Iata mai jos lista completa de titluri pe care le ppti vedea la Netflix in luna mai 2022:

Stranger Things 4: Volumul 1, unde, într-o perioadă marcată de vulnerabilitate, apare o nouă și înspăimântătoare amenințare, iar dezlegarea misterului ar putea pune capăt, în sfârșit, ororilor din Lumea Răsturnată; Clark, o dramă ce spune povestea vieții bărbatului din spatele expresiei „sindromul Stockholm”, care a reușit să vrăjească întreaga Suedie, în ciuda nenumăratelor acuzații; Love, Death & Robots: Volumul 3, care adună lumi stranii, plăceri violente și turnuri bizare într-o nouă parte a antologiei animate distinse cu premiul Emmy, semnată de Tim Miller și David Fincher.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: 42 Days of Darkness, Brotherhood: Sezonul 2, Cyber Hell: Exposing an Internet Horror, El marginal: Sezonul 5, Hold Your Breath: The Ice Dive, New Heights, Sea of Love, Somebody Feed Phil: Sezonul 5, Summertime: Sezonul 3, The Circle: Sezonul 4, The Getaway King, The Lincoln Lawyer, The Pentaverate, The Takedown, Welcome to Eden, Who Killed Sara?: Sezonul 3, Workin' Moms: Sezonul 6, A Few Good Men, Better Call Saul: Sezonul 6, Wrath of Man și multe altele.

NOU PE NETFLIX - TITLURI ORIGINALE


Clark - SERIAL NETFLIX - DIN 5 MAI 2022
Serialul dramatic Clark spune povestea vieții bărbatului din spatele expresiei „sindromul Stockholm”, care a reușit să vrăjească întreaga Suedie, în ciuda nenumăratelor acuzații de trafic de droguri, tentativă de omor, furt și jaf asupra mai multor bănci. Bazat pe adevărurile și minciunile dezvăluite de autobiografia lui Clark Olofsson și regizat de Jonas Åkerlund, serialul este o poveste de ficțiune despre unul dintre cele mai controversate personaje din istoria contemporană a Suediei.

| Regizat de: Jonas Åkerlund
| Scris de: Fredrik Agetoft, Peter Arrhenius, Jonas Åkerlund
| Produs de: Julia Stannard, Börje Hansson, Patrick Sobieski, Gabija Siurbyte, Birna Paulina Einarsdottir
| Producători executivi: Hans Engholm, Jonas Åkerlund
| Co-producător: Gabija Siurbyte
| Cu: Bill Skarsgård, Alicia Agneson, Vilhelm Blomgren, Sandra Ilar, Kolbjörn Skarsgård, Hanna Björn, Peter Viitanen, Lukas Wetterberg, Agnes Lindström Bolmgren, Isabelle Grill
| Trailer: aici.


Love, Death & Robots: Volumul 3 - SERIAL NETFLIX - DIN 20 MAI 2022
Lumi stranii, plăceri violente și turnuri bizare te așteaptă în al treilea volum al antologiei animate distinse cu premiul Emmy, semnată de Tim Miller și David Fincher.

| Regizat de: Dominique Boidin, Léon Bérelle, Rémi Kozyra, Maxime Luère, Tim Miller, Robert Valley, Alex Beaty, Elliot Dear, Meat Dept, Simon Otto, Jennifer Yuh Nelson
| Scris de: Tim Miller, Philip Gelatt
| Producători executivi: Joshua Donen, David Fincher, Jennifer Miller, Tim Miller
| Cu: Scott Whyte, Nolan North, Steven Pacey, Emily O'Brien, Fred Tatasciore, Matthew Yang King, Michelle C. Bonilla, Chris Cox, Ike Amadi, Noshir Dalal, Piotr Michael
| Teaser: aici.


Stranger Things 4: Volumul 1 - SERIAL NETFLIX - DIN 27 MAI 2022
Au trecut șase luni de la bătălia de la Starcourt, care a semănat teroare și distrugere în Hawkins. Având încă de suferit de pe urma acesteia, grupul nostru de prieteni trebuie să se despartă pentru prima dată, iar complicațiile vieții de liceu nu le-au ușurat existența. În această perioadă marcată de vulnerabilitate, apare o nouă și înspăimântătoare amenințare. Dezlegarea groaznicului mister al acesteia ar putea pune capăt, în sfârșit, ororilor din Lumea Răsturnată.

| Creat de: Frații Duffer
| Regizat de: Frații Duffer (401, 402, 407, 408, 409), Shawn Levy (403, 404), Nimród Antal (405, 406)
| Scris de: Frații Duffer (401, 402, 407, 408, 409), Caitlin Schneiderhan (403), Paul Dichter (404), Kate Trefry (405), Curtis Gwinn (406)
| Produs de: Monkey Massacre Productions & 21 Laps Entertainment
| Producători executivi: Frații Duffer, Iain Paterson, Shawn Levy, Dan Cohen, Curtis Gwinn
| Cu: Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Maya Hawke, Priah Ferguson, Brett Gelman, Cara Buono, cu Matthew Modine și Paul Reiser
| Trailer: aici.



LISTA EXTINSĂ CU TITLURI:

2 MAI 2022
Octonauts: Above & Beyond: Season 2 - SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Octonauts: Above & Beyond: Sezonul 2
Căpitanul Barnacles, Kwazii și echipa descoperă noi medii și protejează și mai multe viețuitoare în timp ce străbat lumea în misiuni palpitante.


3 MAI 2022
Hold Your Breath: The Ice Dive – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Ține-ți respirația: Scufundări sub gheață
Un documentar despre scufundătoarea Johanna Nordblad, care încearcă să doboare recordul mondial la distanță parcursă sub gheață dintr-o singură respirație.


4 MAI 2022
40 Years Young – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Când ai 40 de ani
După ce află un adevăr amar, un bucătar și prietenul lui cel mai bun, asociat la restaurant, participă la un concurs culinar în Cancún pentru a-și regăsi pofta de viață.

El marginal: Season 5 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: El marginal: Sezonul 5
În sezonul final, Miguel caută să se reabiliteze după gratii, Diosito întâmpină probleme în lumea de afară, iar un cult amenință să aducă sfârșitul pentru Puente Viejo.

Meltdown: Three Mile Island – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: În pragul catastrofei: Three Mile Island
Persoane din interior povestesc evenimentele, controversele și efectele persistente ale accidentului de la centrala nucleară Three Mile Island din Pennsylvania.

Summertime: Season 3 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Trei metri deasupra cerului: Sezonul 3
O nouă vară aduce o nouă serie de triunghiuri amoroase, iar grupul își explorează pasiunile și testează limitele prieteniei.

The Circle: Season 4 (episoadele 1-4) – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: The Circle: Statele Unite: Sezonul 4
Sunt vorbăreți, duplicitari și faimoși (în secret!). Jucătorii din acest sezon sunt puși pe treabă și vor face tot ce e nevoie pentru a câștiga marele premiu.


5 MAI 2022
Blood Sisters – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Legate prin sânge
Unite de un secret periculos, bunele prietene Sarah și Kemi sunt nevoite să fugă după ce un mire bogat dispare în timpul petrecerii sale de logodnă.

The Pentaverate – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Pentaviratul
După ce a influențat evenimentele globale vreme de secole, o societate secretă este amenințată din interior. Poate acest reporter canadian s-o salveze odată cu lumea?

Wild Babies – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Pui sălbatici
Urmărește aventurile puilor de lei, elefanți, pinguini, pangolini și alte animale în încercarea lor de a trece peste suișurile și coborâșurile vieții în sălbăticie.


6 MAI 2022
Along for the Ride – FILM NETFLIX
Titlu localizat: La drum împreună
În vara dinaintea începerii facultății, silitoarea Auden îl cunoaște pe misteriosul Eli care, în aventurile nocturne, o ajută să ducă viața fără griji după care tânjea.

Marmaduke – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Marmaduke
Dezordonatul și ștrengarul Marmaduke este inimos, dar mereu intră în belele! Oare are calitățile necesare pentru a străluci în lumea dichisită a concursurilor canine?

Thar – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Crimele trecutului
Un polițist veteran are ocazia să arate ce poate când liniștea unui orășel este tulburată de o crimă și de complotul sinistru al unui străin.

The Sound of Magic – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Sunetul magiei
Un magician care trăiește într-un parc de distracții abandonat face să dispară necazurile unei adolescente deziluzionate și greu încercate și îi readuce speranța.

The Takedown – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Tur de forță
După o pauză de zece ani, doi polițiști incompatibili fac din nou echipă pentru a investiga o crimă într-un orășel francez divizat, pe fondul unei ample conspirații.

Welcome to Eden – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Îmbietorul Eden
Un grup de tineri adulți merg la o petrecere pe o insulă îndepărtată, dar găsesc cu totul altceva în locul paradisului la care se așteptau.


8 MAI 2022
Christina P: Mom Genes – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX
Titlu localizat: Christina P: Gene de mamă
În acest program special, comediana Christina P abordează fără menajamente bucuriile și necazurile din viața de părinte și de cuplu, dar și alte subiecte.


9 MAI 2022
Ghost in the Shell: SAC_2045 Sustainable War – FILM ANIME NETFLIX
Titlu localizat: Ghost in the Shell: SAC_2045: Război sustenabil
În această versiune de lungmetraj a primului sezon din SAC_2045, cu acțiunea în anul 2045, Motoko Kusanagi și Secția 9 revin și luptă cu o nouă amenințare.


10 MAI 2022
Workin' Moms: Season 6 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Mami merge și la muncă: Sezonul 6
Timp liber? Ce e ăla? Kate, Anne, Jenny, Sloane și Val muncesc din greu pentru a rezolva probleme importante atât la serviciu, cât și acasă.


11 MAI 2022
42 Days of Darkness – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: 42 de zile în întuneric
Într-un oraș din Chile, o femeie își caută disperată sora dispărută, în mijlocul unei furtuni mediatice și al anchetei poliției. Inspirat de un caz real.

Brotherhood: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Organizația Frăției: Sezonul 2
În urma unei revolte devastatoare, Edson și Cristina se confruntă cu noi inamici și amenințări. Dar legătura lor e pusă la încercare pe măsură ce mizele cresc.

Our Father – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Tatăl nostru: Copiii secreți ai doctorului Cline
În urma unui test ADN, o femeie află că are mai mulți frați vitregi și descoperă un plan șocant ce implică spermă de la donatori și un popular specialist în fertilitate.

The Circle: Season 4 (episoadele 5-8) – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: The Circle: Statele Unite: Sezonul 4
Sunt vorbăreți, duplicitari și faimoși (în secret!). Jucătorii din acest sezon sunt puși pe treabă și vor face tot ce e nevoie pentru a câștiga marele premiu.

The Getaway King – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Maestrul evadărilor
Un bandit legendar cunoscut pentru numeroasele sale evadări din închisoare are o nouă iubită și se gândește să o ia de la capăt. Bazat pe viața lui Zdzisław Najmrodzki.


12 MAI 2022
Maverix – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Maverix
În acest serial cu ritm alert, adolescenții pasionați de motocros au ambiții mari: să-și înfrângă rivalii, să-și depășească limitele și să câștige tot.

Savage Beauty – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Frumusețe sălbatică
O femeie misterioasă își caută răzbunarea pentru tragediile din trecut în sânul unui imperiu global al cosmeticelor controlat de o familie cu secrete funeste.


13 MAI 2022
Bling Empire: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat:Imperiul succesului: Sezonul 2
Noi iubiri, noi prieteni și noi drame se întrec pe scena socială fabuloasă a unui cerc de prieteni asiatici și americani de origine asiatică halucinant de bogați din L.A.

New Heights – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Neumatt
Consultantul Michi Wyss moștenește ferma plină de probleme a tatălui său și este nevoit să se confrunte cu propriul trecut și să se ocupe de viitorul familiei.

Senior Year – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Ultimul an de liceu
S-a aflat în comă 20 de ani în urma unei figuri ratate pe când era majoretă. Trezită acum, la 37 de ani, e pregătită să-și îndeplinească visul de a deveni regina balului.

The Life and Movies of Erşan Kuneri – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Viața și filmele lui Erşan Kuneri
Reanalizându-și propria moștenire, o figură renumită a cinematografiei erotice decide să se extindă spre alte genuri de filme, de la SF până la acțiune medievală.

The Lincoln Lawyer – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Avocatul din limuzină
În acest serial bazat pe bestsellerurile lui Michael Connelly, un idealist iconoclast își conduce biroul de avocatură din limuzina sa marca Lincoln.


16 MAI 2022
Vampire in the Garden – SERIAL ANIME NETFLIX
Titlu localizat: Vampirul din grădină
Deși dușmani de moarte, o fată și o regină-vampir pleacă împreună în căutarea paradisului în care oamenii și vampirii au coexistat cândva în pace.


17 MAI 2022
The Future Diary: Season 2 (episoadele 1-4) – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Scenariul viitorului: Sezonul 2
O nouă poveste de iubire se înfiripă după ce o tânără funcționară din Tokyo ajunge în situația de a alege între un barman fermecător și un student la medicină chipeș.


18 MAI 2022
Cyber Hell: Exposing an Internet Horror – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Iadul cibernetic: Deconspirarea unei orori de pe internet
Activitatea unei rețele anonime și abuzive de spații virtuale de chat a degenerat în infracțiuni sexuale, iar prinderea deținătorilor ei a necesitat curaj și tenacitate.

Love on the Spectrum U.S. – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Dragostea în spectrul autist: Statele Unite
În acest serial documentar despre romantism, oameni cu tulburări din spectrul autist se află în căutarea iubirii în lumea schimbătoare a întâlnirilor și al relațiilor.

The Circle: Season 4 (episoadele 9-12) – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: The Circle: Statele Unite: Sezonul 4
Sunt vorbăreți, duplicitari și faimoși (în secret!). Jucătorii din acest sezon sunt puși pe treabă și vor face tot ce e nevoie pentru a câștiga marele premiu.

Who Killed Sara?: Season 3 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Cine a ucis-o pe Sara? Sezonul 3
În sezonul final, adversarii devin aliați și adevărul iese la iveală în sfârșit, iar Álex este obsedat să dezlege o nouă enigmă: ce s-a întâmplat cu Sara?

The Perfect Family – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Familia ideală
La început, Lucía are rețineri față de familia diversă a iubitei fiului ei, dar habar nu are ce impact vor avea asupra vieții ei dichisite.

Toscana – FILM NETFLIX
Când un bucătar danez călătorește în Toscana pentru a vinde afacerea tatălui său, el întâlnește femeie care îl inspiră să-și regândească abordarea față de viață și iubire.


19 MAI 2022
A Perfect Pairing – FILM NETFLIX
Titlu localizat: O alăturare perfectă
Ca să câștige un client important, ambițioasa directoare a unei firme de vinuri din LA se angajează la o stână din Australia, unde e atrasă de un localnic misterios.

Insiders: Season 2 (episoadele 1-3) – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: 3, 2, 1... motor! Sezonul 2
Zece candidați se prezintă la un casting pentru un reality-show fără să știe că filmările au început deja. Să înceapă, din nou, jocurile minții…

Rodrigo Sant’Anna: I've Arrived - PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX
Un nou spectacol de comedie marca Rodrigo Sant’Anna.

The Boss Baby: Back in the Crib – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Bebe Șef: Înapoi în pătuț
După finalul din The Boss Baby: Family Business, adultul Ted Templeton Jr. folosește formula magică a Tinei ca să redevină Bebe Șef, dar întoarcerea nu e chiar ușoară.

The G Word with Adam Conover – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Adam Conover: Avem nevoie de guvern?
Că ne place sau nu, guvernul joacă un rol important în viețile noastre. Adam Conover explorează succesele și eșecurile sale, dar și modul în care am putea să-l schimbăm.

The Photographer: Murder in Pinamar – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Fotograful: Asasinarea lui José Luis Cabezas
Acest documentar investighează uciderea fotojurnalistului José Luis Cabezas, o crimă care a cutremurat Argentina și a scos la iveală o conspirație politică și financiară.


20 MAI 2022
F*ck Love Too – FILM NETFLIX
Triunghiuri amoroase și îndoieli le pun relațiile la încercare. Lisa are de luat o decizie grea, Jack trece printr-o criză, iar Bo se îndoiește de propria căsnicie.

Wrong Side of the Tracks – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Entrevías
Un veteran de război agasat de dealerii de droguri și de golanii care pun stăpânire pe cartier își propune să o reeduce pe nepoata sa, o adolescentă rebelă.


21 MAI 2022
Our Blues – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Vremea melancoliei
Iubirea e dulce-amăruie, iar viața are suișuri și coborâșuri în poveștile unor oameni care trăiesc și muncesc pe tumultuoasa insulă Jeju.


23 MAI 2022
Ghost in the Shell: SAC_2045: Season 2 – SERIAL ANIME NETFLIX
Titlu localizat: Ghost in the Shell: SAC_2045: Sezonul 2
În 2045, mercenarul cibernetic Motoko Kusanagi revine la Secția 9 pentru a înfrunta o nouă amenințare periculoasă: post-oamenii.

Godspeed – FILM NETFLIX
Un fost căpitan merge în Dalyan pentru a o împiedica pe iubita prietenului său să se mărite cu altul, dar traumele unei tragedii din război îi dau târcoale.

Sea of Love – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Prieteni marini
Bruda și animalele sale marine pornesc în mini-aventuri în ocean și descoperă că momentele banale, de zi cu zi sunt, de fapt, pline de magie.


24 MAI 2022
The Future Diary: Season 2 (episoadele 5-6) – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Scenariul viitorului: Sezonul 2
O nouă poveste de iubire se înfiripă după ce o tânără funcționară din Tokyo ajunge în situația de a alege între un barman fermecător și un student la medicină chipeș.


25 MAI 2022
Larva Pendant – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Pandantivul larvei
Când Galben este prins în capcana unei pisici mârșave și răutăcioase, Roșu face mare zarvă și se grăbește să-l salveze.

Somebody Feed Phil: Season 5 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Cineva să-l hrănească pe Phil: Sezonul 5
În noul sezon al acestui serial reality, Phil Rosenthal, creatorul serialului Everybody Loves Raymond, străbate lumea pentru a se bucura de delicatesele și cultura locală.

The Circle: Season 4 (episodul 13) – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: The Circle: Statele Unite: Sezonul 4
Sunt vorbăreți, duplicitari și faimoși (în secret!). Jucătorii din acest sezon sunt puși pe treabă și vor face tot ce e nevoie pentru a câștiga marele premiu.


26 MAI 2022
Insiders: Season 2 (episoadele 4-7) – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: 3, 2, 1... motor! Sezonul 2
Zece candidați se prezintă la un casting pentru un reality-show fără să știe că filmările au început deja. Să înceapă, din nou, jocurile minții…

My Little Pony: Make Your Mark – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: My Little Pony: Redescoperă magia
Realizând că puterea cristalelor scade, Zipp pornește într-o misiune pentru a afla cauza.


30 MAI 2022
Mighty Little Bheem: I Love Taj Mahal – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Micuțul Bheem: Taj Mahal, te iubesc
Într-o excursie la superbul Taj Mahal, Bheem este distras de încercarea de a-i returna unei fetițe ursulețul pierdut înainte să i-l fure cineva!


31 MAI 2022
The Future Diary: Season 2 (episoadele 7-9) – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Scenariul viitorului: Sezonul 2
O nouă poveste de iubire se înfiripă după ce o tânără funcționară din Tokyo ajunge în situația de a alege între un barman fermecător și un student la medicină chipeș.


ÎN CURAND
Dragon Up – JOC NETFLIX
Un joc de aventură colorat cu animație superbă, în care vei colecționa dragoni rari și abia ieșiți din ou, apoi îi vei ajuta să-și regăsească magia.

Exploding Kittens - The Game –  JOC NETFLIX
Fii pe fază cu iarba-pisicii! Trage câte cărți poți și ferește-te sau dezamorsează felinele mortale! Altfel, o să faci bum!

Moonlighter – JOC NETFLIX
Ziua, ocupă-te de magazinul tău dintr-un sat idilic. Noaptea, explorează donjoane, ucide monștri și dezleagă mistere în această aventură între două universuri.

Townsmen - A Kingdom Rebuilt – JOC NETFLIX
Clădește un oraș medieval, ia decizii financiare înțelepte și fă tot ce poți pentru a-ți păstra poporul fericit. Cine ar fi crezut că e atât de greu să conduci un regat?

NOU PE NETFLIX - TITLURI LICENȚIATE



1 MAI 2022
A Few Good Men
Ava
Blackfish
Blended
Journey 2: The Mysterious Island
Jungleland
Kung Fu Panda 3
Ocean's 8
Space Jam
The Conjuring
The Conjuring 2
The Spanish Princess: Sezonul 1
The Spanish Princess: Sezonul 2
The White Princess: Sezonul 1
The White Queen: Sezonul 1
Wrath of Man


4 MAI 2022
Better Call Saul: Sezonul 6 - episoade săptămânale


7 MAI 2022
The Blacklist: Sezonul 9 - episoade săptămânale


15 MAI 2022
Angel Eyes
The Contractor


16 MAI 2022
Ride Along 2
The Game


17 MAI 2022
Servant of the People: Sezonul 2
Servant of the People: Sezonul 3


20 MAI 2022
Jackass 4.5


DESPRE NETFLIX
Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 222 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare, lungmetraje și jocuri pe mobil într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente.

***DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA***


Din aceeasi categorie...

Serialul Vinovaţi de iubire, o poveste despre puterea vindecatoare a dragostei, în curând, la Kanal D

Serialul Vinovaţi de iubire, o poveste despre puterea vindecatoare a dragostei, în curând, la Kanal D

Urmând tradiţia de a oferi telespectatorilor săi cele mai bune seriale turceşti, Kanal D aduce, în curând, în faţa publicului o nouă producţie emoţionantă, Vinovaţi de iubire / Masumlar Apartimani, în care dragostea şi puterea sa vinde...

Iulian Postelnicu și Alexandru Papadopol în Brigada Nimic - un nou serial, din 20 mai, la PRO TV și pe VOYO!

Iulian Postelnicu și Alexandru Papadopol în Brigada Nimic - un nou serial, din 20 mai, la PRO TV și pe VOYO!

Un nou serial începe luni, 20 mai, la PRO TV și pe VOYO. Brigada Nimic este o comedie savuroasă în care patru polițiști luptă împotriva lumii interlope din București.

În luna mai, seria polițistă Crimă în... continuă la Diva, cu 4 filme în premieră

În luna mai, seria polițistă Crimă în... continuă la Diva, cu 4 filme în premieră

Amatorii de povești polițiste și detectivi cu mintea brici au motive de bucurie în luna mai.

Paramount va reprezenta în exclusivitate vânzările de publicitate ale SkyShowtime

Paramount va reprezenta în exclusivitate vânzările de publicitate ale SkyShowtime

SkyShowtime continuă să fie un lider bazat pe valoare, lansând pe 23 aprilie un nou abonament susținut de reclame.

Diseară, în Clanul, Sergiu, omul de bază a lui Bebe Măcelaru, e gata să-l trădeze

Diseară, în Clanul, Sergiu, omul de bază a lui Bebe Măcelaru, e gata să-l trădeze

A început numărătoarea înversă! Sunt ultimele episoade din CLANUL și fiecare trebuie să-și găsească drumul și să-și plătească păcatele.

Barbra Streisand va lansa un single pentru serialul The Tattooist of Auschwitz

Barbra Streisand va lansa un single pentru serialul The Tattooist of Auschwitz

SkyShowtime ne eanunță că Barbra Streisand, cântăreață, compozitoare, actriță, scriitoare și regizoare, câștigătoare a premiilor Emmy®, Grammy®, Oscar® și Tony®, a înregistrat o melodie nouă intitulată Love Will Survive, dedicat...

Viasat History difuzează al treilea sezon din seria Bettany Hughes' Treasures of the World

Viasat History difuzează al treilea sezon din seria Bettany Hughes' Treasures of the World

Bettany Hughes, istoric, autor, prezentator și profesor premiat, revine la Viasat History cu un nou sezon al seriei documentare Bettany Hughes: Comori / Bettany Hughes' Treasures of the World. ...

Ana Maria Pal a părăsit Survivor All Stars, iar concurenții rămași vor da, diseară, bătălia Imunității

Ana Maria Pal a părăsit Survivor All Stars, iar concurenții rămași vor da, diseară, bătălia Imunității

Unificarea. Momentul atât de așteptat de către toți cei rămași în competiție.

James Cameron și Paul Rudd ne aduc un serial captivant: Secretele caracatiței

James Cameron și Paul Rudd ne aduc un serial captivant: Secretele caracatiței

Folosesc instrumente, gândesc creativ, comunică cu alte specii și probabil pot visa. Veți putea vedea scene incredibile din viața unor nevertebrate unice în cea mai recentă producție Secretele caracatiței avându-l ca producător executiv pe...

Nimic nu mai este cum a fost în Clanul! Serialul a fost, aseară, în topul preferințelor celor de acasă

Nimic nu mai este cum a fost în Clanul! Serialul a fost, aseară, în topul preferințelor celor de acasă

În episodul de aseară, toate lucrurile au luat o întorsătură neașteptată!

Diseară, are loc UNIFICAREA la Survivor All Stars

Diseară, are loc UNIFICAREA la Survivor All Stars

Au luptat 13 săptămâni cu toate puterile. Au demonstrat că merită să fie printre cei mai buni și au depășit fiecare provocare.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV!

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV!

Au inspirat milioane de români prin gastronomie, au dărâmat granițele bucătăriei de acasă și, cu pasiune, au transformat fiecare farfurie într-o adevărată operă de artă.

SkyShowtime lansează trailerul pentru miniseria A Gentleman in Moscow

SkyShowtime lansează trailerul pentru miniseria A Gentleman in Moscow

Seria limitată, în care joacă Ewan McGregor, este bazată pe romanul bestseller scris de Amor Towlesși va fi disponibilă în exclusivitate pe SkyShowtime din 18 aprilie.

National Geographic ne invită într-o călătorie fascinantă spre viitor odată cu lansarea NASA: Culisele Inovațiilor

National Geographic ne invită într-o călătorie fascinantă spre viitor odată cu lansarea NASA: Culisele Inovațiilor

National Geographic invită telespectatorii într-o călătorie fascinantă spre viitor odată cu lansarea seriei NASA: Culisele Inovațiilor. Premiera documentarului va avea loc pe 16 aprilie, ora 21:00.

Un documentar filmat în România, în premieră la Viasat Nature

Un documentar filmat în România, în premieră la Viasat Nature

Viasat Nature difuzează în premieră luni, 15 aprilie, de la ora 21.00 programul Transilvania: Urșii din spatele casei, un documentar filmat în pădurile din Transilvania, pe urmele celui mai fascinant mamifer omnivor: ursul brun. ...

Premieră Viasat History - Povestea Annei Frank: Capitolul neștiut

Premieră Viasat History - Povestea Annei Frank: Capitolul neștiut

Povestea Annei Frank: Capitolul neștiut / No Asylum: The Untold Chapter of Anne Frank's Story în premieră Viasat History, sâmbătă 13 aprilie.

History Channel pregătește serialul docu-reality Vânătorii de Comori: România

History Channel pregătește serialul docu-reality Vânătorii de Comori: România

HISTORY Channel România, parte din A+E Networks EMEA, anunță o nouă serie docu-reality de șase episoade, intitulată Vânătorii de Comori: România.

Lia - Soţia soţului meu de la Antena 1 a fost reînnoit pentru sezonul 4 și ultimul al seriei

Lia - Soţia soţului meu de la Antena 1 a fost reînnoit pentru sezonul 4 și ultimul al seriei

Vara aceasta, povestea din Camera 609 dezvăluie marele deznodământ.

Bebe Măcelaru mesaj dur pentru Costoiu, diseară, în Clanul

Bebe Măcelaru mesaj dur pentru Costoiu, diseară, în Clanul

Doar câteva ore ne despart de cel de-al 8-lea episod din serialul Clanul, unde lucrurile vor scăpa de sub control.

Star Trek, Jack Ryan şi The Rookie: Feds, în luna aprilie la AXN România

Star Trek, Jack Ryan şi The Rookie: Feds, în luna aprilie la AXN România

Momente pline de adrenalină, eroi din viața reală și noi episoade pline de acțiune, suspans și dramă vor fi difuzate în aprilie la AXN.

The Walking Dead: Daryl Dixon, în premieră la AMC în luna aprilie

The Walking Dead: Daryl Dixon, în premieră la AMC în luna aprilie

Unul dintre cele mai îndrăgite personaje din universul filmelor cu zombi, Daryl Dixon, are parte de propriile aventuri în noul serial în premieră la AMC, începând cu 8 aprilie, de la ora 22:00.

In Memoriam Amza Pellea la Cinemaraton

In Memoriam Amza Pellea la Cinemaraton

Duminică, 07 aprilie, și luni, 08 aprilie, televiziunea Cinemaraton, parte a  Grupului Clever, dedică memoriei lui Amza Pellea 2 zile și 2 nopți cu 25 de filme românești în care marele nostru actor a fost protagonist. ...

Megogo și Warner Bros. Discovery își extind parteneriatul și lansează un nou abonament cu televiziunile HBO și Cinemax

Megogo și Warner Bros. Discovery își extind parteneriatul și lansează un nou abonament cu televiziunile HBO și Cinemax

MEGOGO, un serviciu media specializat în televiziune online, își extinde biblioteca de canale TV.

Marius Manole prezintă o emisiune la Acasă

Marius Manole prezintă o emisiune la Acasă

În luna martie, postul ACASĂ a devenit program generalist, cu un conținut extins publicului larg.

Noaptea Albă a Filmului Românesc, alături de regizorul Corneliu Porumboiu

Noaptea Albă a Filmului Românesc, alături de regizorul Corneliu Porumboiu

În luna aprilie, Noaptea Albă a Filmului Românesc este dedicată unuia dintre cei mai titraţi regizori români contemporani, cu o anvergură internaţională. Corneliu Porumboiu.