (103), Keely MacDonald (104), Gabriel Llanas (105), Teleplay de Emily Kim & Hunter Ries și Bryan Konietzko, fir narativ de Ubah Mohamed și Bryan Konietzko & Michael Dante DiMartino (106), Audrey Wong Kennedy (107), Albert Kim (108)

| Producători executivi: Albert Kim, Jabbar Raisani, Dan Lin, Lindsey Liberatore, Michael Goi

| Cu: Gordon Cormier, Kiawentiio, Ian Ousley, Dallas Liu, Ken Leung, with Paul Sun-Hyung Lee și Daniel Dae Kim

 

Formula 1: Drive to Survive: Sezonul 6 - DOCUMENTAR NETFLIX - DIN 23 FEBRUARIE 2024

Piloții, managerii și proprietarii de echipă trăiesc la cote maxime, atât pe circuit, cât și în afara lui în timpul unui sezon de Formula 1 intens disputat.

| Produs de: James Gay-Rees (Amy, Senna) and Paul Martin (Diego Maradona) for Box to Box Films.

 

LISTA EXTINSĂ CU TITLURI:

 

DISPONIBIL ACUM

Money Heist - JOC NETFLIX

FashionVerse Netflix - JOC NETFLIX

 

1 FEBRUARIE 2024

¡Sálvese quien pueda! - SERIAL NETFLIX

După 14 ani de succes la televiziunea spaniolă, cele mai mari personalități ale serialului reality „Sálvame” caută noi oportunități de angajare în America.

2 FEBRUARIE 2024

Let's Talk About CHU - SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Să vorbim despre CHU

Vloggerița part-time Chu Ai vorbește sincer despre sex pe canalul său. Dar în viața reală, acest subiect i se pare mult mai complicat.

 

Orion and the Dark - FILM NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Orion și Întunericul

Un băiat cu o imaginație bogată își înfruntă fricile într-o aventură prin noapte cu noul său prieten, o creatură gigantică și zâmbitoare pe nume Întunericul.

 

5 FEBRUARIE 2024

Dee & Friends in Oz - SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Dee și prietenii ei în Oz

Răutăcioasa doamnă Rubin vrea să închidă Minunata Școală din Oz și să păstreze toată magia doar pentru ea. Dee și prietenii ei sunt singurii care pot salva acum situația!

 

7 FEBRUARIE 2024

Love Never Lies Poland: Season 2 Part 2 - SERIAL NETFLIX

Luz: The Light of the Heart - SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Luz: Lumina inimii

Crescută de o familie Kaingang după o tragedie, aventuroasa Luz pornește într-o călătorie alături de amicul ei, licuriciul, pentru a-și descoperi originile.

Raël: The Alien Prophet - DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Raël: Profetul extratereștrilor      

Prin interviuri cu adepți, critici și însuși Raël, acest serial documentar urmărește modul în care o religie a OZN-urilor a degenerat într-o sectă controversată.

 

8 FEBRUARIE 2024

One Day - SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: O zi: Miniserial

După ce petrec noaptea absolvirii împreună, Emma și Dexter merg fiecare pe drumul său, dar viețile lor rămân întrepătrunse. Bazat pe romanul semnat de David Nicholls.

 

9 FEBRUARIE 2024

A Killer Paradox - SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Paradoxul ucigașului

După un omor accidental care duce la o altă crimă, un student obișnuit se trezește prins într-o urmărire nesfârșită de-a șoarecele și pisica cu un detectiv viclean.

Alpha Males: Season 2 - SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Masculi alfa: Sezonul 2

Nimic nu se schimbă peste noapte. Oricât s-ar strădui să le iasă totul bine, cei patru amici găsesc mereu noi căi să dea greș când e vorba de serviciu, familie și sex.

Ashes - FILM NETFLIX

Titlu localizat: Scrum

De la o fantezie palpitantă la o relație periculoasă, o femeie căsătorită își vede viața distrusă după ce începe să citească un roman nepublicat.

Bhakshak - FILM NETFLIX

Titlu localizat: Ignoranță

O jurnalistă locală cu probleme începe să investigheze cu tenacitate mușamalizarea unor cazuri înfiorătoare de abuz la un adăpost pentru tinere.

Lover, Stalker, Killer  - DOCUMENTAR NETFLIX

Un documentar tulburător în care un mecanic cunoaște o femeie pe internet care face pentru el o obsesie amoroasă dusă la un extrem letal.

 

13 FEBRUARIE 2024

Kill Me If You Dare - FILM NETFLIX

Titlu localizat: Ucide-mă, dragostea mea!

Când o întorsătură a sorții dă peste cap căsnicia lor zbuciumată, Piotr și Natalia decid să rămână împreună, dar numai până când moartea îi va despărți.

Sunderland 'Til I Die: Season 3  - DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Sunderland până la moarte: Sezonul 3

Sunderland vrea cu disperare puțină stabilitate, așa că se aduce un nou antrenor care să scoată clubul din League One și să-l ducă în râvnitul EFL Championship.

Taylor Tomlinson: Have It All - SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Taylor Tomlinson: Să ai totul      

În cel de-al treilea program special de comedie original Netflix, Taylor Tomlinson își pune vechea întrebare: poți să le ai cu adevărat pe toate?

 

14 FEBRUARIE 2024

A Soweto Love Story - FILM NETFLIX         

Titlu localizat: O poveste de dragoste în Soweto

Disperată să-i vadă însurați pe cei trei fii ai săi burlaci, o mamă promite casa primului care se va căsători, declanșând o cursă spre altar.

Good Morning, Verônica: Season 3 - SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Bună dimineața, Verônica: Sezonul 3

Aflată în căutarea dreptății, Verônica formează alianțe neobișnuite și descoperă mai multe despre trecutul ei în sezonul final, care e marcat de momente sfâșietoare.

Love Is Blind: Season 6 - SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Dragoste pe nevăzute: Sezonul 6

Timp de patru săptămâni în Charlotte, persoanele singure își sporesc efortul de a găsi iubirea cu ajutorul cabinelor, într-o aventură palpitantă de autodescoperire.

The Heartbreak Agency - FILM NETFLIX

Titlu localizat: Agenția inimilor frânte

Ca să scrie un articol, un jurnalist sceptic participă ezitant la o terapie pentru inimi frânte, dar ajunge să-și deschidă sufletul în fața fermecătoarei sale terapeute.

 

15 FEBRUARIE 2024

AlRawabi School for Girls: Season 2 - SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Școala de fete AlRawabi: Sezonul 2

Un nou an înseamnă o nouă clasă, noi reguli, dar și noi lideri la prestigioasa Școală de fete AlRawabi.

House of Ninjas - SERIAL NETFLIX

La ani după ce au lăsat în urmă viețile de ninja, membrii unei familii disfuncționale reîncep misiuni din umbră pentru a elimina pericolele de la orizont.

Little Nicholas: Life of a Scoundrel      - DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Micuțul Nicolas: Viața unui șarlatan: Miniserial

Un documentar din perspectiva Micului Nicolás, care, adolescent fiind, reușește să se strecoare printre politicieni, milionari și chiar membri ai Casei Regale.

Ready, Set, Love - SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Pe locuri, fiți gata, dragoste!

Într-o lume care se confruntă cu scăderea dramatică a populației masculine, o femeie banală devine concurentă într-o competiție matrimonială organizată de guvern.

The Vince Staples Show - SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: The Vince Staples Show

Oarecum faimos și destul de bogat, rapperul și actorul Vince Staples înfruntă provocările și surprizele vieții cotidiene din orașul natal, The Beach.

 

16 FEBRUARIE 2024

Comedy Chaos - SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Comedie și haos

După ce este dat afară din propria companie, un bărbat păgubos trebuie să se împartă între căsnicia lui fragilă și clubul său de comedie lipsit de succes.

Einstein and the Bomb  - DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Einstein și bomba

Ce s-a întâmplat după ce Einstein a fugit din Germania nazistă? Folosind filmări de arhivă și cuvintele fizicianului, documentarul explorează mintea unui geniu chinuit.

The Abyss - FILM NETFLIX

Titlu localizat: Prăbușire în abis

În timp ce orașul suedez Kiruna se scufundă, Frigga se împarte între familie și slujba ei de șef al securității la cea mai mare mină subterană din lume.

 

19 FEBRUARIE 2024

Rhythm + Flow Italy - episoadele 1-4 -  SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Ritm + rimă: Italia

În această emisiune-concurs de muzică, Fabri Fibra, Geolier și Rose Villain colindă străzile din Roma, Napoli și Milano în căutarea unui nou superstar al muzicii rap.

 

20 FEBRUARIE 2024

Mike Epps: Ready to Sell Out - SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Mike Epps: Pregătit să mă vând  

În noul program special de stand-up, Mike Epps vorbește despre igiena personală precară, infidelitate și războiul împotriva soților care merg la serviciu.

 

21 FEBRUARIE 2024

Can I Tell You A Secret? - DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Pot să-ți spun un secret?

Viețile a trei femei sunt schimbate pentru totdeauna de un hărțuitor care le sparge conturile pe rețelele sociale. Iar ele sunt doar o parte din numeroasele sale victime.

 

23 FEBRUARIE 2024

Mea Culpa - FILM NETFLIX

Titlu localizat: Vina mea

O avocată trebuie să aleagă între familie, datorie și propriile dorințe periculoase atunci când preia cazul unui artist acuzat de crimă.

Through My Window: Looking at You - FILM NETFLIX

Titlu localizat: De la fereastra mea 3: Mă uit la tine

Raquel și Ares nu se pot da uitării unul pe celălalt, chiar dacă între timp au și alte întâlniri romantice. Se vor reuni oare în ultimul capitol al trilogiei?

 

24 FEBRUARIE 2024

The 30th Annual Screen Actors Guild Awards - EVENIMENT LIVE

Titlu localizat: Cea de-a 30-a ediție a premiilor anuale SAG

Starurile din film și televiziune luminează covorul roșu și scena celei de-a 30-a ediții a Premiilor Anuale Screen Actors Guild. Eveniment în direct, în limba engleză.        

 

26 FEBRUARIE 2024

Rhythm + Flow Italy - episoadele 5-7 -  SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Ritm + rimă: Italia

În această emisiune-concurs de muzică, Fabri Fibra, Geolier și Rose Villain colindă străzile din Roma, Napoli și Milano în căutarea unui nou superstar al muzicii rap.

 

28 FEBRUARIE 2024

American Conspiracy: The Octopus Murders  - DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Conspirație americană: Crimele Octopus

Jurnalistul Danny Casolaro investiga conspirația politică a secolului când a fost găsit mort în cada unui hotel din Virginia de Vest în circumstanțe misterioase.

 

Code 8 Part II  - FILM NETFLIX

Titlu localizat: Code 8: Renegații: Partea 2

Într-un oraș în care oamenii cu superputeri sunt oprimați, un fost escroc face echipă cu un traficant pentru a proteja o adolescentă de un polițist corupt.

The Mire: Millennium - SERIAL NETFLIX   

Titlu localizat: Glod: Mileniu

La sfârșitul anilor ’90, poliția investighează o crimă locală, un schelet găsit în pădurea Gronty și o serie de răpiri înfiorătoare.

 

29 FEBRUARIE 2024

A Round of Applause - SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Ropot de aplauze

Luptându-se cu angoase și tânjind după viața sa anterioară, un bărbat încearcă să facă față familiei sale ciudate în această dramă care se întinde pe zeci de ani.

 

4 MARTIE 2024

Rhythm + Flow Italy - episodul 8 -  SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Ritm + rimă: Italia

În această emisiune-concurs de muzică, Fabri Fibra, Geolier și Rose Villain colindă străzile din Roma, Napoli și Milano în căutarea unui nou superstar al muzicii rap.

 

ÎN CURÂND

The Indrani Mukerjea Story: Buried Truth  - DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Indrani Mukerjea: Povestea adevărului îngropat

Cu noi dezvăluiri și un acces fără precedent, acest serial documentar cercetează dispariția Sheenei Bora, de 25 de ani, și dezvăluie urmările șocante ale acesteia.

 

NOU PE NETFLIX - TITLURI LICENȚIATE

FEBRUARIE 2024 - ROMÂNIA

 

1 FEBRUARIE 2024

Brian Banks

Despicable Me

Despicable Me 2

Despicable Me 3

Everything Everywhere All at Once

House, M.D.: Sezoanele 1-8

Home Alone

Home Alone 2: Lost in New York

Mona Lisa Smile

Moneyball

Minions

Mr. Holmes

November Criminals

Once Upon a Time in Hollywood

The Outfit

The Punisher

Punisher: War Zone

 

7 FEBRUARIE 2024

Nuntă pe bani

The Devil Wears Prada

 

10 FEBRUARIE 2024

Jurassic World: Dominion

 

12 FEBRUARIE 2024

Venom: Let There Be Carnage

 

15 FEBRUARIE 2024

Black and Blue

Brightburn

Dual

Ghost Rider

Grown Ups

Love, Simon

Memoirs of a Geisha

 

16 FEBRUARIE 2024

Warrior: Sezoanele 1-3

 

28 FEBRUARIE 2024

Ghostbusters: Afterlife

Spartan: Ultimate Team Challenge: Sezonul 1

 

29 FEBRUARIE 2024

Friends with Benefits

Little Man

Seven Years in Tibet

 

ULTIMA ȘANSĂ - TITLURI LICENȚIATE

CARE PĂRĂSESC NETFLIX

FEBRUARIE 2024 - ROMÂNIA

1 FEBRUARIE 2024

12 Mighty Orphans

A Family Man

City of Lies

Cloudy with a Chance of Meatballs: Sezonul 1

Clueless

How to Lose a Guy in 10 Days

Midnight Express

Not Another Teen Movie

Sense and Sensibility

The Hitman's Wife's Bodyguard

The Nanny Diaries

Together Together

Tokyo Ghoul

World War Z

xXx: Return of Xander Cage

Year One

 

2 FEBRUARIE 2024

Here Today

 

4 FEBRUARIE 2024

Dream Horse

 

8 FEBRUARIE 2024

In the Earth

 

15 FEBRUARIE 2024

A Time to Kill

Battlebots: Sezonul 3

Below Deck: Sezonul 5

Below Deck Sailing Yacht: Sezonul 1

Deep Impact

Dora and the Lost City of Gold

Forrest Gump

Keeping Up with the Kardashians: Sezonul 11

Knight and Day

Lawrence of Arabia: Restored Version

Love & Other Drugs

Million Dollar Listing New York: Sezonul 4

Only You

Rocketman

Silverado

The Professionals

The Remains of the Day

 

16 FEBRUARIE 2024

Captain Underpants: The First Epic Movie

Jurassic Park III

The Lost World: Jurassic Park

 

20 FEBRUARIE 2024

Ana, Mon Amour

Kevin James: Sweat the Small Stuff

Poziția copilului

Străjerii

 

27 FEBRUARIE 2024

Million Pound Menu: Sezoanele 1-2

 

DESPRE NETFLIX

Netflix este unul dintre liderii globali ai serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 260 milioane de abonați din peste 190 de țări, care se bucură de seriale, lungmetraje și jocuri într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, pot reda, întrerupe și relua vizionarea oricând și oriunde, putând schimba abonamentul în orice moment.

***DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA***


Din aceeasi categorie...

În luna mai, seria polițistă Crimă în... continuă la Diva, cu 4 filme în premieră

În luna mai, seria polițistă Crimă în... continuă la Diva, cu 4 filme în premieră

Amatorii de povești polițiste și detectivi cu mintea brici au motive de bucurie în luna mai.

Paramount va reprezenta în exclusivitate vânzările de publicitate ale SkyShowtime

Paramount va reprezenta în exclusivitate vânzările de publicitate ale SkyShowtime

SkyShowtime continuă să fie un lider bazat pe valoare, lansând pe 23 aprilie un nou abonament susținut de reclame.

Diseară, în Clanul, Sergiu, omul de bază a lui Bebe Măcelaru, e gata să-l trădeze

Diseară, în Clanul, Sergiu, omul de bază a lui Bebe Măcelaru, e gata să-l trădeze

A început numărătoarea înversă! Sunt ultimele episoade din CLANUL și fiecare trebuie să-și găsească drumul și să-și plătească păcatele.

Barbra Streisand va lansa un single pentru serialul The Tattooist of Auschwitz

Barbra Streisand va lansa un single pentru serialul The Tattooist of Auschwitz

SkyShowtime ne eanunță că Barbra Streisand, cântăreață, compozitoare, actriță, scriitoare și regizoare, câștigătoare a premiilor Emmy®, Grammy®, Oscar® și Tony®, a înregistrat o melodie nouă intitulată Love Will Survive, dedicat...

Viasat History difuzează al treilea sezon din seria Bettany Hughes' Treasures of the World

Viasat History difuzează al treilea sezon din seria Bettany Hughes' Treasures of the World

Bettany Hughes, istoric, autor, prezentator și profesor premiat, revine la Viasat History cu un nou sezon al seriei documentare Bettany Hughes: Comori / Bettany Hughes' Treasures of the World. ...

Ana Maria Pal a părăsit Survivor All Stars, iar concurenții rămași vor da, diseară, bătălia Imunității

Ana Maria Pal a părăsit Survivor All Stars, iar concurenții rămași vor da, diseară, bătălia Imunității

Unificarea. Momentul atât de așteptat de către toți cei rămași în competiție.

James Cameron și Paul Rudd ne aduc un serial captivant: Secretele caracatiței

James Cameron și Paul Rudd ne aduc un serial captivant: Secretele caracatiței

Folosesc instrumente, gândesc creativ, comunică cu alte specii și probabil pot visa. Veți putea vedea scene incredibile din viața unor nevertebrate unice în cea mai recentă producție Secretele caracatiței avându-l ca producător executiv pe...

Nimic nu mai este cum a fost în Clanul! Serialul a fost, aseară, în topul preferințelor celor de acasă

Nimic nu mai este cum a fost în Clanul! Serialul a fost, aseară, în topul preferințelor celor de acasă

În episodul de aseară, toate lucrurile au luat o întorsătură neașteptată!

Diseară, are loc UNIFICAREA la Survivor All Stars

Diseară, are loc UNIFICAREA la Survivor All Stars

Au luptat 13 săptămâni cu toate puterile. Au demonstrat că merită să fie printre cei mai buni și au depășit fiecare provocare.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV!

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV!

Au inspirat milioane de români prin gastronomie, au dărâmat granițele bucătăriei de acasă și, cu pasiune, au transformat fiecare farfurie într-o adevărată operă de artă.

SkyShowtime lansează trailerul pentru miniseria A Gentleman in Moscow

SkyShowtime lansează trailerul pentru miniseria A Gentleman in Moscow

Seria limitată, în care joacă Ewan McGregor, este bazată pe romanul bestseller scris de Amor Towlesși va fi disponibilă în exclusivitate pe SkyShowtime din 18 aprilie.

National Geographic ne invită într-o călătorie fascinantă spre viitor odată cu lansarea NASA: Culisele Inovațiilor

National Geographic ne invită într-o călătorie fascinantă spre viitor odată cu lansarea NASA: Culisele Inovațiilor

National Geographic invită telespectatorii într-o călătorie fascinantă spre viitor odată cu lansarea seriei NASA: Culisele Inovațiilor. Premiera documentarului va avea loc pe 16 aprilie, ora 21:00.

Un documentar filmat în România, în premieră la Viasat Nature

Un documentar filmat în România, în premieră la Viasat Nature

Viasat Nature difuzează în premieră luni, 15 aprilie, de la ora 21.00 programul Transilvania: Urșii din spatele casei, un documentar filmat în pădurile din Transilvania, pe urmele celui mai fascinant mamifer omnivor: ursul brun. ...

Premieră Viasat History - Povestea Annei Frank: Capitolul neștiut

Premieră Viasat History - Povestea Annei Frank: Capitolul neștiut

Povestea Annei Frank: Capitolul neștiut / No Asylum: The Untold Chapter of Anne Frank's Story în premieră Viasat History, sâmbătă 13 aprilie.

History Channel pregătește serialul docu-reality Vânătorii de Comori: România

History Channel pregătește serialul docu-reality Vânătorii de Comori: România

HISTORY Channel România, parte din A+E Networks EMEA, anunță o nouă serie docu-reality de șase episoade, intitulată Vânătorii de Comori: România.

Lia - Soţia soţului meu de la Antena 1 a fost reînnoit pentru sezonul 4 și ultimul al seriei

Lia - Soţia soţului meu de la Antena 1 a fost reînnoit pentru sezonul 4 și ultimul al seriei

Vara aceasta, povestea din Camera 609 dezvăluie marele deznodământ.

Bebe Măcelaru mesaj dur pentru Costoiu, diseară, în Clanul

Bebe Măcelaru mesaj dur pentru Costoiu, diseară, în Clanul

Doar câteva ore ne despart de cel de-al 8-lea episod din serialul Clanul, unde lucrurile vor scăpa de sub control.

Star Trek, Jack Ryan şi The Rookie: Feds, în luna aprilie la AXN România

Star Trek, Jack Ryan şi The Rookie: Feds, în luna aprilie la AXN România

Momente pline de adrenalină, eroi din viața reală și noi episoade pline de acțiune, suspans și dramă vor fi difuzate în aprilie la AXN.

The Walking Dead: Daryl Dixon, în premieră la AMC în luna aprilie

The Walking Dead: Daryl Dixon, în premieră la AMC în luna aprilie

Unul dintre cele mai îndrăgite personaje din universul filmelor cu zombi, Daryl Dixon, are parte de propriile aventuri în noul serial în premieră la AMC, începând cu 8 aprilie, de la ora 22:00.

In Memoriam Amza Pellea la Cinemaraton

In Memoriam Amza Pellea la Cinemaraton

Duminică, 07 aprilie, și luni, 08 aprilie, televiziunea Cinemaraton, parte a  Grupului Clever, dedică memoriei lui Amza Pellea 2 zile și 2 nopți cu 25 de filme românești în care marele nostru actor a fost protagonist. ...

Megogo și Warner Bros. Discovery își extind parteneriatul și lansează un nou abonament cu televiziunile HBO și Cinemax

Megogo și Warner Bros. Discovery își extind parteneriatul și lansează un nou abonament cu televiziunile HBO și Cinemax

MEGOGO, un serviciu media specializat în televiziune online, își extinde biblioteca de canale TV.

Marius Manole prezintă o emisiune la Acasă

Marius Manole prezintă o emisiune la Acasă

În luna martie, postul ACASĂ a devenit program generalist, cu un conținut extins publicului larg.

Noaptea Albă a Filmului Românesc, alături de regizorul Corneliu Porumboiu

Noaptea Albă a Filmului Românesc, alături de regizorul Corneliu Porumboiu

În luna aprilie, Noaptea Albă a Filmului Românesc este dedicată unuia dintre cei mai titraţi regizori români contemporani, cu o anvergură internaţională. Corneliu Porumboiu.

Serialul Apples Never Fall / Merele nu cad niciodată, va fi disponibil exclusiv pe SkyShowtime începând cu 23 aprilie

Serialul Apples Never Fall / Merele nu cad niciodată, va fi disponibil exclusiv pe SkyShowtime începând cu 23 aprilie

Noul serial dramă, Apples Never Fall / Merele nu cad niciodată, va fi disponibil pentru vizionare exclusiv pe platforma SkyShowtime începând cu data de 23 aprilie.

DIVA ne aduce Festivalul de iubire al primăverii

DIVA ne aduce Festivalul de iubire al primăverii

Fiți pregătiți să călătoriți în locuri însorite și să găsiți iubirea adevărată în fiecare weekend de la 16:00!