Un amestec de mitologie modernă și fantezie întunecată, vânători de vampiri în L.A. & triunghiuri amoroase în care nu vrei să fii.

Cu alte cuvinte, în august avem: The Sandman, un serial fantasy bazat pe îndrăgita și premiata serie de benzi desenate de la DC Comics, creată de Neil Gaiman, unde ficțiunea contemporană, drama istorică și legenda se împletesc subtil în diferite lumi și fire temporale; Day Shift, o comedie în care Jamie Foxx interpretează rolul unui tată care muncește din greu, însă banala lui slujbă ascunde faptul că urmărește și ucide vampiri; Loving Adults, primul film Netflix în limba daneză, un thriller plin de întorsături de situație și în care nimic nu este ceea ce pare a fi.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Carter, Delhi Crime: Sezonul 2, Echoes, History 101: Sezonul 2, Kleo, Locke & Key: Sezonul 3, Look Both Ways, Lost Ollie, Me Time, Never Have I Ever: Sezonul 3, Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie, Royalteen, The Cuphead Show!: Partea 2, The Girl in the Mirror, seria de filme Mission: Impossible, trilogia The Hangover, The Constant Gardener și multe altele.

Nou pe Netflix – AUGUST 2022:

TITLURILE LUNII

The Sandman - SERIAL NETFLIX
O altă lume ni se deschide când închidem ochii și dormim, un loc numit „Visarea”, unde Sandman, Stăpânul Viselor (Tom Sturridge), insuflă viață celor mai intime temeri și fantezii. Dar când Visul este capturat în mod neașteptat și ținut prizonier timp de un secol, absența sa declanșează o serie de evenimente care vor schimba atât lumea visării, cât și pe cea a treziei pentru totdeauna. Pentru a restabili ordinea, Visul trebuie să călătorească în diferite lumi și fire temporale pentru a repara greșelile făcute în lunga sa existență, a-și vizita prietenii și dușmanii și a întâlni pe parcurs noi entități cosmice și umane.
Bazat pe îndrăgita și premiata serie de benzi desenate de la DC Comics, creată de Neil Gaiman, The Sandman este o combinație de mituri și fantezii întunecate, cu personaje bine conturate, care urmăresc numeroasele aventuri ale Visului de-a lungul a 10 capitole epice. Adaptat de Gaiman, care este și producător executiv. Realizatori: Allan Heinberg și David S. Goyer.

| Showrunner: Allan Heinberg
| Regizat de: Jamie Childs, Andrés Baiz, Louise Hooper, Mairzee Almas, Mike Barker, Coralie Fargeat
| Scris de: Allan Heinberg, David S. Goyer, Neil Gaiman
| Bazat pe seria de benzi desenate de: Neil Gaiman
| Producători executivi: Allan Heinberg, David S. Goyer, Neil Gaiman
| Cu: Tom Sturridge, Boyd Holbrook, Patton Oswalt, Vivienne Acheampong, Gwendoline Christie, Charles Dance, Jenna Coleman, David Thewlis, Stephen Fry, Kirby Howell-Baptiste, Mason Alexander Park, Donna Preston, Vanesu Samunyai (cunoscută înainte ca „Kyo Ra”), John Cameron Mitchell, Asim Chaudhry, Sanjeev Bhaskar, Joely Richardson, Niamh Walsh, Sandra James Young, Razane Jammal și Mark Hamill.

DIN 5 AUGUST 2022

Day Shift - FILM NETFLIX
Jamie Foxx interpretează rolul unui tată care muncește din greu și care pare că nu-și dorește nimic altceva decât să ofere o viață cât mai bună isteței sale fiice. Dar banala lui slujbă de om care curăță piscine ascunde de fapt adevărata sa sursă de venit, precum și faptul că urmărește și ucide vampiri, făcând parte dintr-o uniune internațională a vânătorilor de vampiri.
| Regizat de: J.J. Perry
| Scris de: Shay Hatten, Tyler Tice
| Produs de: Shaun Redick, Yvette Yates Redick, Jason Spitz, Chad Stahelski
| Producători executivi: Peter Baxter, Jamie Foxx, Charles J.D. Schlissel, Datari Turner, Alex Young
| Cu: Jamie Foxx, Dave Franco, Snoop Dogg, Karla Souza, Meagan Good, Natasha Liu Bordizzo, Oliver Masucci, Steve Howey, Scott Adkins, Zion Broadnax
| Trailer: aici.

DIN 12 AUGUST 2022

Loving Adults - FILM NETFLIX
Loving Adults, primul film Netflix în limba daneză, este un thriller plin de întorsături de situație și în care nimic nu este ceea ce pare a fi. Pare că Christian și Leonora au totul. Ei trăiesc viața perfectă alături de fiul lor, care tocmai a fost declarat sănătos după o boală gravă de lungă durată. Viitorul lor pare în sfârșit strălucitor, dar la o petrecere la compania lui Christian, Leonora își vede soțul cu o femeie mai tânără, arhitectal Xenia. Leonora își dă seama că Christian ar putea să o părăsească. Cum a putut? Cum a putut să o părăsească pe femeia care și-a sacrificat cariera? Femeia care a sacrificat totul pentru a avea grijă de fiul lor și de familia lor? La fața locului, Leonora ia o decizie: refuză să fie femeia care rămâne în urmă - și e dispusă să facă orice în privința asta.
| Regizat de: Barbara Topsoe-Rothenborg
| Scris de: Jacob Weinreich, Anders Rønnow Klarlund
| Bazat pe un roman de: Anna Ekberg
| Produs de: Marcella Linstad Dichmann
| Cu: Dar Salim, Sonja Richter, Sus Wilkins, Mikael Birkkjær, Lars Ranthe, Morten Burian, Benjamin Kitter, Karoline Hamm și Natalï Vallespir Sand

DIN 26 AUGUST 2022

LISTA EXTINSĂ CU TITLURI:

1 AUGUST 2022
Big Tree City - SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Orașul Arbori    
O echipă de animale eroice cu abilități speciale și vehicule rapide asigură siguranța orașului Arbori și rezolvă cele mai mari probleme ale comunității.

Café Minamdang - SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Minamdang Café    
O afacere suspectă care oferă serviciile unui presupus șaman atotștiutor atrage atenția unei inspectoare de poliție tenace.

2 AUGUST 2022
Ricardo Quevedo: Tomorrow Will Be Worse - PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX
Titlu localizat: Ricardo Quevedo: Mâine va fi mai rău    
De la accese de furie în trafic, la certuri de cuplu în timpul pandemiei, comedianul Ricardo Quevedo analizează absurditatea situațiilor care ne pun răbdarea la încercare.

3 AUGUST 2022
Buba - FILM NETFLIX
Un escroc dintr-un orășel de provincie se alătură mafiei locale împreună cu fratele său, iar obsesia lui de a-și pune karma în echilibru ia o turnură agresivă, dar ilară.

Trainwreck: Woodstock '99 - DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Fiasco: Woodstock '99
În 1969, Woodstock promitea pace și muzică, dar relansarea sa din ’99 a însemnat trei zile de furie, revolte și daune reale. De ce a luat o întorsătură atât de urâtă?

Don’t Blame Karma! - FILM NETFLIX
Titlu localizat: Ce vină are soarta?    
Sora sa admirată și iubitul ei din liceu încep să iasă împreună, așa că Sara, designer de modă, trebuie să decidă dacă nu cumva presupusul ei ghinion e de vină.

Good Morning, Verônica: Season 2 - SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Bună dimineața, Verônica: Sezonul 2    
Considerată moartă, Verônica face eforturi să dezlege misterele cultului religios care alimentează abuzurile și corupția din interiorul guvernului.

4 AUGUST 2022
KAKEGURUI TWIN - SERIAL NETFLIX
Hotărâtă să urce pe scara socială, Mary Saotome investește totul în ceea ce liceul ei de elită prețuiește cel mai mult: jocuri de noroc cu miză ridicată.

Lady Tamara - SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Marchiza Tamara Falcó    
În acest reality-show, în centrul atenției se află strălucitoarea viață mondenă a Tamarei Falcó, care se împarte între muncă, distracție și celebra ei familie.

Super Giant Robot Brothers - SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Frații roboți supergiganți    
Gata cu cearta, să înceapă bătălia! Conduși de geniala lor inventatoare, frații roboți Luciosul și Fulger trebuie să apere Pământul de atacul monștrilor spațiali.

Wedding Season - FILM NETFLIX
Titlu localizat: Sezonul de nunți    
Presați de familie să-și găsească perechea, Asha și Ravi se prefac a fi împreună într-o vară plină de nunți, ca până la urmă sentimentele lor să devină reale.

5 AUGUST 2022
Carter - FILM NETFLIX
Titlu localizat: Vocea lui Carter    
Un bărbat se trezește fără amintiri. Ghidat de o voce misterioasă din dispozitivul pe care-l poartă în ureche, pornește într-o periculoasă misiune de salvare de ostatici.

Darlings - FILM NETFLIX
Titlu localizat: Dragele de ele    
Badru speră ca soțul său violent să-și spele păcatele după ce renunță la băutură. Însă furia lui face ravagii, așa că ea și mama ei caută să se răzbune cumva.

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie - FILM NETFLIX
Titlu localizat: Ascensiunea Țestoaselor Ninja: Filmul    
Tinerele țestoase și redutabilele lor puteri de ninja sunt puse la încercarea supremă când creaturi nemiloase din alt univers încearcă să dezlănțuie haosul absolut.

6 AUGUST 2022
Reclaim - FILM NETFLIX
Purtând pe umeri toate responsabilitățile familiale, o mamă se străduiește să găsească un apartament mai mare în locul celui devenit brusc neîncăpător.

8 AUGUST 2022
Code Name: Emperor - FILM NETFLIX
Titlu localizat: Nume de cod: Împăratul    
Un agent de contrainformații însărcinat cu incriminarea unui politician curat ca lacrima trebuie să decidă dacă mai există limite pe care nu este dispus să le depășească.

Team Zenko Go: Season 2 - SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Echipa Zenko, hai!: Sezonul 2    
Câini-roboți fugari, unchi somnambuli și puști ștrengari! Acești copii-eroi sub acoperire găsesc noi modalități de a se face utili în orașul Armonia.

9 AUGUST 2022
I Just Killed My Dad - DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: L-am omorât pe tata    
Anthony Templet și-a împușcat tatăl, fără a nega crima. Însă motivele lui au fost mult mai complexe, iar ramificațiile lor profunde nu s-au limitat la o singură familie.

10 AUGUST 2022
Bank Robbers: The Last Great Heist - DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Jefuitorii de bănci: Ultimul mare jaf    
Autorii celui mai cunoscut jaf bancar din Argentina explică în detaliu, în interviuri sincere, cum și de ce au executat această operațiune radicală din 2006.

Heartsong - FILM NETFLIX
Titlu localizat: Cântecul inimii    
La o nuntă care scapă de sub control, un muzician nomad se îndrăgostește de mireasă, care se ceartă cu familia ei. Acum, el trebuie să-i salveze viața.

Iron Chef Brazil - SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Iron Chef: Brazilia    
Bun venit la Iron Chef: Brazilia! În această competiție culinară, tinere talente înfruntă cei mai mari iscusiți chefi ai Braziliei pentru titlul râvnit: Legenda de Oțel.

Indian Matchmaking: Season 2 - SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Căsătoriile aranjate între indieni: Sezonul 2    
Sima Taparia, pețitoarea preferată a tuturor, se întoarce cu un alt sezon în care ajută clienți eligibili, excentrici și nerăbdători să-și găsească perechea.

Instant Dream Home - SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Renovări uluitoare    
O echipă de renovare rapidă își asumă riscuri mari și face planuri minuțioase pentru a transforma de sus până jos casele unor familii, în doar 12 ore.

Locke & Key: Season 3 - SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Locke & Key: Sezonul 3    
În captivantul ultim capitol al serialului, familia Locke descătușează și mai multă magie în confruntarea cu un nou inamic demonic, care e hotărât să pună mâna pe chei.

School Tales The Series - SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Școala blestemată: Serialul    
Orori inimaginabile bântuie pe coridoarele liceului în această antologie cu povești cu fantome, semnată de regizori thailandezi cu experiență în producțiile horror.

11 AUGUST 2022
DOTA: Dragon's Blood: Book 3 - SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: DOTA: Sângele dragonului: Cartea 3    
A venit momentul ca acești războinici curajoși să învingă un inamic neînduplecat. Însă va putea sacrificiul suprem să aștearnă pacea în toate lumile posibile?

Stay on Board: The Leo Baker Story - DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Skateboarder: Povestea lui Leo Baker
Leo Baker, skateboarder de renume, ne împărtășește secretele ascensiunii sale și presiunea imensă la care a fost supus pentru a-și ascunde identitatea de gen.

12 AUGUST 2022
13: The Musical - FILM NETFLIX
Titlu localizat: 13: Musicalul    
După ce se mută de la New York în Indiana din cauza divorțului părinților, un școlar inteligent e hotărât să organizeze cel mai tare bar mitzvah din câte s-au văzut.

A Model Family - SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: O familie model
După ce a furat, fără să vrea, bani de la un cartel, un profesor sărac descoperă că singura modalitate de a-și salva familia distrusă este să devină curier de droguri.

Never Have I Ever: Season 3 - SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Niciodată nu am...: Sezonul 3    
Posibil ca Devi și prietenele ei să fi pus singurătatea în cui! Dar vor afla că relațiile vin la pachet cu revelații despre sine și cu dramă cât cuprinde.

15 AUGUST 2022
Deepa & Anoop - SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Împreună cu elefănțica ei care își poate schimba culoarea, o fetiță veselă creează muzică și are parte de bucurie și peripeții la pensiunea Mango a familiei ei.

16 AUGUST 2022
UNTOLD: VOLUME 2 - Untold: The Girlfriend Who Didn't Exist - DOCUMENTAR NETFLIX, EPISOADE SĂPTĂM NALE
Titlu localizat: Povești din sport: Prietena care nu exista    
De la Notre Dame la NFL, viitorul fotbalistic al lui Manti Te'o părea asigurat. Asta până când o relație secretă online i-a dat peste cap viața și cariera.

17 AUGUST 2022
High Heat - SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Flăcările pasiunii    
Când indiciile legate de uciderea fratelui său îl fac să se alăture unei brigăzi de pompieri, Poncho descoperă dragostea, o familie, dar și un criminal în serie.

Look Both Ways - FILM NETFLIX
Titlu localizat: În ambele sensuri    
În noaptea dinaintea absolvirii, un test de sarcină îi împarte viața lui Natalie în două realități paralele. Ce-i rezervă oare viața și iubirea?

Royalteen - FILM NETFLIX
O adolescentă încearcă să-și ascundă trecutul plin de scandaluri și un mare secret atunci când începe o neașteptată poveste de dragoste cu prințul moștenitor.

Unsuspicious - SERIAL NETFLIX (foto sus)
Titlu localizat: Lipsă acută de suspecți    
Păcălite de un playboy, trei femei și familiile lor ajung la reședința lui ca să caute răspunsuri și trebuie să rămână pentru investigație când bărbatul este găsit mort.

18 AUGUST 2022
He-Man and the Masters of the Universe: Season 3 - SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: He-Man și stăpânii universului: Sezonul 3    
Cum Skeletor este hotărât să controleze universul, He-Man și echipa sa de eroi curajoși trebuie să-și împlinească destinele. Să înceapă bătălia pentru puterea supremă!

Inside the Mind of a Cat - DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: În mintea pisicilor    
Experții în pisici pătrund în mintea felinei pentru a dezvălui adevăratele abilități ale jucăușului animal de companie, în acest documentar captivant și drăgălaș.

Tekken: Bloodline - SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Tekken: Legături de sânge    
După ce își pierde casa din cauza unui dușman de temut, un aprig luptător este antrenat de entuziastul său bunic și așteaptă ocazia de a se răzbuna.

19 AUGUST 2022
Echoes - SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Ecouri    
Gemenele identice Leni și Gina și-au inversat identitățile în secret încă din copilărie. Dar viața lor este dată peste cap când una dintre surori dispare.

Glow Up: Season 4 - SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Glow Up: Sezonul 4    
Zece noi concurenți își testează limitele creativității în timp ce parcurg diverse provocări în speranța că vor deveni celebri în domeniul machiajului.

Kleo - SERIAL NETFLIX
După căderea Zidului Berlinului, o fostă spioană din Germania de Est este hotărâtă să afle cine și de ce a trădat-o și își folosește abilitățile letale pentru a se răzbuna.

The Cuphead Show!: Part 2 - SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: The Cuphead Show!: Partea 2    
Urmărește peripețiile impulsivului Cuphead și ale lui Mugman, influențabilul lui frate, într-un serial animat bazat pe jocul video de mare succes.

The Girl in the Mirror (Alma) - SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Alma    
Suferind de amnezie după un bizar accident în care au murit majoritatea colegilor ei, Alma vrea să afle ce s-a întâmplat în ziua respectivă și să-și recapete identitatea.

The Next 365 Days - FILM NETFLIX
Titlu localizat: Următoarele 365 de zile    

20 AUGUST 2022
Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar - FILM NETFLIX
Titlu localizat: Alchimistul de Oțel: Răzbunarea    
În această continuare a primului lungmetraj, frații Elric întâlnesc cel mai puternic adversar de până acum, un criminal în serie singuratic, cu o cicatrice pe frunte.

22 AUGUST 2022
Ridley Jones: Sezonul 4 - SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

23 AUGUST 2022
Chad and JT Go Deep - SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Chad și TJ o iau în serios    
În acest savuros serial de comedie cu farse, activiștii Chad și JT, doi buni prieteni, încearcă să promoveze spiritul pozitiv și armonia în cadrul comunității.

UNTOLD: VOLUME 2 - Untold: The Rise and Fall of AND1- DOCUMENTAR NETFLIX, EPISOADE SĂPTĂM NALE
Titlu localizat: Povești din sport: Ascensiunea și decăderea AND1    
Inspirându-se din jocul de baschet stradal din New York, brandul AND1 a transformat vedete sportive locale în staruri internaționale. Atunci cum de s-a prăbușit?

24 AUGUST 2022
Lost Ollie - SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Ollie s-a pierdut     
O jucărie îl caută în lung și-n lat pe băiețelul care a pierdut-o. Un serial pentru întreaga familie, inspirat din cartea „Odiseea lui Ollie”.

Mo - SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Viața lui Mo    
În Texas, Mo se zbate intre două culturi, trei limbi și o cerere de azil în așteptare, în timp ce se străduiește să își întrețină familia palestiniană.

Queer Eye: Brazil - SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Queer Eye: Brazilia    
Celebrul și optimistul serial despre schimbări uluitoare ajunge în Brazilia cu alți cinci fabuloși și transformări și mai îndrăznețe, însoțite de râsete și lacrimi.

Running with the Devil: The Wild World of John McAfee - DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: John McAfee: O lume nebună    
Un documentar despre John McAfee, pionier în domeniul tehnologiei, și despre perioada nebună petrecută ca fugar. Cu filmări neprelucrate și interviuri cu programatorul.

Selling The OC - SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Orange County e de vânzare    
Oppenheim Group se extinde în Orange County, unde echipa complet nouă de agenți imobiliari le prezintă clienților celebri proprietăți luxoase de pe malul oceanului.

Under Fire - SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: În focuri    
În Unitatea Est, o echipă unită de pompieri încearcă să se descurce cu jobul periculos și stresant, problemele personale și eșecurile profesionale.

Watch Out, We're Mad - FILM NETFLIX
Titlu localizat: Atenție, nu ne supărați!
Înstrăinați timp de 25 de ani, doi frați se reunesc pentru a înfrunta o bandă de motocicliști feroce și pentru a recupera iubita mașinuță dune buggy a tatălui lor.

25 AUGUST 2022
Angry Birds: Summer Madness: Season 3 - SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Angry Birds: O vară nebună: Sezonul 3    
Păsările adolescente Red, Chuck, Bomb și Stella fac ravagii în Tabăra Așchiuță împreună cu prietenii lor înaripați într-o vară plină de peripeții!

History 101: Season 2 - DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Pastila de istorie: Sezonul 2    
Micile lecții de istorie revin, de data aceasta pentru a ne descrie cum stă treaba cu drogurile psihedelice, armele cu laser și chiar apa îmbuteliată.

Rilakkuma's Theme Park Adventure - SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Aventurile lui Rilakkuma în parcul tematic    
Ursulețul Rilakkuma și simpaticii lui prieteni se distrează din plin la parcul de distracții, care se închide definitiv de mâine!

That's Amor - FILM NETFLIX
Titlu localizat: Așa-i amorul    
După ce serviciul și relația ei se încheie în aceeași zi, Sofia o ia de la zero. Ea întâlnește un bucătar spaniol atrăgător, care ar putea fi condimentul ce îi lipsea.

26 AUGUST 2022
Drive Hard: The Maloof Way - SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Service Maloof    
Membrii familiei Maloof, pasionați de mașini și cascadori, își folosesc pasiunea și îndemânarea pentru a construi motoare și pentru a realiza isprăvi nebunești la volan.

Ludik - SERIAL NETFLIX
Pentru a salva un membru al familiei răpit, un magnat al mobilei se folosește de operațiunea sa secretă de contrabandă cu diamante pentru a transporta arme peste graniță.

Me Time - FILM NETFLIX
Titlu localizat: Timp pentru mine    
Cu familia plecată, un tată casnic devotat își acordă timp pentru sine după ani de zile, pornind într-o aventură aniversară împreună cu vechiul său prieten petrecăreț.

Seoul Vibe - FILM NETFLIX
În zilele premergătoare Jocurilor Olimpice de la Seul din 1988, un grup de șoferi și mecanici lucrează sub acoperire pentru a deconspira o rețea de spălare de bani.

29 AUGUST 2022
Mighty Express: Season 7 - SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Mighty Express: Sezonul 7    
Nate, Licurici și restul trenulețelor încing șinele pentru a oferi mai multe livrări palpitante, misiuni speciale și lecții plăcute despre calea ferată.

Under Her Control - FILM NETFLIX
Titlu localizat: Control    
O tânără ambițioasă are un aranjament neobișnuit cu șeful ei carismatic. Dar când îndoielile apar, ar putea fi prea târziu pentru a se mai retrage.

30 AUGUST 2022
I AM A KILLER: Season 3 - DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: SUNT UN UCIGAȘ: Sezonul 3
În timp ce își ispășesc pedeapsa, deținuții vorbesc despre crimele comise și despre felul în care faptele lor au distrus diverse vieți, printre care și a lor.

UNTOLD: VOLUME 2 - Untold: Operation Flagrant Foul - DOCUMENTAR NETFLIX, EPISOADE SĂPTĂM NALE
Titlu localizat: Povești din sport: Operațiunea Fault flagrant    
La ani de zile după ce a ispășit pedeapsa pentru că a pariat pe meciurile pe care le-a arbitrat, fostul arbitru NBA Tim Donaghy povestește despre acea schemă de pariuri.

31 AUGUST 2022
Club América vs Club América - DOCUMENTAR NETFLIX
Acest serial documentar analizează trecutul și prezentul clubului de fotbal America, cel mai plin de succes, dar și cel mai controversat din Mexic.

Family Secrets - SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Tensiuni în familie    
În ziua nunții lor, o studentă la medicină și un chirurg plastician bogat descoperă o rețea de secrete și minciuni care leagă cele două familii.

I Came By - FILM NETFLIX
Titlu localizat: Am trecut pe acolo    
Un artist graffiti care ia în vizor casele celor bogați descoperă un secret șocant, care pune în pericol viețile celor din jurul lui.


ÎN CURAND
Delhi Crime: Season 2 - SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Crima din Delhi: Sezonul 2    
Un lanț de crime deosebit de macabre sugerează revenirea unei bande criminale de temut, iar polițista Vartika conduce cazul sub presiunea presei și a publicului.

Heads Up! - JOC NETFLIX
Joacă-te cu pachete de cărți bazate pe titlurile tale favorite Netflix. Cheamă-ți câțiva prieteni și lasă distracția să înceapă!

Immortality - JOC NETFLIX
O starletă dispărută. Filmele ei nelansate. Investigează operele de cinema pierdute pentru a dezvălui secretele din spatele dispariției ei.

Partner Track - SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: O avocată promițătoare    
Ingrid Yun luptă să devină parteneră la o firmă de avocatură de elită din New York, păstrând busola morală și echilibrul între dragoste, prieteni și îndatoriri familiale.

Rival Pirates - JOC NETFLIX
Fă-i să meargă pe scândură! Navighează, trage cu tunul și evită capcanele pentru a găsi comori înaintea dușmanilor tăi, în această aventură captivantă.

Twelve Minutes - JOC NETFLIX
Atinge ecranul și trage pentru a scăpa de un coșmar în buclă temporală. Acest thriller interactiv prezintă vocile lui James McAvoy, Daisy Ridley și Willem Dafoe.

Titluri licentiate:


1 AUGUST 2022

Case 39
Clueless
Emily Bronte's Wuthering Heights
Equilibrium
LEGO Friends: Heartlake Stories: Limited Series - episodul 4
Little Fockers
Mean Girls
Meet the Fockers
Military Wives
Mission: Impossible
Mission: Impossible II
Mission: Impossible III
Mission: Impossible - Rogue Nation
Mission: Impossible - Ghost Protocol
Mission: Impossible - Fallout
Teenage Mutant Ninja Turtles 2
The Heartbreak Kid
Top Gun

2 AUGUST 2022
Munich

13 AUGUST 2022
Brooklyn Nine-Nine: Sezonul 8

16 AUGUST 2022
About Time
Back to the Future
Back to the Future Part II
Brawl in Cell Block 99
High Plains Drifter
Paul
Pitch Perfect 2
The Big Lebowski
The Constant Gardener
The Mummy

20 AUGUST 2022
DREAMLAND

25 AUGUST 2022
The Hangover
The Hangover: Part II
The Hangover: Part III

***DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA***

 


Din aceeasi categorie...

Premierele lunii octombrie la Disney+

Premierele lunii octombrie la Disney+

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+.

Wednesday: Netflix te invită să te alături Academiei Nevermore

Wednesday: Netflix te invită să te alături Academiei Nevermore

Ți s-a spus vreodată că ești diferit? Ciudat? Că nu faci parte din mediul în care trăiești? Într-o lume plină de Normies, te-ai simțit vreodată Diferit? Dacă te regăsești, există un loc special pentru oamenii ca tine… Academia Never...

David Bechkam este protagonistul unui serial original Disney+ ce se lansează pe 9 noiembrie

David Bechkam este protagonistul unui serial original Disney+ ce se lansează pe 9 noiembrie

Disney+ a anunțat că serialul original David Beckham salvează echipa / Save our Squad with David Beckham va avea premiera exclusiv pe platforma de streaming miercuri, 9 noiembrie.

Bruce Willis, hoț de lucrări de artă în Hudson Hawk, difuzat de Warner TV în septembrie

Bruce Willis, hoț de lucrări de artă în Hudson Hawk, difuzat de Warner TV în septembrie

Lung metrajul Hudson Hawk, în care Bruce Willis interpretează rolul principal, va fi difuzat de Warner TV la finalul lunii septembrie.

Serialul Secretele Președintelui revine la Prima TV cu un sezon nou

Serialul Secretele Președintelui revine la Prima TV cu un sezon nou

Serialul de comedie Secretele Președintelui revine cu cel de-al treilea sezon și cu porție triplă de râs, în fiecare vineri, sâmbătă și duminică, de la 19:15, la Prima TV.  ...

Andor, un nou serial Star Wars, are premiera pe 21 septembrie la Disney+

Andor, un nou serial Star Wars, are premiera pe 21 septembrie la Disney+

Serialul Andor, desprins din Universul Star Wars, are premiera în exclusivitate pe platforma de streaming Disney+, pe 21 septembrie, când vor fi lansate primele 3 episoade din primul sezon. ...

Este vremea pentru prima filă a unei povești de neratat: Clanul!

Este vremea pentru prima filă a unei povești de neratat: Clanul!

De câteva luni, așteptarea a crescut tot mai mult! În această seară, de la ora 20:30 întâlnim Clanul!

Diva anunță un nou sezon cu extravaganta Morgane, Geniul Investigațiilor

Diva anunță un nou sezon cu extravaganta Morgane, Geniul Investigațiilor

Morgane, Geniul Investigațiilor / HPI: Haut Potentiel Intellectuel / High Intellectual Potential (2022) revine la DIVA cu noi episoade, difuzate din 19 septembrie, lunea, de la 21:00!

Documentarul Donald Trump: Fără precedent, duminică la Discovery

Documentarul Donald Trump: Fără precedent, duminică la Discovery

Documentarul Donald Trump: Fără precedent / Unprecedented este difuzat în premieră la Discovery duminică, 18 septembrie, începând cu ora 22:00.

Video: Theo Rose și IAN lansează Sângele frate nu te face, piesa oficială a serialului Clanul!

Video: Theo Rose și IAN lansează Sângele frate nu te face, piesa oficială a serialului Clanul!

După ce timpul nu a mai avut răbdare, iar așteptarea a luat sfârșitul, serialul Clanul începe pe PRO TV de luni, 19 septembrie!

Brousko, o nouă poveste de dragoste, din 15 septembrie, la AXN White

Brousko, o nouă poveste de dragoste, din 15 septembrie, la AXN White

Brousko, un serial ce combină drama și dragostea într-un mod inedit, și a cărui acțiune se desfășoară în Creta și Cipru, va avea premiera pe AXN White, astăzi, de la ora 21.00.

Cosmin Seleși este prezentatorul emisiunii Batem Palma?

Cosmin Seleși este prezentatorul emisiunii Batem Palma?

Un format în care îți poți testa norocul și intuiția. O emisiune în care voia bună și câștigurile mari sunt la tot pasul.

Aventura continuă în octombrie la Warner TV

Aventura continuă în octombrie la Warner TV

Lung metrajele americane Călătoria 2: Insula Misterioasă și Tarzan, Omul-Maimuță fac parte din programul Aventura continuă pregătit de Warner TV pentru luna octombrie.

National Geographic prezintă România așa cum nu ați mai văzut-o niciodată, în cel de-al patrulea sezon Europa văzută de sus

National Geographic prezintă România așa cum nu ați mai văzut-o niciodată, în cel de-al patrulea sezon Europa văzută de sus

Noua serie de 6 episoade începe cu o călătorie aeriană impresionantă în jurul României, marți, 20 septembrie, de la ora 22.00, în exclusivitate la National Geographic.

Clanul: Cel mai așteptat serial al toamnei începe din 19 septembrie la Pro TV

Clanul: Cel mai așteptat serial al toamnei începe din 19 septembrie la Pro TV

O acțiune ce nu trebuie ratată. O distribuție ce va ridica fiecare scenă la cel mai înalt nivel. O poveste încărcată de intrigi și momente neașteptate.

Trailer și poster pentru Glass Onion: A Knives Out Mystery

Trailer și poster pentru Glass Onion: A Knives Out Mystery

Glass Onion: A Knives Out Mystery va avea premiera mondială sâmbătă, 10 septembrie, la Toronto International Film Festival și va fi disponibil pe Netflix începând cu 23 decembrie.

Disney+ Day debutează cu premiere surpriză - BTS: Permission to Dance on Stage - LA şi un fragment din serialul Andor

Disney+ Day debutează cu premiere surpriză - BTS: Permission to Dance on Stage - LA şi un fragment din serialul Andor

Cele două producții completează lista de premiere de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, Star și multe altele! 

Interviu exclusiv: Milly Alcock, despre rolul ei din House of The Dragon, Rhaenyra Targaryen: “Dragonul tău e ca un animal de companie”

Interviu exclusiv: Milly Alcock, despre rolul ei din House of The Dragon, Rhaenyra Targaryen: “Dragonul tău e ca un animal de companie”

CineFan.ro, cu sprijinul HBO Max, vă prezintă un interviu exclusiv cu actriţa Milly Alcock din serialul de mare succes Casa Dragonului / House of The Dragon.

Disney+ Day aduce o ofertă specială de preț: 6,99 lei prima luna de abonament

Disney+ Day aduce o ofertă specială de preț: 6,99 lei prima luna de abonament

O lună de Disney+ la prețul de 6,99 lei pentru abonații noi și pentru cei care își reînnoiesc abonamentul, începând din 8 septembrie, ora 07:00.

E! prezintă emisiunea If We're Being Honest with Laverne Cox

E! prezintă emisiunea If We're Being Honest with Laverne Cox

Laverne Cox (foto) este gata să poarte discuții serioase cu starurile și în afara covorului roșu.

 Netflix deschide un birou dedicat Europei Centrale și de Est în Varșovia

Netflix deschide un birou dedicat Europei Centrale și de Est în Varșovia

Biroul Netflix dedicat Europei Centrale și de Est, cu sediul la Varșovia, a început să opereze din 5 septembrie.

Laura Cosoi revine pe micul ecran în serialul Pup-o, mă! de la Prima TV

Laura Cosoi revine pe micul ecran în serialul Pup-o, mă! de la Prima TV

În această toamnă, Laura Cosoi se întoarce pe micile ecrane la Prima TV, în cel mai nou serial de comedie, Pup-o, mă!

Comedia horror Shocker, de Wes Craven, în premieră la Warner TV

Comedia horror Shocker, de Wes Craven, în premieră la Warner TV

Comedia horror Shocker, scrisă, regizată și produsă de Wes Craven, va fi difuzată în premieră de Warner TV pe 17 septembrie, de la ora 01:25.

Focus Sat TV începe difuzarea celor mai recente sezoane ale serialului Spirala crimei

Focus Sat TV începe difuzarea celor mai recente sezoane ale serialului Spirala crimei

Focus Sat TV începe difuzarea celor mai recente trei sezoane (6, 7 și 8) ale serialului Spirala crimei / Spiral / Engrenages, producție Canal+ Original, din 12 septembrie, ora 22:00.

Video: SkyShowtime se lansează în Europa pe 20 septembrie

Video: SkyShowtime se lansează în Europa pe 20 septembrie

Platforma de streaming va fi disponibilă în România până în primul trimestru al anului 2023.