Astăzi, Netflix a lansat trailerul pentru The Gentlemen, un nou serial de Guy Ritchie. Serialul cu actorul nominalizat la Emmy, Theo James, va fi lansat pe 7 martie 2024.

În The Gentlemen, Eddie Horniman (Theo James) moștenește pe neașteptate vastele domenii rurale ale tatălui său. Spre stupoarea lui, va afla că ele sunt parte dintr-un imperiu al cannabisului. În plus, o serie de personaje deloc prietenoase din lumea interlopă britanică își doresc o parte din operațiune. Hotărât să își salveze familia din ghearele lor, Eddie încearcă să îi învingă cu propriile arme. Dar cum socoteala de-acasă nu se potrivește mereu cu cea din târg, pe măsură ce se afundă în lumea criminalității, începe să îi cam prindă gustul.

Serialul este plasat în lumea filmului The Gentlemen, cu o distribuție cu totul nouă, combinând actori de la Hollywood și legende britanice de film și televiziune. Serialul vine cu o perspectivă profundă în lumea criminalității și cu o nouă poveste captivantă.

Din distribuția The Gentlemen fac parte:

THEO JAMES în rolul lui EDDIE HORNIMAN - „The Duke”

Eddie este al doilea fiu al ducelui de Halstead și, ca atare, nu s-a așteptat niciodată să moștenească nimic. De aceea și-a creat el însuși drumul în viață, excelând la Sandhurst și obținând gradul de căpitan în armata britanică. Dar când tatăl său moare brusc, stipulând în testament că titlul său și cei 15.000 de acri de pământ vor reveni celui de-al doilea fiu, și nu primului născut, viața lui Eddie ia o turnură fundamentală. Este un rol pe care nu și l-a dorit niciodată și care poate nu a făcut niciodată parte din el, dar treptat Eddie va fi din ce în ce mai confortabil în pielea tatălui său. În timp ce Eddie se luptă cu responsabilitățile neortodoxe care vin odată cu deținerea acestei proprietăți, caracterul său va fi testat mai mult ca niciodată.

KAYA SCODELARIO în rolul lui SUSIE GLASS - „The Boss”

Elegantă într-un mod relaxat, sardonică și moștenind o parte din franchețea lui Bobby Glass, Susie supraveghează organizația criminală a tatălui ei în numele lui. Susie este un cameleon, de la sălile de box din centrul orașului până la evenimente ale înaltei societăți, există puține locuri în care nu se poate încadra perfect. Ea folosește o combinație de rafinament și sofisticare pentru a remedia orice îndoială care ar putea aparea pe traseul afacerilor lui Bobby, dar când Eddie începe să-i facă probleme, răbdarea ei piere rapid. Susie începe încet să vadă rațiunea interesului tatălui ei pentru acest tânăr întreprinzător, pe măsură ce relația dintre ea și Eddie se dezvoltă pe parcursul seriei. Cu toate acestea, atunci când familia Glass pune o presiune din ce în ce mai mare pe ea, prioritățile ei sunt din ce în ce mai clare.

DANIEL INGS în rolul lui FREDDY HORNIMAN - „The Liability”

Freddy a știut întotdeauna că el este moștenitorul moșiei Halstead, motiv pentru care nu a reușit niciodată nimic. Viața lui până în prezent a fost un flux neînsemnat de petreceri, consum de droguri și necazuri în afaceri. El este Anti-Midas, tot ceea ce atinge se transformă în praf și datorii. Când descoperă că moștenirea sa a fost transmisă fratelui său mai mic, în inteioriul lui Freddy se produce o fisură pe care nicio cantitate de cocaină nu o poate umple. Freddy este lipsit de scop și se sprijină și mai mult pe impulsivitatea și reactivitatea lui. Dar când elementele criminale de la Halstead încep să se infiltreze în viețile familiei, o scânteie creativă începe să pâlpâie în Freddy: aceasta ar putea fi șansa lui.

VINNIE JONES în rolul lui GEOFF SEACOMBE - „The Gamekeeper”

Geoff este paznicul din Halstead Manor. El cunoaște fiecare centimetru al proprietății și este foarte preocupat de pământ, precum și de amalgamul de creaturi care se tot plimbă pe acolo. Stoic, neclintit și loial familiei Horniman, Geoff este mândru să-și cunoască locul în structura societății și respectă mereu limita dintre viața de familie și viața personală. Geoff simte o tristețe mocnită, din cauza unui secret pe care l-a păstrat de mulți ani, și cu toate acestea, pe măsură ce Eddie învață să facă față activității ilicite de pe terenul Halstead, Geoff își va arăta disponibilitatea permanentă Ducelui.

JOELY RICHARDSON în rolul lui LADY SABRINA - „The Matriarch”

Sabrina Horniman, mama lui Eddie, este ducesa văduvă de Halstead. Curajoasă și sinceră, ea emană o gentilețe maternă mai rece. Deși initial ar putea părea că provine parte dintr-o așezare tipică de la țară, acesta este un front pentru un trecut mai desfrânat și un simț al umorului mai sarcastic. Este mai tot timpul cea mai inteligentă persoană din grup, dar cu foarte puțină nevoie să dovedească acest lucru, Sabrina devine din ce în ce mai preocupată de pericolul pe care Eddie îl întâlnește în timp ce se încurcă cu tot felul de situații periculoase. Deși s-ar putea spune că există părți din viața Sabrinei pe care familia ei nu le cunoaște încă, Sabrina este hotărâtă în a-și sprijini toți copiii cu o discreție învățată în anii pentrecuți alături de tatăl lor.

GIANCARLO ESPOSITO în rolul UNCHIULUI STAN - „Americanul”

Stanley Johnston A.K.A Unchiul Stan este un american extravagant și bogat, dar totuși nu este comerciantul și distribuitorul arhetipic de metamfetamine. Unchiul Stan este obsedat de istoria, iconografia și arhitectura aristocrației britanice. Își păstrează un aer serviabil, inspiră un aer regal european și practic locuiește în cel mai exclusivist club privat londonez dedicat bărbaților. Fascinația lui Stan pentru toate lucrurile elegante ar putea explica interesul său față de noul Duce de Halstead, dar există cei care bănuiesc că intenția lui Stan ar putea avea două direcții: adevăratul său obiectiv să fie de fapt asigurarea unei cote substanțiale din bucata lui Bobby Glass.

DESPRE THE GENTLEMEN

FORMAT: 8 episoade
CREATOR: Guy Ritchie
SCENARI
ȘTI: Guy Ritchie și Matthew Read, cu Haleema Mirza, Billy și Theo Mason Wood, Stuart Carolan și John Jackson
REGIZORI: Guy Ritchie, Nima Nourizadeh, Eran Creevy, David Caffrey
PRODUCĂTORI EXECUTIVI: Guy Ritchie, Will Gould, Matthew Read, Frith Tiplady, Marc Helwig, Bill Block, Ivan Atkinson, Marn Davies
PRODUCĂTOR
: Hugh Warren
COSTUME: LouLou Bontemps, Carly Griffith
MACHIAJ & COAFUR
Ă: Niamh Morrison
SCENOGRAFI: Martyn John, Linda Wilson
MANAGER DE LOCAȚIE: Iggy (Ian) Ellis
DIRECTORI DE CASTING: Dan Hubbard, Rory Okey
CU: Theo James, Kaya Scodelario, Daniel Ings, Joely Richardson, Vinnie Jones, Giancarlo Esposito, Chanel Cresswell, Michael Vu, Max Beesley, Jasmine Blackborow, Harry Goodwins, Dar Salim, Pearce Quigley, Ruby Sear, Peter Serafinowicz, Ray Winstone și Guz Khan.

Serialul este coprodus de Netflix, Moonage Pictures și Miramax TV.


Din aceeasi categorie...

History Channel pregătește serialul docu-reality Vânătorii de Comori: România

History Channel pregătește serialul docu-reality Vânătorii de Comori: România

HISTORY Channel România, parte din A+E Networks EMEA, anunță o nouă serie docu-reality de șase episoade, intitulată Vânătorii de Comori: România.

Lia - Soţia soţului meu de la Antena 1 a fost reînnoit pentru sezonul 4 și ultimul al seriei

Lia - Soţia soţului meu de la Antena 1 a fost reînnoit pentru sezonul 4 și ultimul al seriei

Vara aceasta, povestea din Camera 609 dezvăluie marele deznodământ.

Bebe Măcelaru mesaj dur pentru Costoiu, diseară, în Clanul

Bebe Măcelaru mesaj dur pentru Costoiu, diseară, în Clanul

Doar câteva ore ne despart de cel de-al 8-lea episod din serialul Clanul, unde lucrurile vor scăpa de sub control.

Star Trek, Jack Ryan şi The Rookie: Feds, în luna aprilie la AXN România

Star Trek, Jack Ryan şi The Rookie: Feds, în luna aprilie la AXN România

Momente pline de adrenalină, eroi din viața reală și noi episoade pline de acțiune, suspans și dramă vor fi difuzate în aprilie la AXN.

The Walking Dead: Daryl Dixon, în premieră la AMC în luna aprilie

The Walking Dead: Daryl Dixon, în premieră la AMC în luna aprilie

Unul dintre cele mai îndrăgite personaje din universul filmelor cu zombi, Daryl Dixon, are parte de propriile aventuri în noul serial în premieră la AMC, începând cu 8 aprilie, de la ora 22:00.

In Memoriam Amza Pellea la Cinemaraton

In Memoriam Amza Pellea la Cinemaraton

Duminică, 07 aprilie, și luni, 08 aprilie, televiziunea Cinemaraton, parte a  Grupului Clever, dedică memoriei lui Amza Pellea 2 zile și 2 nopți cu 25 de filme românești în care marele nostru actor a fost protagonist. ...

Megogo și Warner Bros. Discovery își extind parteneriatul și lansează un nou abonament cu televiziunile HBO și Cinemax

Megogo și Warner Bros. Discovery își extind parteneriatul și lansează un nou abonament cu televiziunile HBO și Cinemax

MEGOGO, un serviciu media specializat în televiziune online, își extinde biblioteca de canale TV.

Marius Manole prezintă o emisiune la Acasă

Marius Manole prezintă o emisiune la Acasă

În luna martie, postul ACASĂ a devenit program generalist, cu un conținut extins publicului larg.

Noaptea Albă a Filmului Românesc, alături de regizorul Corneliu Porumboiu

Noaptea Albă a Filmului Românesc, alături de regizorul Corneliu Porumboiu

În luna aprilie, Noaptea Albă a Filmului Românesc este dedicată unuia dintre cei mai titraţi regizori români contemporani, cu o anvergură internaţională. Corneliu Porumboiu.

Serialul Apples Never Fall / Merele nu cad niciodată, va fi disponibil exclusiv pe SkyShowtime începând cu 23 aprilie

Serialul Apples Never Fall / Merele nu cad niciodată, va fi disponibil exclusiv pe SkyShowtime începând cu 23 aprilie

Noul serial dramă, Apples Never Fall / Merele nu cad niciodată, va fi disponibil pentru vizionare exclusiv pe platforma SkyShowtime începând cu data de 23 aprilie.

DIVA ne aduce Festivalul de iubire al primăverii

DIVA ne aduce Festivalul de iubire al primăverii

Fiți pregătiți să călătoriți în locuri însorite și să găsiți iubirea adevărată în fiecare weekend de la 16:00!

O nouă seară dificilă pentru Faimoși, după ce au pierdut Imunitatea, la Survivor All Stars

O nouă seară dificilă pentru Faimoși, după ce au pierdut Imunitatea, la Survivor All Stars

Lupți. Zi de zi. Pentru victorii care aduc recompense, dar în special pentru cele care aduc Imunitatea.

Noutățile lunii aprilie 2024 în AntenaPLAY

Noutățile lunii aprilie 2024 în AntenaPLAY

AntenaPLAY continuă să le ofere abonaţilor o gamă variată de conținut și în luna aprilie, incluzând o colecție impresionantă de filme, seriale și competiții sportive, menite să satisfacă orice preferințe. ...

Concurenții se confruntă cu cele mai puternice trăiri la Survivor All Stars

Concurenții se confruntă cu cele mai puternice trăiri la Survivor All Stars

Viața într-o emisiune care te scoate total din zona de confort nu este niciodată ușoară. Victoriile te ridică, iar înfrângerile te duc în momente grele, în care stai să te gândești ce va urma pentru tine.

Dorința, cea mai nouă animaţie Disney este disponibilă de azi pe Disney+

Dorința, cea mai nouă animaţie Disney este disponibilă de azi pe Disney+

Cât de puternică poate fi o dorință? Este un lucru pe care telespectatorii îl pot afla vizionând filmul Dorința / Wish, disponibil acum pe Disney+.

În luna aprilie este sărbătoare la Pro Cinema!

În luna aprilie este sărbătoare la Pro Cinema!

Pe 19 aprilie se împlinesc două decenii în care PRO CINEMA le-a adus celor de acasă unele dintre cele mai apreciate filme de dragoste sau dramă producții premiate, comedii și cele mai interesante povești pline de suspans, adrenalină și acț...

Pro TV anunță începerea filmărilor pentru sezonul 11 Visuri la cheie, într-o nouă formulă

Pro TV anunță începerea filmărilor pentru sezonul 11 Visuri la cheie, într-o nouă formulă

Show-ul care demonstrează că împreună putem construi speranță, care arată că magia încă există și că poate fi redată cu ajutorul celor din jur, Visuri la cheie, revine cu un nou sezon!

Serialul columbian Durere și vindecare continuă cu episoade noi, în aprilie, exclusiv la Diva

Serialul columbian Durere și vindecare continuă cu episoade noi, în aprilie, exclusiv la Diva

A doua serie din Durere și vindecare / Enfermeras (2019-2022) continuă și în luna aprilie, de la ora 15:50, exclusiv la DIVA, de luni până vineri fiind difuzate câte două noi episoade.

În seara aceasta, în Clanul, unul dintre cele mai importante adevăruri va ieși la iveală

În seara aceasta, în Clanul, unul dintre cele mai importante adevăruri va ieși la iveală

Lacrimi multe vor fi vărsate în această seară, de la 20:30, în CLANUL.

Cinemaraton aniversează 7 ani și lansează un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc

Cinemaraton aniversează 7 ani și lansează un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc

În 30 martie 2017 se lansa Cinemaraton TV cu filmul Declarație de dragoste.

Creatorii români de seriale se pot înscrie la Drama Room - ediția 2024

Creatorii români de seriale se pot înscrie la Drama Room - ediția 2024

Drama Room este un program inițiat de Festivalul Internațional de Film Transilvania în 2021 și dedicat regizorilor, scenariștilor și producătorilor interesați de realizarea de seriale sau mini-serii. ...

Video: Comedia Ramon este acum pe Voyo

Video: Comedia Ramon este acum pe Voyo

Începând de luna aceasta, comedia românească Ramon, regizată de Jesus del Cerro este disponibilă pe Voyo.

Noutățile lunii aprilie 2024 la Disney+

Noutățile lunii aprilie 2024 la Disney+

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și a serialelor de la Disney, Pixar, Marvel,Star Wars, National Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+.

Seria Marea mahmureală, în aprilie la Warner TV

Seria Marea mahmureală, în aprilie la Warner TV

Cele trei filme din seria Marea mahmureală / The Hangover, una dintre cele mai populare francize cinematografice, vor fi difuzate de Warner TV în sâmbetele din luna aprilie, începând cu ora 20:00.

The Perfect Escape, de Cristina Jacob, disponibil exclusiv pe SkyShowtime din 4 aprilie

The Perfect Escape, de Cristina Jacob, disponibil exclusiv pe SkyShowtime din 4 aprilie

Filmul regizat de Cristina Jacob, ce prezintă patru cupluri care își redescoperă relațiile, va fi disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime în România.