Pentru a-i aduce un tribut vor urca pe scenă artiști câștigători ai Premiilor Grammy: Dua Lipa, Kiki Dee și Brandi Carlile.

Pe 25 octombrie, în urmă cu 47 de ani, legendara prestație a lui Elton John pe stadionul Dodger i-a adus celebritatea la nivel global, iar anul acesta pe 21 noiembrie, Elton John va închide capitolul, revenind pe stadionul Dodger pentru a ne încânta cu ultimul său spectacol nord-american.

Difuzat în exclusivitate în direct pe Disney+, Elton John: Concertul de rămas-bun de pe Stadionul Dodger / Elton John Live: Farewell from Dodger Stadium este un concert eveniment global, original, live, unic în viață, care oferă fanilor din întreaga lume un loc în primul rând pentru a asista la magia revoluționară a Omului Rachetă, din nou pe stadionul Dodger.

Istorica transmisiune live ce va dura trei ore și care este realizată de Disney Branded Television și produsă de Fulwell 73 Productions și Rocket Entertainment, îl va prezenta pe Elton John așa cum publicul nu l-a mai văzut până acum, aducând un omagiu evenimentului din 1975 care i-a consolidat succesul global. Concertul va începe cu „Countdown to Elton Live” de pe stadionul Dodger, la ora 5:55 a.m.

„Să simt din nou energia celor mai mari fani, nu doar a celor prezenți pe stadionul Dodger, ci și a celor care ne urmăresc live din întreaga lume, va fi cu adevărat special pentru mine”, a declarat Elton John. „Sunt încântat să sărbătoresc această seară memorabilă la nivel global. Sper ca toată lumea să simtă puterea și bucuria de a cânta pe o scenă emblematică precum Dodger. La fel ca acum aproape 50 de ani”.

Elton John: Concertul de rămas-bun de pe Stadionul Dodger va comemora o seară de referință în istoria muzicii în timp ce va fi susținut în timp real pe stadionul Dodger, oferind celor peste 50.000 de fani prezenți și a nenumăraților admiratori din întreaga lume, șansa rară de a se bucura de cele mai mari hituri ale artistului din ultimii 50 de ani. De asemenea, artiști câștigători ai premiilor GRAMMY® Dua Lipa, Kiki Dee și Brandi Carlile se vor alătura simbolului muzical Elton John pe scenă pentru a-I aduce un omagiu artistului și carierei sale legendare.

După ce a colaborat cu multe staruri de-a lungul deceniilor, Elton John a ținut prima pagină a ziarelor din întreaga lume în 2021, revenind în topurile muzicale împreună cu Dua Lipa pentru recentul lor hit Cold Heart (PNAU REMIX), care a ajuns pe locul 7 în topul Billboard Hot 100, pe locul 1 în clasamentul Hot Dance/Electronic Songs și pe locul 1 în topul single-urilor din Marea Britanie la lansarea sa.

Melodia a fost difuzată de peste 1 miliard de ori pe Spotify în întreaga lume și a câștigat recent premiul Top Dance/Electronic Song la ediția 2022 a Billboard Music Awards. Cold Heart (PNAU REMIX), este o combinație a celor mai emblematice piese ale lui Elton John, inclusiv Sacrifice și Rocket Man.

Kiki Dee și Elton John au făcut valuri în urmă cu aproape 50 de ani cu piesa Don't Go Breaking My Heart, care a marcat al treilea single de sine stătător al lui Elton John, după Lucy In The Sky With Diamonds și Philadelphia Freedom.

Brandi Carlile este o fană a legendei internaționale încă de când avea 11 ani și a fost gazda celei de-a 30-a ediții anuale a Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party. Pe cei doi îi leagă o prietenie de-o viață, iar în 2021 au lansat Simple Things, care a făcut parte din albumul The Lockdown Sessions al lui Elton John.

„Impactul lui Sir Elton John asupra muzicii și culturii este de neegalat, iar acest concert-eveniment va fi cu siguranță unul care va rămâne în cărțile de istorie”, a declarat Ayo Davis, președinte al Disney Branded Television. „Suntem încântați să aducem această experiență exclusivă, de aproape, din culise până în primele rânduri, pentru publicul din întreaga lume, în direct pe Disney+”.

„După ce am crescut în Anglia în anii '80 și '90, noi, ca toți cei din generația noastră, ne putem gândi la nenumărate momente în care muzica lui Elton a fost coloana sonoră a vieții noastre”, au spus Gabe Turner și Ben Winston de la Fulwell 73 Productions, într-o declarație comună. „Să putem lucra cu Sir Elton și cu echipa Disney la ceea ce va deveni, fără îndoială, un reper cultural și este un moment de vârf atât la personal, cât și profesional, pentru care suntem foarte recunoscători”.

Această seară spectaculoasă va servi drept preambul pentru mult anticipatul documentar original Disney din 2023 Goodbye Yellow Brick Road: The Final Elton John Performances and the Years That Made His Legend, realizat de R.J. Cutler, nominalizat la Oscar®, și regizorul David Furnish.

Documentarul va prezenta imagini inedite de la repetiții și concerte din ultimii 50 de ani, din arhiva personală și interviuri exclusive. Portretul lui Elton John va evidenția, de asemenea, ultimele sale luni de turneu și o privire retrospectivă asupra primilor cinci ani extraordinari ai carierei sale, între 1970 și 1975, când a lansat 10 albume emblematice, dintre care șapte au ajuns pe locul 1 în topurile Billboard, devenind un fenomen global. Filmul va participa la festivaluri și va rula în cinematografe înainte de a fi difuzat pe Disney+.

Elton John: concertul de rămas-bun de pe Stadionul Dodger este produs de Fulwell 73 Productions și Rocket Entertainment. Fulwell 73 Productions a produs și surprins unele dintre cele mai mari momente din istoria muzicii, inclusiv petrecerea lui Elton John (AIDS Foundation) de la Premiile Academiei, „Adele: One Night Only”, „Bruno Mars: 24K Magic Live at The Apollo”, Global Citizen și multe altele.

Producătorii executivi ai Fulwell 73 Productions sunt Gabe Turner, Ben Winston, Emma Conway și Sally Wood, care este și showrunner. Pentru Rocket Entertainment, Elton John, David Furnish și Luke Lloyd Davies sunt producători executivi. RJ Cutler este producător executiv. Pentru Disney Branded Television, Marc Buhaj este vicepreședinte, unscripted și nonfiction, iar Nicole Silveira este vicepreședinte, unscripted.

Pagina oficiala: https://facebook.com/DisneyPlusRO  

Disney Elton John Live

DESPRE ELTON JOHN:

Realizările profesionale de până acum ale lui Elton sunt de neegalat prin amploarea și longevitatea lor. Elton este unul dintre cei mai bine vânduți artiști solo din toate timpurile. Numai în topurile din Marea Britanie și SUA are 1 album de diamant, 32 de platină sau multi-platină și 21 de aur, precum și peste 70 de hituri din Top 40. A vândut peste 300 de milioane de discuri în întreaga lume.

Deține recordul pentru cel mai bine vândut single din toate timpurile pentru piesa „Candle in the Wind 1997”, care s-a vândut în peste 33 de milioane de exemplare. Lansat în 2017, „Diamonds”, albumul Ultimate Greatest Hits, a devenit cel de-al 40-lea album al lui Elton ajuns în Top 40 din Marea Britanie stând peste 200 de săptămâni consecutive în primele 75 de săptămâni în topurile de albume din Marea Britanie, dintre care peste 110 în top 20, iar în august 2022 a depășit pragul de 1 milion de unități combinate în topurile din Marea Britanie.

Această lansare a sărbătorit 50 de ani de parteneriat cu compozitorul Bernie Taupin. În august 2018, Elton a fost desemnat cel mai de succes artist solo masculin din istoria clasamentului Billboard Hot 100. În prezent, el a înregistrat 70 de intrări în Billboard Hot 100, inclusiv nouă No. 1 și 28 de Top 10. 'The Lockdown Sessions', un album de colaborări înregistrate în timpul pandemiei COVID-19, a fost lansat în octombrie 2021 și a intrat direct pe locul 1 în clasamentul albumelor din Marea Britanie, devenind astfel cel de-al 8-lea album al lui Elton pe locul 1 în Marea Britanie.

Single-ul principal „Cold Heart (PNAU Remix)” cu Dua Lipa a devenit un hit global de bună credință, ajungând numărul 1 în topurile de single din Marea Britanie și Australia. Odată cu acest succes, Elton a devenit primul artist solo care a avut un single în top 10 în Marea Britanie în șase decenii consecutive. Cea mai recentă lansare a sa, „Hold Me Closer”, cu Britney Spears, a debutat pe locul 1 în topul Billboard Hot Dance/Electronic Songs, oferindu-i lui Elton al zecelea hit din Top 10. Melodia a urcat, de asemenea, pe locul 1 în Australia și Canada, pe locul 3 în Marea Britanie și, cel mai notabil, pe locul 1 pe iTunes în peste 40 de țări la lansare. În America, Elton John deține recordul pentru cea mai lungă perioadă de timp între două hituri din top 40 Billboard, de 50 de ani.

Elton a anunțat turneul „Farewell Yellow Brick Road” la Gotham Hall din New York, în ianuarie 2018. Cuprinzând 5 continente și peste 350 de date, acest turneu de 5 ani a început în septembrie 2018 și marchează retragerea sa din turnee după mai bine de 50 de ani de activitate. În 2019, a fost numit de Billboard Top Rock Tour și Pollstar's Major Tour Of The Year.

Până în prezent, Elton a susținut peste 4.000 de spectacole în peste 80 de țări de la lansarea primului său turneu în 1970. În 2019 a avut loc și lansarea albumului „Rocketman” și a autobiografiei bestseller la nivel mondial, „ME”. Un film muzical fantezist epic despre viața lui Elton, „Rocketman” a fost un succes comercial, cu încasări de aproape 200 de milioane de dolari în box office. Filmul a câștigat un premiu Oscar, două premii Globul de Aur și un premiu la Critics' Choice și a obținut nominalizări la premiile BAFTA. Coloana sa sonoră a fost, de asemenea, nominalizată pentru un premiu GRAMMY.

Printre numeroasele premii și onoruri care i-au fost acordate se numără șase premii GRAMMY, inclusiv premiul GRAMMY Legend, un Tony și două Oscaruri, premiul BRIT pentru cel mai bun artist masculin britanic, includerea în Rock and Roll Hall of Fame și Songwriters Hall of Fame, Kennedy Center Honor, Legend of Live Award, 13 premii Ivor Novello între 1973 și 2001 și un titlu de cavaler din partea Reginei Elisabeta a II-a pentru „servicii aduse muzicii și servicii caritabile”.

Cel mai recent, Elton a primit premiul iHeartRadio „Golden Icon” din 2021, în semn de recunoaștere a influenței sale incredibile asupra muzicii și culturii pop. În februarie 2022, el a ocupat primul loc în clasamentul inaugural Pollstar Artist Power Index, un clasament săptămânal al celor mai populari artiști din lume, bazat pe măsurători de streaming, turnee, difuzări și social media.

În 1992, Elton a înființat Elton John AIDS Foundation, care este astăzi una dintre cele mai importante organizații non-profit de luptă împotriva HIV/SIDA și care a strâns până în prezent peste 515 milioane de dolari în lupta globală împotriva HIV/SIDA. În iunie 2019, președintele Emmanuel Macron i-a înmânat lui Elton Legiunea de onoare, cea mai înaltă distincție a Franței, pentru contribuția sa de-o viață în artă și în lupta împotriva HIV/SIDA.

Elton a fost distins cu titlul de Companion de Onoare în lista onorurilor de Anul Nou 2021. Fiind cea mai înaltă recunoaștere din listă, Elton a devenit astfel una dintre cele doar 64 de persoane care dețin această distincție. În septembrie 2019, Poșta Regală a emis un set de 12 timbre în semn de omagiu pentru cântăreț, acesta fiind unul dintre cei mai populari și mai longevivi artiști muzicali din toate timpurile. Elton a fost al doilea artist muzical care a fost prezentat într-o emisiune de timbre dedicată.

În iulie 2020, Monetăria Regală a lansat o monedă comemorativă Elton John, a doua din seria legendele muzicii, pentru a celebra " unul dintre cei mai de succes și mai longevivi artiști din toate timpurile". Întotdeauna un apărător neobosit al noilor artiști, Elton a fost o voce de frunte a industriei care a făcut lobby pe lângă guvern pentru ca tinerii artiști să aibă dreptul de a susține turnee fără viză în Europa după Brexit.


Din aceeasi categorie...

Hayu, serviciul dedicat programelor de tip reality tv, cu conținut on-demand, se lansează în România

Hayu, serviciul dedicat programelor de tip reality tv, cu conținut on-demand, se lansează în România

Hayu, serviciul video-on-demand (SVOD) al NBCUniversal International cu conținut reality tv, pe bază de abonament, este disponibil de azi în România.

În episodul de azi din Clanul

În episodul de azi din Clanul

Te mai poți ascunde când fiecare pas adaugă o nouă minciună realității tale? De la 20:30, începe un nou episod din CLANUL!

Cazuri cu Poliția Animalelor și cu negociatori în noile episoade din serialul Oamenii Legii

Cazuri cu Poliția Animalelor și cu negociatori în noile episoade din serialul Oamenii Legii

Săptămâna aceasta, serialul va fi difuzat doar două zile, în 28 și 29 noiembrie, de la ora 18.00, la AXN.

Premierele lunii decembrie la Disney+

Premierele lunii decembrie la Disney+

Așezați-vă confortabil la cădură și îmbrățișați spiritul sărbătorilor căci luna decembrie se apropie cu desaga plină de filme și seriale care vă vor înveseli serile lungi de iarnă!

Focus Sat TV ne aduce în decembrie 4 seriale în premieră

Focus Sat TV ne aduce în decembrie 4 seriale în premieră

Numărătoarea inversă până la sfârșitul acestui an a început, iar Focus Sat TV anunță un program special pentru cea mai festivă perioadă a anului, deschide larg tolba și aduce 4 noi seriale, producții Canal+ Original, premiere în Român...

Au mai rămas doar 3 episoade din primul sezon al serialului fenomen Clanul

Au mai rămas doar 3 episoade din primul sezon al serialului fenomen Clanul

Tudor. David. Costoiu. Bebe Măcelaru. Vera. Ilinca. Luminița. Numele care se află pe buzele tuturor celor care în fiecare luni seara, de la ora 20:30, lasă totul deoparte și urmăresc cu interes fiecare episod al serialului Clanul!

Florin Piersic Jr. vine duminică la 40 de întrebări cu Denise Rifai

Florin Piersic Jr. vine duminică la 40 de întrebări cu Denise Rifai

Florin Piersic Jr. vine duminica aceasta la maratonul celor 40 de întrebări cu Denise Rifai, emisiune difuzată de la ora 22:00, la Kanal D!

Netflix a sărbătorit lansarea serialului Wednesday, printr-un eveniment dedicat fanilor din România

Netflix a sărbătorit lansarea serialului Wednesday, printr-un eveniment dedicat fanilor din România

Marți seara, Netflix a sărbătorit lansarea serialului Wednesday, printr-un eveniment grandios, găzduit de Aula Politehnică din București.

Teasere cu distribuția din Glass Onion: A Knives Out Mystery

Teasere cu distribuția din Glass Onion: A Knives Out Mystery

La Cuțite: Misterul din Grecia / Glass Onion: A Knives Out Mystery poate fi văzut începând cu 23 decembrie, doar pe Netflix.

În Clanul, uneori trebuie să treci prin foc pentru a-ți demonstra loialitatea

În Clanul, uneori trebuie să treci prin foc pentru a-ți demonstra loialitatea

Cel de-al zecelea episod al serialului a fost lider de audiență, în intervalul orar 20:29 – 22:49.

Diva: Filme de Crăciun în săptămâna 22-27 noiembrie

Diva: Filme de Crăciun în săptămâna 22-27 noiembrie

DIVA a programat filme dedicate Crăciunului în fiecare zi, întreaga zi, în cel mai mare maraton al filmelor festive de până acum!

Interviu exclusiv cu Lesley Manville din The Crown: "Știam că o voi juca pe Margaret cu doi ani înainte de începerea filmărilor"

Interviu exclusiv cu Lesley Manville din The Crown: "Știam că o voi juca pe Margaret cu doi ani înainte de începerea filmărilor"

Lesley Manville este Prințesa Margaret în ultimele două sezoane ale serialului-fenomen produs de Netflix, The Crown.

Insula Iubirii se pregătește să întâmpine noi cupluri în cel de-al șaptelea sezon

Insula Iubirii se pregătește să întâmpine noi cupluri în cel de-al șaptelea sezon

Insula Iubirii, reality show-ul prin intermediul căruia concurenţii au şansa să îşi pună la încercare intensitatea şi veridicitatea sentimentelor, se pregăteşte să întâmpine noi cupluri curajoase şi dornice să trăiască experienţa v...

Dr. Death începe în această seară, de la 22:00, la AXN

Dr. Death începe în această seară, de la 22:00, la AXN

Doctorul Moarte / Dr. Death, serialul crime drama bazat pe o poveste reală, are premiera în această seară, de la ora 22.00, pe AXN și va fi difuzat în fiecare joi seara, cu episoade duble.

5 motive pentru care să vezi Chris Hemsworth: Dincolo de limite pe Disney+

5 motive pentru care să vezi Chris Hemsworth: Dincolo de limite pe Disney+

Începând de astăzi, 16 noiembrie, vei putea viziona pe platforma de streaming Disney+ serialul original Chris Hemsworth: Dincolo de limite de la National Geographic.

Trafic de droguri, bani falși, mașini furate și accidente în prima săptămână din serialul Oamenii Legii

Trafic de droguri, bani falși, mașini furate și accidente în prima săptămână din serialul Oamenii Legii

Patru echipe de polițiști se confruntă în această săptămână cu 3 cazuri diferite în fiecare zi, care le vor pune la încercare abilitățile de coordonare, agilitate și intuiție în serialul Oamenii Legii, difuzat de luni până vineri, d...

A Christmas Story Christmas - Din 17 noiembrie pe HBO Max

A Christmas Story Christmas - Din 17 noiembrie pe HBO Max

Comedia de familie A Christmas Story Christmas, o productie Warner Bros. Pictures și HBO Max, continuarea mult așteptată a unuia din cele mai îndrăgite filme de sărbători - A Christmas Story (1983), va debuta pe HBO Max pe 17 noiembrie 2022. ...

Documentarele Maria, Inima României și Războiul Regelui sunt disponibile în noiembrie pe Voyo

Documentarele Maria, Inima României și Războiul Regelui sunt disponibile în noiembrie pe Voyo

Maria, Inima României și Războiul Regelui, documentare ce prezintă poveștile unor perioade importante din istoria țării noastre, pot fi urmărite pe VOYO.

Lizzo va primi distincția “The People’s Champion” la Gala People’s Choice Awards 2022

Lizzo va primi distincția “The People’s Champion” la Gala People’s Choice Awards 2022

Ceremonia găzduită de Kenan Thompson este difuzată de E! pe 7 decembrie, de la 22:00!

Serialul Smallville va avea premiera la Warner TV în luna decembrie

Serialul Smallville va avea premiera la Warner TV în luna decembrie

Serialul american de aventuri Smallville, cu Tom Welling în rol principal, va avea premiera la Warner TV în luna decembrie.

Wednesday: Bun-venit la Nevermore! Un tur în culisele înfricoșătoarei școli

Wednesday: Bun-venit la Nevermore! Un tur în culisele înfricoșătoarei școli

Aruncă o privire în culisele înfricoșătoarei școli care va deveni noul cămin al lui Wednesday Addams.

The Last of Us, noul serial HBO Original, are premiera pe 16 ianuarie

The Last of Us, noul serial HBO Original, are premiera pe 16 ianuarie

Primul sezon al serialul de nouă episoade The Last of Us va avea premiera pe HBO și HBO Max pe 16 ianuarie.

Bucureşti TV va deveni Kanal D2

Bucureşti TV va deveni Kanal D2

Radio Impuls îşi extinde reţeaua şi va fi auzit şi în Ploieşti, Câmpina, Sinaia, Alba Iulia şi Câmpeni.

Seria originală David Beckham salvează echipa este acum disponibilă pe Disney+

Seria originală David Beckham salvează echipa este acum disponibilă pe Disney+

Serialul original David Beckham salvează echipa / Save Our Squad with David Beckham este disponibil acum exclusiv pe platforma de streaming Disney+.

Opt polițiști români sunt protagoniștii noului serial Oamenii Legii

Opt polițiști români sunt protagoniștii noului serial Oamenii Legii

Din 14 noiembrie, de la ora 18.00, de luni până vineri, Oamenii Legii aduc adrenalină, acțiune și suspans la AXN.