Seria limitată, bazată pe romanul bestseller internațional, va fi disponibilă pentru vizionare în exclusivitate pe SkyShowtime din iunie 2024.

Astăzi au fost lansate primele imagini cu Harvey Keitel, Melanie Lynskey, Jonah Hauer-King, Anna Próchniak și Jonas Nay din serialul original care urmează să fie disponibil pe SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz.

Serialul din șase părți, bazat pe romanul bestseller internațional The Tattooist of Auschwitz de Heather Morris, este inspirat din povestea reală a lui Lali și Gita Sokolov, care s-au cunoscut în timp ce erau prizonieri în lagărul de concentrare Auschwitz, în timpul Holocaustului.

În imagini apar Harvey Keitel, nominalizat la premiul Oscar®, în rolul lui Lali Sokolov din zilele noastre, Jonah Hauer-King în rolul lui Lali Sokolov tânăr, iar Anna Próchniak o joacă pe Gita Furman, Melanie Lynskey pe Heather Morris și Jonas Nay pe Stefan Baretzki.

Serialul, ce va avea premiera în exclusivitate pe SkyShowtime în iunie 2024, include o coloană sonoră semnată de compozitorul Hans Zimmer (Inception, Interstellar, Dune) multiplu premiat la Oscar, alături de Kara Talve (Faraway Downs, Prehistoric Planet).

The Tattooist of Auschwitz este povestea lui Lali (Jonah Hauer-King), un evreu slovac care a fost deportat la Auschwitz în 1942, în lagărul de concentrare unde au fost uciși milioane de evrei în timpul Holocaustului.

La scurt timp după sosire, a fost distribuit la Tatuatori, însărcinat să imprime numerele de identificare pe brațele colegilor prizonieri. Într-o zi, o întâlnește pe Gita (Anna Próchniak), în timp ce îi tatua numărul de încarcerare pe braț. Se îndrăgostesc la prima vedere și astfel începe povestea lor curajoasă, memorabilă și emoționantă. Aflați sub paza permanentă a unui ofițer SS nazist, instabil, Baretzki (Jonas Nay), Lali și Gita sunt hotărâți să se țină unul pe celălalt în viață.

60 de ani mai târziu, Lali (Harvey Keitel) o întâlnește pe Heather Morris (Melanie Lynskey), o scriitoare aflată la început de drum. Văduv de curând, Lali își găsește curajul să spună lumii povestea lui. În timp ce își destăinuie trecutul lui Heather, Lali, ajuns la 80 de ani, se confruntă cu fantomele traumatizante ale tinereții sale și retrăiește amintirile iubirii într-unul dintre cele mai îngrozitoare locuri din lume.

tattooist auschwitz 1

Jonah Hauer-King, în rolul Lali Sokolov, o întâlnește pentru prima dată pe Anna Próchniak, în rolul Gitei Furman.

(© Martin Mlaka / SkyShowtime).

Imaginile lansate astăzi prezintă amploarea și dimensiunea producției, precum și atenția remarcabilă la detalii și autenticitatea serialului produs de Claire Mundell, producător executiv, prin intermediul companiei sale Synchronicity Films, în asociere cu Sky Studios, și regizat de Tali Shalom-Ezer.

Claire Mundell, producător executiv al serialului The Tattooist of Auschwitz și director creativ al companiei Synchronicity Films, își amintește:

„Știam de la început că ne doream ca Jonah să-l interpreteze pe tânărul Lali. Odată ce l-am avut în echipă pe Jonah, a început provocarea de a o găsi pe Gita perfectă. Anna a fost o minunată descoperire, în timpul procesului de casting. S-a remarcat în mod evident și a devenit din ce în ce mai clar că doar Jonah și Anna puteau portretiza umanitatea, esența, spiritul de frondă și îndrăzneala lui Lali și Gita. Ambii au oferit performanțe definitorii pentru carieră în acest serial.”

Tali Shalom-Ezer, regizorul și coproducătorul executiv, povestește: Am discutat cu Claire despre cât de complicat va fi să-i facem pe spectatori să creadă într-o poveste de dragoste care a avut loc în acest loc, dar și în această perioadă sumbră. Aceasta a fost sarcina pe care mi-am asumat-o, în calitate de regizor, alături de Claire, Jacquelin și întreaga echipă, și sper să reușim să convingem publicul din întreaga lume să creadă în minunata poveste de dragoste a lui Lali și Gita.”

Claire declară: „Faptul că l-am avut pe Harvey alături este un vis devenit realitate. A fost uluitor să vezi angajamentul și autenticitatea cu care Harvey a abordat personajul lui Lali. A fost important ca atât personajul tânărului, cât și cel al bătrânului Lali să fie interpretate în mod autentic de actori evrei, capabili să-și joace rolurile nuanțat, cu empatia, compasiunea și complexitatea de care aveam nevoie de la acel personaj.”

Tali declară: „Deoarece recreăm locuri istorice, în primă instanță Claire și cu mine am mers să vizităm Auschwitz alături de minunații noștri șefi de departamente. Îmi amintesc că am discutat cu David Katznelson, directorul de imagine și cu Nili Feller, editorul meu principal, despre cât de mare va fi provocarea de a reimagina acest lagăr de concentrare pe ecran.”

tattooist auschwitz 2

Harvey Keitel în rolul Lali Sokolov și Melanie Lynskey în rolul lui Heather Morris, pe străzile din Melbourne.

(© Martin Mlaka / SkyShowtime).

Claire explică: Pentru rolul lui Heather, aveam nevoie de o actriță cu empatie înnăscută, cu curiozitate și deschidere, cineva care să poată portretiza incredibila realizare pe care și-a asumat-o adevărata Heather Morris. Rolul și relația ei cu Lali în cadrul serialului sunt un exemplu clar al modului în care adaptarea poveștii pentru ecran diferă de carte, deoarece încadrăm povestea pe baza întâlnirilor reale ale lui Lali cu Heather, în apartamentul său din Melbourne. Lali îi destăinuie tot ce poate, dar, pe măsură ce începe să aibă tot mai multă încredere în Heather, îi împărtășește toate ororile traumei pe care încă o simte, ca supraviețuitor ajuns la o vârstă înaintată.  După ce un prieten comun le-a făcut cunoștință, cei doi s-au întâlnit la o cafea, urmând să petreacă următorii trei ani construind o relație. Nu știu dacă vreunul dintre ei și-a dat seama inițial, dar ceea ce a început, în mod clar, a fost relatarea frumoasei povești de dragoste dintre Lali și Gita.”

„Am început să lucrăm la această poveste în urmă cu cinci ani și m-a uimit modul în care cartea a devenit bestseller într-o perioadă în care gradul de conștientizare a Holocaustului era în declin. Serialul nostru descrie povestea unui om, experiența sa la Auschwitz și felul în care a găsit dragostea în cele mai întunecate împrejurări. Este o poveste la fel de importantă astăzi ca oricând.” 

Serialul Tattooist of Auschwitz este produs de Synchronicity Films în asociere cu Sky Studios și All3Media International. Jacquelin Perske este producător executiv și scenarist principal al The Tattooist of Auschwitz, alături de scriitorii de episoade Evan Placey (producător asociat) și Gabbie Asher. Serena Thompson este producător executiv pentru Sky Studios.

Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com. Prețul lunar al abonamentului la SkyShowtime este de 3,99 de euro (fără reclame).


Din aceeasi categorie...

2.8 milioane de telespectatori au trăit la intensitate maximă victoria Generației de Suflet a României!

2.8 milioane de telespectatori au trăit la intensitate maximă victoria Generației de Suflet a României!

Am visat, am sperat și am strigat! Un moment așteptat de ani de zile de către toți microbiștii.

Cinemaraton se extinde: televiziunea dedicată filmului românesc se lansează și în Republica Moldova

Cinemaraton se extinde: televiziunea dedicată filmului românesc se lansează și în Republica Moldova

Cinemaraton, televiziunea dedicată filmului românesc din portofoliul Grupului Clever, și-a anunțat lansarea în Republica Moldova.  

Duminici ștrengare - un nou serial de animație pe Cartoonito

Duminici ștrengare - un nou serial de animație pe Cartoonito

Duminici ștrengare / Silly Sundays va avea premiera pe 17 iunie, la Cartoonito România.

Mâine seară, la Kanal D, Marea Finală Insula de 1 milion!

Mâine seară, la Kanal D, Marea Finală Insula de 1 milion!

Reality show-ul de aventură Insula de 1 milion ajunge la final mâine seară! Au mai rămas în competitie șase concurenti din cei 50 care pășeau în urmă cu aproape patru luni pe Insula de 1 milion.

Video: Încă 2.0 lozuri va fi disponibil pe SkyShowtime din 7 iunie

Video: Încă 2.0 lozuri va fi disponibil pe SkyShowtime din 7 iunie

Mai multe filme românești de succes, inclusiv Două Lozuri și continuarea sa – Încă 2.0 Lozuri, vor fi difuzate pe SkyShowtime din 7 iunie. ...

Din 10 iunie, filmul În inima Naționalei este disponibil, în exclusivitate, pe Voyo

Din 10 iunie, filmul În inima Naționalei este disponibil, în exclusivitate, pe Voyo

O călătorie unică în culisele echipei naționalei de fotbal a României. O șansă de a-i cunoaște pe jucătorii care au scris istorie în calificările pentru EURO 2024 și care au demonstrat că se poate.

 Tot ce trebuie să știi despre noua producție Star Wars The Acolyte

Tot ce trebuie să știi despre noua producție Star Wars The Acolyte

Un nou serial Star Wars debutează pe 5 iunie pe Disney+. Producția are în centrul acțiunii investigația unei crime șocante din trecutul unui respectat Maestru Jedi și poartă publicul în mijlocul unui conflict dintre acesta și un războinic ...

Cine sunt prezentatorii noului sezon al show-ului Splash! Vedete la apă

Cine sunt prezentatorii noului sezon al show-ului Splash! Vedete la apă

Noul sezon al show-ului Splash! Vedete la apă va avea premiera în curând, la Antena 1.

Interviu exclusiv cu Ioachim Ciobanu: „Ador faptul că prin personajele mele pot vedea viața altfel”

Interviu exclusiv cu Ioachim Ciobanu: „Ador faptul că prin personajele mele pot vedea viața altfel”

Ioachim Ciobanu, actor și regizor de film, a crescut într-o familie de artiști - este fiul celebrului actor Ilarion Ciobanu și al lui Marion Ciobanu, autoare multi-premiată a peste 100 de scenarii de film documentar. ...

History Channel difuzează documentarul Apocalipsa: Bătălia pentru Normandia

History Channel difuzează documentarul Apocalipsa: Bătălia pentru Normandia

HISTORY® Channel comemorează 80 de ani de la debarcarea în Normandia prin difuzarea documentarului special Apocalipsa: Bătălia pentru Normandia, în ziua de 6 iunie, de la ora 21:00.

Serialul Prințesa fără coroană / Taçsiz Prenses, disponibil în AntenaPlay

Serialul Prințesa fără coroană / Taçsiz Prenses, disponibil în AntenaPlay

Prințesa fără coroană - Taçsiz Prenses este varianta turcească a legendarei drame nipone cu același nume, care a făcut furori printre milioane de telespectatori. Serialul este disponibil în AntenaPLAY începând cu 29 mai. ...

Din 3 iunie, DIVA difuzează câte 2 episoade magice din serialul Vrăjitoarea cea bună

Din 3 iunie, DIVA difuzează câte 2 episoade magice din serialul Vrăjitoarea cea bună

Catherine Bell și James Denton sunt protagoniștii serialului care va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 18:00.

Spectacol de neuitat în meciul de adio al Generației de Aur!

Spectacol de neuitat în meciul de adio al Generației de Aur!

O echipă care a ridicat suporterii în picioare, care i-a făcut să aplaude de fericire ani la rândul, care le-a oferit motive de bucurie cu fiecare meci jucat și care a demonstrat că fotbalul românesc are valoare.

Video: Tătuțu’ se întoarce! Filmările pentru un nou serial din Universul Clanul vor începe în curând

Video: Tătuțu’ se întoarce! Filmările pentru un nou serial din Universul Clanul vor începe în curând

Timp de 2 ani, în cele patru sezoane, Clanul a creat un fenomen și a devenit cel mai bun serial de dramă din România.

Documentarul despre Milli Vanilli va fi disponibil pe SkyShowtime

Documentarul despre Milli Vanilli va fi disponibil pe SkyShowtime

SkyShowtime anunță lansarea unui nou film documentar Milli Vanilli ce va fi disponibil din 1 iunie.

Pro TV lansează mesajele jucătorilor din Echipa Națională, înaintea EURO 2024!

Pro TV lansează mesajele jucătorilor din Echipa Națională, înaintea EURO 2024!

Cel mai așteptat moment al verii de către toți microbiștii, cel în care se va da fluierul de start pentru EURO 2024, este tot mai aproape!

Aseară, serialul Brigada Nimic a fost lider absolut de audiență!

Aseară, serialul Brigada Nimic a fost lider absolut de audiență!

Luni seară, Săgeată, Giovanni, Carmola și Toma au aflat că fac parte din Brigada Nimic – echipa de polițiști care se ocupă de toate cazurile neînsemnate.

Max s-a lansat astăzi în România! Iată titlurile pe care le poți urmări în mai

Max s-a lansat astăzi în România! Iată titlurile pe care le poți urmări în mai

Începând de azi, 21 mai, Max, noua platformă de streaming Warner Bros. Discovery este în 20 de țări: țările nordice, Iberia și în Europa Centrală și de Est, inclusiv în România!

X, Hulu și moștenitorii lui James Clavell lucrează la noi sezoane din Shōgun

X, Hulu și moștenitorii lui James Clavell lucrează la noi sezoane din Shōgun

Povestea personajelor fascinantei drame inspirată din cultura japoneză se va desfășura, probabil, pe parcursul a încă două noi sezoane.

Serialul Brigada Nimic începe astăzi la Pro TV și pe Voyo!

Serialul Brigada Nimic începe astăzi la Pro TV și pe Voyo!

Comedia păzește România începând de astăzi, în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30.

31 de zile de vară cu filme de dragoste la Diva

31 de zile de vară cu filme de dragoste la Diva

DIVA va difuza o serie de filme de dragoste irezistibile timp de o lună. Filme romantice de vară difuzate de luni până vineri, de la 20:00 și de dimineață până seara în weekend, din 24 mai.

Serialul Crime în imobil revine cu sezonul 4 din 27 august pe Disney+

Serialul Crime în imobil revine cu sezonul 4 din 27 august pe Disney+

Disney+ a anunțat că sezonul patru din serialul original de comedie premiat cu Emmy®, Crime în imobil / Only Murders in the Building va avea premiera pe Disney+ pe 27 august.

Vorbește lumea de duminică... și distracția este garantată la final de săptămână! În curând, la Pro TV!

Vorbește lumea de duminică... și distracția este garantată la final de săptămână! În curând, la Pro TV!

De luni până vineri, diminețile încep mai bine atunci când cei de acasă au parte de cele mai tari informații, cele mai noi provocări și cea mai bună energie alături de Shurubel, Lili Sandu și Bogdan Ciudoiu, la PRO TV și pe VOYO! ...

Disney+ începe filmările pentru prima producție originală poloneză Breslau

Disney+ începe filmările pentru prima producție originală poloneză Breslau

Disney+ anunță distribuția și echipa de creație care lucrează la noua dramă polițistă produsă de ATM Grou.

Ultimul capitol din Clanul s-a încheiat aseară! Serialul a fost în topul preferințelor celor de acasă

Ultimul capitol din Clanul s-a încheiat aseară! Serialul a fost în topul preferințelor celor de acasă

Vreme de doi ani, cei de acasă au trăit emoția și suspansul din Clanul.