Continuam seria de interviuri dedicata serialului Fear the Walking Dead, cu cel de-al patrulea interviu: cu actrita Alycia Debnam-Carey (interpreta personajului Alicia Clark).

Traind in acelasi univers ca The Walking Dead, Fear the Walking Dead este o drama indrazneata care exploreaza debutul apocalipsei mortilor prin intermediul unei familii destramate.

Premiera mondiala a celui mai asteptat nou serial, Fear the Walking Dead va fi duminica, 23 august de la ora 21:00. 

Primul episod, cu o durata mai lunga, va debuta de asemenea, pe televiziunile AMC Global din lume simultan cu premiera din SUA, luni, 24 august de la ora 4:00 si apoi se va redifuza in intervalul de primetime local, de la ora 23:00.

Iata mai jos interviul cu ALYCIA DEBNAM-CAREY (interpreta personajului Alicia Clark).

Alicia Clark este o eleva model care isi depaseste limitele cu o usurinta frustranta. Vrea sa plece naibii din Los Angeles, si obiectivul ei este sa termine liceul si sa evadeze la facultate, unde va scapa de drama familiei sale. Ani de zile si-a vazut fratele mai mare adancindu-se mai adanc in dependenta sa, si este pe punctul de a renunta la el atunci cand vine apocalipsa. Ambitia sa este direct proportionala cu esecurile fratelui ei. Isi iubeste mama, empatizeaza cu aceasta, dar este momentul sa faca ceva pentru ea – este momentul sa evadeze.

Actrita australiana Alycia Debnam-Carey a fost numita recent una dintre “actorii ce trebuie urmariti” de catre revista comerciala Australians in Film, precum si una dintre cei “10 actori TV de urmarit” de catre Variety, si a fost competitorul de pe locul 2 pentru Bursa Heath Ledger 2012, care recompenseaza cel mai nou tanar talent al Australiei.

Debnam-Carey a jucat in episodul pilot al serialului Galyntine si a avut un rol recurent in serialul The 100. O puteti vedea si in filmul despre dezastre Into the Storm, si a jucat rolul principal in filmul independent Where the Devil Hides al regizorului Christian Christiansen. De asemenea are rolul principal in filmul de lung metraj Unfriend.

 

Cine este Alicia?
Alicia Clark este de fapt singura persoana stabila din familia Clark. Kim Dickens, care o joaca pe Madison este, in principiu, stanca pe care sta familia, dar ea trebuie sa se descurce cu fiul ei care este dependent de heroina, si-a pierdut sotul si trece prin propriile crize. Asa incat Alicia a fost singuratica si autonoma de mult timp. Poate ca a simtit nevoia sa compenseze zbaterile tuturor celorlalti. Ea este un copil bun, desteapta, gata sa isi termine scoala si sa plece. Cred ca lucrul interesant la Alicia in aceasta situatie este faptul ca are un plan pentru propria viata. Stie incotro vrea sa se indrepte. Stie ca vrea sa plece, sa inceapa o viata noua si sa simta ca sta pe propriile picioare. A fost pusa in umbra multa vreme si atentia s-a indreptat spre Nick din cauza dependentei lui, asa incat ea vrea sa se rupa de intreaga situatie. Oamenii vor putea empatiza cu ea, pentru ca are un plan despre cum vrea sa isi desfasoare viata, care se naruieste complet in fata situatiei care se dezvolta in jurul ei. Asta e ca viata reala. 

Cum este dinamica de familie pentru Alicia?
Cred ca se simte prizoniera in acest oras si in aceste relatii de familie care sunt, din multe puncte de vedere, extreme. E o familie foarte moderna. Nu prea este o familie nucleara. Este o familie cu un singur parinte, unde figura paternala lipseste si ai in schimb un frate dependent de heroina care se dezlantuie, asa incat avem de-a face cu o familie dezmembrata.

Care este ideea serialului?
Fear the Walking Dead este un serial despre dinamicile de familie in mijlocul unei situatii pre-apocaliptice si despre ce se intampla cand societatea e in ruine iar lumea e pe sfarsite si ce fac oamenii in situatia asta. Cred ca ce diferentiaza serialul acesta de cel anterior este ca acesta se concentreaza pe ce s-a intamplat inainte si cum de s-a ajuns la o asemenea situatie disperata si ce se intampla cand toate structurile – electricitate, transport, guvern, medicina si toate celelalte lucruri fundamentale – pur si simplu dispar. Este un punct de plecare foarte interesant pentru acest serial. 

Care sunt diferentele fata de The Walking Dead?
In cazul lui The Walking Dead, senzatia pe care o ai e de zona de provincie, pentru ca totul e foarte rural. Serialul nostru este plasat intr-unul dintre cele mai mari orase din Statele Unite si asta il face infricosator. Daca apocalipsa se va produce, e putin probabil ca multi oameni sa fie capabili sa supravietuiasca intr-un oras atat de masiv. Los Angeles este un fundal excelent pentru actiunea aceasta, e un spatiu urban si multi se regasesc in el. Serialul acesta este despre oameni, cum incearca ei sa supravietuiasca si ce isi fac unul altuia pentru a supravietui, iar pentru mine, asta este cel mai uimitor traseu psihologic pe care il poti urmari. Oamenii vor face orice pentru a se apara pe ei si pe cei dragi lor, si asta nu se vas schimba niciodata. 

Descrie-ne relatia pe care o are Alicia cu fratele ei, Nick.
Ei au avut dintotdeauna legatura dintre un frate si o sora. Pierderea tatalui l-a trimis pe Nick pe o cale extrema a abuzului de droguri, iar asta i-a separat pe cei doi. Cred ca pentru Alicia, dupa ce l-a pierdut pe tatal ei si dupa ce il pierde si pe Nick din cauza drogurilor, devine mai greu sa aiba incredere in oameni si sa fie deschisa. Dar, in acelasi timp, Nick si Alicia impartasesc aceasta pierdere si nimeni altcineva nu stie ce inseamna in afara de ei, iar asta ii tine aproape, intr-un fel. 

Ce simte Alicia pentru mama ei, Madison?
Temperamentala. Relatia dintre o mama si o fiica adolescenta e intotdeauna tumultuoasa, dar in esenta e o relatie buna. Exista o stransa relatie de familie intre Nick, Alicia si Madison, dar cred ca a fost fragmentata de circumstante. E greu pentru ca Madison a trebuit sa ii acorde mult mai multa atentie lui Nick si dependentei lui, asa incat a cerut mult mai mult de la Alicia, chiar fara sa isi dea seama. Si-a pus propriile sentimente si greutati pe umerii Aliciei, iar Alicia a trebuit sa resimta impactul poate mai mult decat ceilalti. 

Cum crezi ca se va descurca personajul tau in fata evenimentelor care vor veni?
Ca in cazul tuturor personajelor, e vorba de o calatorie care trebuie sa aiba loc. Poate pentru ca Alicia a inceput prin a fi atat de puternica, declinul pentru ea poate fi mult mai dificil. Ce se antampla in episoadele viitoare este sentimentul ca nimic nu va mai fi vreodata normal. Nu se mai poate baza pe nimic in viitor.


Din aceeasi categorie...

Nimic nu mai este cum a fost în Clanul! Serialul a fost, aseară, în topul preferințelor celor de acasă

Nimic nu mai este cum a fost în Clanul! Serialul a fost, aseară, în topul preferințelor celor de acasă

În episodul de aseară, toate lucrurile au luat o întorsătură neașteptată!

Diseară, are loc UNIFICAREA la Survivor All Stars

Diseară, are loc UNIFICAREA la Survivor All Stars

Au luptat 13 săptămâni cu toate puterile. Au demonstrat că merită să fie printre cei mai buni și au depășit fiecare provocare.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV!

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV!

Au inspirat milioane de români prin gastronomie, au dărâmat granițele bucătăriei de acasă și, cu pasiune, au transformat fiecare farfurie într-o adevărată operă de artă.

SkyShowtime lansează trailerul pentru miniseria A Gentleman in Moscow

SkyShowtime lansează trailerul pentru miniseria A Gentleman in Moscow

Seria limitată, în care joacă Ewan McGregor, este bazată pe romanul bestseller scris de Amor Towlesși va fi disponibilă în exclusivitate pe SkyShowtime din 18 aprilie.

National Geographic ne invită într-o călătorie fascinantă spre viitor odată cu lansarea NASA: Culisele Inovațiilor

National Geographic ne invită într-o călătorie fascinantă spre viitor odată cu lansarea NASA: Culisele Inovațiilor

National Geographic invită telespectatorii într-o călătorie fascinantă spre viitor odată cu lansarea seriei NASA: Culisele Inovațiilor. Premiera documentarului va avea loc pe 16 aprilie, ora 21:00.

Un documentar filmat în România, în premieră la Viasat Nature

Un documentar filmat în România, în premieră la Viasat Nature

Viasat Nature difuzează în premieră luni, 15 aprilie, de la ora 21.00 programul Transilvania: Urșii din spatele casei, un documentar filmat în pădurile din Transilvania, pe urmele celui mai fascinant mamifer omnivor: ursul brun. ...

Premieră Viasat History - Povestea Annei Frank: Capitolul neștiut

Premieră Viasat History - Povestea Annei Frank: Capitolul neștiut

Povestea Annei Frank: Capitolul neștiut / No Asylum: The Untold Chapter of Anne Frank's Story în premieră Viasat History, sâmbătă 13 aprilie.

History Channel pregătește serialul docu-reality Vânătorii de Comori: România

History Channel pregătește serialul docu-reality Vânătorii de Comori: România

HISTORY Channel România, parte din A+E Networks EMEA, anunță o nouă serie docu-reality de șase episoade, intitulată Vânătorii de Comori: România.

Lia - Soţia soţului meu de la Antena 1 a fost reînnoit pentru sezonul 4 și ultimul al seriei

Lia - Soţia soţului meu de la Antena 1 a fost reînnoit pentru sezonul 4 și ultimul al seriei

Vara aceasta, povestea din Camera 609 dezvăluie marele deznodământ.

Bebe Măcelaru mesaj dur pentru Costoiu, diseară, în Clanul

Bebe Măcelaru mesaj dur pentru Costoiu, diseară, în Clanul

Doar câteva ore ne despart de cel de-al 8-lea episod din serialul Clanul, unde lucrurile vor scăpa de sub control.

Star Trek, Jack Ryan şi The Rookie: Feds, în luna aprilie la AXN România

Star Trek, Jack Ryan şi The Rookie: Feds, în luna aprilie la AXN România

Momente pline de adrenalină, eroi din viața reală și noi episoade pline de acțiune, suspans și dramă vor fi difuzate în aprilie la AXN.

The Walking Dead: Daryl Dixon, în premieră la AMC în luna aprilie

The Walking Dead: Daryl Dixon, în premieră la AMC în luna aprilie

Unul dintre cele mai îndrăgite personaje din universul filmelor cu zombi, Daryl Dixon, are parte de propriile aventuri în noul serial în premieră la AMC, începând cu 8 aprilie, de la ora 22:00.

In Memoriam Amza Pellea la Cinemaraton

In Memoriam Amza Pellea la Cinemaraton

Duminică, 07 aprilie, și luni, 08 aprilie, televiziunea Cinemaraton, parte a  Grupului Clever, dedică memoriei lui Amza Pellea 2 zile și 2 nopți cu 25 de filme românești în care marele nostru actor a fost protagonist. ...

Megogo și Warner Bros. Discovery își extind parteneriatul și lansează un nou abonament cu televiziunile HBO și Cinemax

Megogo și Warner Bros. Discovery își extind parteneriatul și lansează un nou abonament cu televiziunile HBO și Cinemax

MEGOGO, un serviciu media specializat în televiziune online, își extinde biblioteca de canale TV.

Marius Manole prezintă o emisiune la Acasă

Marius Manole prezintă o emisiune la Acasă

În luna martie, postul ACASĂ a devenit program generalist, cu un conținut extins publicului larg.

Noaptea Albă a Filmului Românesc, alături de regizorul Corneliu Porumboiu

Noaptea Albă a Filmului Românesc, alături de regizorul Corneliu Porumboiu

În luna aprilie, Noaptea Albă a Filmului Românesc este dedicată unuia dintre cei mai titraţi regizori români contemporani, cu o anvergură internaţională. Corneliu Porumboiu.

Serialul Apples Never Fall / Merele nu cad niciodată, va fi disponibil exclusiv pe SkyShowtime începând cu 23 aprilie

Serialul Apples Never Fall / Merele nu cad niciodată, va fi disponibil exclusiv pe SkyShowtime începând cu 23 aprilie

Noul serial dramă, Apples Never Fall / Merele nu cad niciodată, va fi disponibil pentru vizionare exclusiv pe platforma SkyShowtime începând cu data de 23 aprilie.

DIVA ne aduce Festivalul de iubire al primăverii

DIVA ne aduce Festivalul de iubire al primăverii

Fiți pregătiți să călătoriți în locuri însorite și să găsiți iubirea adevărată în fiecare weekend de la 16:00!

O nouă seară dificilă pentru Faimoși, după ce au pierdut Imunitatea, la Survivor All Stars

O nouă seară dificilă pentru Faimoși, după ce au pierdut Imunitatea, la Survivor All Stars

Lupți. Zi de zi. Pentru victorii care aduc recompense, dar în special pentru cele care aduc Imunitatea.

Noutățile lunii aprilie 2024 în AntenaPLAY

Noutățile lunii aprilie 2024 în AntenaPLAY

AntenaPLAY continuă să le ofere abonaţilor o gamă variată de conținut și în luna aprilie, incluzând o colecție impresionantă de filme, seriale și competiții sportive, menite să satisfacă orice preferințe. ...

Concurenții se confruntă cu cele mai puternice trăiri la Survivor All Stars

Concurenții se confruntă cu cele mai puternice trăiri la Survivor All Stars

Viața într-o emisiune care te scoate total din zona de confort nu este niciodată ușoară. Victoriile te ridică, iar înfrângerile te duc în momente grele, în care stai să te gândești ce va urma pentru tine.

Dorința, cea mai nouă animaţie Disney este disponibilă de azi pe Disney+

Dorința, cea mai nouă animaţie Disney este disponibilă de azi pe Disney+

Cât de puternică poate fi o dorință? Este un lucru pe care telespectatorii îl pot afla vizionând filmul Dorința / Wish, disponibil acum pe Disney+.

În luna aprilie este sărbătoare la Pro Cinema!

În luna aprilie este sărbătoare la Pro Cinema!

Pe 19 aprilie se împlinesc două decenii în care PRO CINEMA le-a adus celor de acasă unele dintre cele mai apreciate filme de dragoste sau dramă producții premiate, comedii și cele mai interesante povești pline de suspans, adrenalină și acț...

Pro TV anunță începerea filmărilor pentru sezonul 11 Visuri la cheie, într-o nouă formulă

Pro TV anunță începerea filmărilor pentru sezonul 11 Visuri la cheie, într-o nouă formulă

Show-ul care demonstrează că împreună putem construi speranță, care arată că magia încă există și că poate fi redată cu ajutorul celor din jur, Visuri la cheie, revine cu un nou sezon!

Serialul columbian Durere și vindecare continuă cu episoade noi, în aprilie, exclusiv la Diva

Serialul columbian Durere și vindecare continuă cu episoade noi, în aprilie, exclusiv la Diva

A doua serie din Durere și vindecare / Enfermeras (2019-2022) continuă și în luna aprilie, de la ora 15:50, exclusiv la DIVA, de luni până vineri fiind difuzate câte două noi episoade.