Povești clasice reinventate, puzzle-uri care așteaptă să fie rezolvate și lupta împotriva unei forțe de neoprit.

Cu alte cuvinte, cele mai așteptate titluri ale lunii decembrie sunt: Guillermo del Toro’s Pinocchio, unde, prin tehnica stop-cadru, celebra marioneta de lemn pornește într-o aventură prin diverse lumi și care dezvăluie puterea dătătoare de viață a dragostei; Glass Onion: A Knives Out Mystery, film în care Benoit Blanc revine pentru a dezlega misterul unei noi povești polițiste semnate de Rian Johnson; The Witcher: Blood Origin, cu acțiunea plasată într-o lume a elfilor, cu 1200 de ani înaintea evenimentelor din The Witcher și care spune povestea primului vânător de monștri.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: "Sr.", BARDO, False Chronicle of a Handful of Truths, CAT, Chicago Party Aunt: Partea 2, Dream Home Makeover: Sezonul 4, Emily in Paris: Sezonul 3, Firefly Lane: Sezonul 2 Partea 1, I AM A KILLER: Sezonul 4, Lady Chatterley's Lover, Money Heist: Korea - Joint Economic Area Partea 2, My Next Guest with David Letterman and Volodymyr Zelenskyy, Paradise PD: Partea 4, Rise of Empires: Ottoman: Sezonul 2, Roald Dahl's Matilda The Musical, The Masked Scammer, White Noise, Good Will Hunting, Pulp Fiction, Neidentificat și multe altele.

NOU PE NETFLIX

DECEMBRIE 2022 - ROMÂNIA

TITLURILE LUNII

DIN 9 DECEMBRIE 2022

Guillermo del Toro’s Pinocchio - FILM NETFLIX

Cineastul distins cu premiul Oscar Guillermo del Toro și legendarul Mark Gustafson, maestru premiat al tehnicii stop-cadru, reinventează povestea clasică despre celebra marionetă de lemn, semnată de Carlo Collodi. Este vorba despre un tur de forță fantastic, în care Pinocchio pornește într-o aventură prin diverse lumi și care dezvăluie puterea dătătoare de viață a dragostei.

| Regizat de: Guillermo del Toro, Mark Gustafson

| Scris de: Guillermo del Toro, Patrick McHale

| Produs de: Lisa Henson, Gary Ungar, Alex Bulkley, Corey Campodonico

| Cu: Gregory Mann, Ewan McGregor, David Bradley, Tilda Swinton, Finn Wolfhard

 

DIN 23 DECEMBRIE 2022

Glass Onion: A Knives Out Mystery - FILM NETFLIX

Benoit Blanc revine pentru a dezlega misterul unei noi povești polițiste semnate de Rian Johnson. În această nouă aventură, îndrăznețul detectiv apare în mijlocul unei luxoase proprietăți private aflate pe o insulă din Grecia, însă nu se știe cum și de ce a ajuns acolo, acesta fiind doar primul dintre nenumăratele puzzle-uri care așteaptă să fie rezolvate. 

Blanc face curând cunoștință cu un grup pestriț de prieteni care s-au adunat la întâlnirea lor anuală, la invitația miliardarului Miles Bron. Printre cei aflați pe lista oaspeților se numără Andi, fosta parteneră de afaceri a lui Bron, Claire Debella, actuala guvernatoare a statului Connecticut, omul de știință avangardist Lionel Toussaint. Lista continuă cu creatoarea de modă Birdie Jay, fost model, și conștiincioasa ei asistentă pe nume Peg, precum și influencerul Duke Cody, însoțit de Whiskey, iubita lui. Așa cum se întâmplă în cele mai reușite povești polițiste, fiecare personaj ascunde propriile secrete, minciuni și motivații. Atunci când unul dintre membrii grupului este ucis, toți ceilalți devin suspecți. 

Întorcându-se la franciza pe care a inițiat-o, cineastul nominalizat la Oscar Rian Johnson semnează scenariul și regia filmului Glass Onion: A Knives Out Mystery și adună în jurul său o nouă distribuție plină de vedete, din care fac parte Daniel Craig, care revine în rolul lui Blanc, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick și Madelyn Cline, alături de Kate Hudson și Dave Bautista.

| Regizat de: Rian Johnson

| Scris de: Rian Johnson

| Produs de: Rian Johnson, Ram Bergman

| Co-produs de: Nikos Karamigios, Leopold Hughes

| Producător executiv: Tom Karnowski

| Cu: Daniel Craig, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick și Madelyn Cline, alături de Kate Hudson și Dave Bautista


DIN 25 DECEMBRIE 2022

The Witcher: Blood Origin - SERIAL NETFLIX

Cu acțiunea plasată într-o lume a elfilor, cu 1200 de ani înaintea evenimentelor din The Witcher, Blood Origin va spune o poveste demult uitată, despre șapte proscriși ce s-au unit pentru a lupta împreună împotriva unei forțe de neoprit, care le-a luat totul. Aventura lor însângerată dă naștere primului vânător de monștri, într-un conflict care duce la Conjuncția Sferelor, momentul decisiv în care lumile monștrilor, oamenilor și elfilor s-au contopit, formând un singur univers.

| Regizat de: Vicky Jewson, Sarah O'Gorman

| Scris de: Declan De Barra

| Bazat pe seria de cărți de: Andrzej Sapkowski

| Produs de: Lauren Schmidt Hissrich

| Producători executivi: Declan De Barra, Matthew O'Toole, Tomasz Baginski, Jason F. Brown, Sean Daniel, Jaroslaw Sawko

| Cu: Michelle Yeoh, Minnie Driver, Lenny Henry, Laurence O'Fuarain, Sophia Brown, Mirren Mack, Lizzie Annis, Francesca Mills, Zach Wyatt, Huw Novelli

 

LISTA EXTINSĂ CU TITLURI:

 

1 DECEMBRIE 2022

Dead End - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Captivi pe un drum închis

După ce se urcă în mașina greșită, mai multe persoane sunt urmărite de un spărgător de bănci care vrea să-și recupereze banii furați și lăsați în portbagaj.

 

JoJo's Bizarre Adventure STONE OCEAN Episodes 25-38 The Final Episodes - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: JoJo's Bizarre Adventure

Probleme lui Jolyne s-au agravat, dar misiunea ei este clară: să împiedice reușita planului părintelui Pucchi.

 

Qala - FILM NETFLIX 

Bântuită de trecut, o cântăreață talentată cu o carieră în ascensiune se luptă cu presiunea succesului, disprețul unei mame și îndoielile care o macină.

 

The Masked Scammer - DOCUMENTAR NETFLIX 

Titlu localizat: Dincolo de mască

Prin interviuri cu complici și cu victime, aflăm cum a reușit un maestru al escrocheriilor să sustragă milioane de euro de la elitele franceze.

 

Troll - FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Trol

O explozie trezește un trol antic în munții Norvegiei, iar autoritățile trimit un paleontolog neînfricat să împiedice prăpădul.

2 DECEMBRIE 2022

Firefly Lane: Season 2 Part 1 - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Aleea cu licurici: Sezonul 2

Niciun obstacol nu este prea mare pentru prietenia de o viață dintre Kate și Tully. Ar putea însă o greșeală să le despartă pentru totdeauna?

 

Hot Skull - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Mânia minții

Într-o lume distopică, o epidemie se răspândește prin comunicare verbală, iar o instituție tiranică urmărește un lingvist imun la boală.

 

Lady Chatterley's Lover - FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Amantul doamnei Chatterley

Lady Chatterley, o aristocrată căsătorită, dar nefericită, începe o aventură toridă, îndrăgostindu-se de paznicul de vânătoare de pe domeniul soțului ei.

 

My Unorthodox Life: Season 2 - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Viața mea neortodoxă: Sezonul 2

Tensiunile ating apogeul în procesul de divorț al Juliei, Batsheva și Miriam fac pași importanți în iubire și în carieră, iar Aron rezistă presiunilor de laicizare.

 

Scrooge: A Christmas Carol - FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Scrooge: Poveste de Crăciun

Într-un Ajun de Crăciun friguros, calicul Ebenezer Scrooge are o ultimă noapte la dispoziție să-și înfrunte trecutul și să-și schimbe viitorul înainte să fie prea târziu.

 

"Sr." - DOCUMENTAR NETFLIX 

Robert Downey Jr. aduce un omagiu regretatului său tată în acest documentar care descrie viața și cariera cineastului inovator Robert Downey Sr.

 

Warriors of Future - FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Războinicii viitorului

Pământul e lovit de un meteorit pe care se află o plantă distructivă, iar o brigadă sinucigașă are doar câteva ore ca să-și salveze orașul de la distrugerea totală.

5 DECEMBRIE 2022

Mighty Express: Mighty Trains Race - FILM NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Mighty Express: Marea cursă

Probleme pe șine! Marfarul Nate este păcălit să participe la o cursă de viteză cu o miză uriașă: toate vagoanele de marfă Mighty Express!

6 DECEMBRIE 2022

Delivery by Christmas - FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Livrare până la Crăciun

Un coleg pizmaș îi sabotează livrarea, iar o curieră și un client săritor pornesc într-o cursă nebună să returneze cadourile de Crăciun celor cărora le erau destinate.

 

Sebastian Maniscalco: Is It Me? - SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX 

Titlu localizat: Sebastian Maniscalco: Sunt eu?

Într-un spectacol de stand-up, Sebastian discută despre micile chinuri ale vieții, de la abandonarea școlii și câinii fără lesă până la întâlnirile cu soția sa.

 

The Boss Baby: Christmas Bonus - PROGRAM SPECIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Bebe Șef: Bonus de Crăciun

Ajunul Crăciunului se complică după ce Bebe Șef face schimb din greșeală cu unul dintre elfii lui Moș Crăciun și se împotmolește la Polul Nord.

 

7 DECEMBRIE 2022

Burning Patience - FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Răbdare arzătoare

Un tânăr devine poștașul lui Pablo Neruda și se implică într-o lume care îi alimentează dorința de a deveni poet și de a o atrage pe femeia visurilor sale.

 

I Hate Christmas - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Urăsc Crăciunul

După ce-și minte familia că are un iubit, o soră medicală singură începe să-și caute cu disperare un partener pentru Crăciun, care va sosi peste 24 de zile.

 

Smiley - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: A început cu un mesaj

Doi bărbați și prietenii lor din Barcelona au parte de ezitări, obstacole și legături ratate în căutarea iubirii adevărate care le lipsește.

 

The Marriage App - FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Mariaj cu punctaj

Un cuplu cu o căsnicie zbuciumată găsește speranță într-o aplicație care recompensează faptele bune. Apoi, cei doi sunt cuprinși de o obsesie nesănătoasă.

 

The Most Beautiful Flower - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Cea mai frumoasă floare

Senzuala, creața și încrezătoarea Mich știe că e o stea în devenire, dar mai trebuie să-i convingă și pe cei din liceul ei, Xochimilco.

 

Too Hot to Handle: Season 4 - episoadele 1-5 - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Atenție, frige!: Sezonul 4

Un alt grup de burlaci sosește pentru o vacanță într-o vilă nouă și irezistibilă, unde vor trebui să-și înfrâneze impulsurile naturale pentru a câștiga.

8 DECEMBRIE 2022

In Broad Daylight: The Narvarte Case - DOCUMENTAR NETFLIX 

Titlu localizat: Ziua în amiaza mare: Cazul Navarte

Acest documentar scoate la iveală dovezi de corupție în ancheta privind uciderea a cinci persoane în cartierul Narvarte din Ciudad de Mexico în 2015.

 

Lookism - SERIAL NETFLIX 

Într-o societate în care aspectul fizic contează, un licean proscris duce o viață dublă între cele două trupuri ale sale, aparent contrastante.

 

The Elephant Whisperers - DOCUMENTAR NETFLIX 

Titlu localizat: Familia elefantului Raghu

Bomman și Bellie, un cuplu din sudul Indiei, își dedică viețile unui elefant orfan pe nume Raghu și întemeiază astfel o familie neasemuită.

9 DECEMBRIE 2022

CAT - SERIAL NETFLIX 

Trăind în anonimat, un fost informator al poliției e chemat să se infiltreze într-un imperiu al drogurilor, dar descoperă o legătură periculoasă cu trecutul său sumbru.

 

Dragon Age: Absolution - SERIAL NETFLIX 

Într-o luptă cu miză mare, un grup de magi și hoți rebeli înfruntă o forță sinistră care este în posesia unui artefact periculos.

 

Dream Home Makeover: Season 4 - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Casa de vis pentru orice buzunar: Sezonul 4

Visul continuă! De la camera cu perete de escaladă la renovarea unei rulote de lux, Shea și Syd continuă să livreze spații ireale pentru familii reale.

 

How to Ruin Christmas: The Baby Shower - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Cum să distrugi Crăciunul: Petrecerea pentru bebeluș

După două Crăciunuri haotice, oare vor reuși familiile Sello și Twala să-și lase neînțelegerile deoparte și să întâmpine primul copil al lui Beauty și Sbu?

 

Money Heist: Korea - Joint Economic Area Part 2  - SERIAL NETFLIX 

Niște hoți ocupă monetăria din Coreea reunificată. Cum în interior există ostatici, poliția trebuie să oprească hoții, dar și pe misteriosul personaj din spatele jafului.

13 DECEMBRIE 2022

Behind Every Star - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: În umbra celebrităților

Personalitățile dificile și politicile de birou le dau bătăi de cap agenților de la o firmă de impresariat, care se străduiesc să-și pună în valoare clienții celebri.

 

Gudetama: An Eggcellent Adventure - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Gudetama: O-o, ce mai aventură!

Gudetama, oul cel leneș, pleacă fără chef în aventura vieții lui alături de Shakipiyo, un puișor proaspăt ieșit din ou, care e hotărât să-și găsească mama.

 

Last Chance U: Basketball: Season 2 - DOCUMENTAR NETFLIX 

Titlu localizat: Last Chance U: Baschet: Sezonul 2

Husky începe un nou sezon la colegiul East Los Angeles, iar antrenorul Mosley primește o mulțime de talente noi, jucători care vor progresa cu dragoste și disciplină.

 

Single’s Inferno: Season 2 - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Iadul celor singuri: Sezonul 2

O nouă serie de celibatari își caută iubirea pe o insulă îndepărtată. Își vor găsi ei perechea și vor evada către o destinație de lux?

 

Tom Papa: What A Day! - SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX 

Titlu localizat: Tom Papa: Ce zi!

Tom povestește despre viața intimă de după divorț, mopsul lui cu probleme și despre motivele pentru care bărbații sunt vinovați de cele mai multe neplăceri apărute.

14 DECEMBRIE 2022

Don't Pick Up The Phone - DOCUMENTAR NETFLIX 

Titlu localizat: Nu răspunde la telefon

Acest serial documentar investighează o serie de apeluri false, care au convins mai mulți manageri să-i verifice fizic pe angajații unor fast-fooduri din SUA.

 

Glitter - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Sclipici

În Polonia anului 1976, la Sopot, trei femei hotărâte se confruntă cu schimbările sociale și politice, pe fondul căutării independenței, autonomiei financiare și iubirii.

 

I Believe in Santa - FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Cred în Moș Crăciun

După cinci luni de fericire alături de Tom, Lisa descoperă îngrozită că e obsedat de cea mai agasantă sărbătoare din an. O fi timpul să dea Crăciunului încă o șansă?

 

Kangaroo Valley - DOCUMENTAR NETFLIX 

În Australia, un pui de cangur pe nume Mala se confruntă cu foametea, înghețul și o haită de dingo înfometați, încercând să supraviețuiască primului său an.

 

Too Hot to Handle: Season 4 - episoadele 6-10 - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Atenție, frige!: Sezonul 4

Un alt grup de burlaci sosește pentru o vacanță într-o vilă nouă și irezistibilă, unde vor trebui să-și înfrâneze impulsurile naturale pentru a câștiga.

15 DECEMBRIE 2022

Sonic Prime - SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

După ce lupta explozivă împotriva doctorului Eggman distruge universul, Sonic aleargă prin dimensiuni paralele ca să-și reîntâlnească prietenii și să salveze lumea.

 

The Big 4 - FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Cei 4 duri

Renumitul regizor indonezian Timo Tjahjanto revine cu o nouă comedie de acțiune.

 

Violet Evergarden: Recollections - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Violet Evergarden: Amintiri

Un fost copil-soldat traumatizat emoțional devine redactor de scrisori în această recapitulare condensată a unui serial premiat, emoționant și superb animat.

 

Who Killed Santa? A Murderville Murder Mystery - SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX 

Titlu localizat: Cine l-a omorât pe Moșu'? Un mister marca Murderville

Un detectiv care detestă sărbătorile este nevoit să rezolve o crimă și să salveze Crăciunul, cu sprijinul unor ajutoare celebre care trebuie să se bazeze pe improvizație.

 

16 DECEMBRIE 2022

A Storm for Christmas - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: O furtună de Crăciun

Destinele se întrepătrund când vremea rea îi ține pe călători și angajați captivi pe un aeroport, forțându-i să-și petreacă ultimele ore înaintea Crăciunului împreună.

 

BARDO, False Chronicle of a Handful of Truths - FILM NETFLIX 

Titlu localizat: BARDO, falsa cronică a câtorva adevăruri

Un jurnalist și documentarist apreciat face o călătorie onirică introspectivă ca să se împace cu trecutul și prezentul, dar și cu originea sa mexicană.

 

Cook at all Costs - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: La gătit cu orice preț

În acest concurs culinar, bucătari amatori pariază pe ingrediente pentru a impresiona vedetele din juriu cu preparatele create și pentru a câștiga banii rămași în bancă.

 

Dance Monsters - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Monștrii dansului

Dansatorii amatori, deghizați în avataruri CGI, își prezintă cele mai bune mișcări, sperând să câștige 250.000 de dolari și o a doua șansă de a-și împlini visele.

 

Far From Home - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Destul de departe

Ishaya primește o bursă la o școală exclusivistă și pătrunde în elita foarte restrânsă a societății nigeriene, dar un secret amenință să spulbere totul. Și nu numai.

 

Paradise PD: Part 4 - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Paradise Police: Partea 4

Fără o poliție funcțională, orașul este amenințat de miliardari intriganți, artiști răzbunători, AI trădătoare și altele.

 

Private Lesson - FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Lecție privată

Dându-se drept meditator particular, Azra îi antrenează în secret pe studenți pentru a-și atinge obiectivele în viață și în dragoste, dar nu fără a întâmpina obstacole.

 

Summer Job - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Job de vară

Zece concurenți din generația Z pleacă într-o vacanță de vis. Însă, pentru șansa de a locui într-o vilă de lux și a câștiga 100.000 EUR, trebuie să lucreze cu adevărat.

 

The Recruit - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Recrutul: Șantaj

Un jurist începător de la CIA se trezește prins în lumea periculoasă a spionajului internațional când o fostă informatoare amenință să facă publice secretele agenției.

 

The Volcano: Rescue from Whakaari - DOCUMENTAR NETFLIX 

Titlu localizat: Vulcanul: Salvarea din Whakaari

Acest documentar captivant despre erupția vulcanică fatală din Noua Zeelandă din 2019 conține relatări ale supraviețuitorilor și salvatorilor și imagini detaliate. 

 

20 DECEMBRIE 2022

A Not So Merry Christmas - FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Un Crăciun nu prea fericit

Blestemat de o zână, ursuzul Chuy se trezește și descoperă că a trăit un an întreg, dar este condamnat să își amintească doar ziua de Crăciun. În fiecare an. Pe viață.

 

The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh Part 1 - FILM NETFLIX 

Titlu localizat: The Seven Deadly Sins: Ura din Edinburgh – Partea 1

Când forțe sinistre amenință pacea în Brittania, un prinț pornește într-o călătorie periculoasă pentru a-i salva pe cei dragi și a-și descoperi adevăratele puteri.

21 DECEMBRIE 2022

Disconnect: The Wedding Planner - FILM NETFLIX 

Titlu localizat: De la prietenie la dragoste: Nunta

După ce cade pradă unei escrocherii, un bărbat disperat încearcă să planifice contracronometru o nuntă într-o destinație luxoasă pentru un investitor important.

 

Emily in Paris: Season 3 - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Emily în Paris: Sezonul 3

La un an după mutarea la Paris unde o aștepta slujba de vis, Emily se trezește la o răscruce în carieră și dragoste și trebuie să decidă încotro se va îndrepta.

 

I AM A KILLER: Season 4 - DOCUMENTAR NETFLIX 

Titlu localizat: SUNT UN UCIGAȘ: Sezonul 4

Fapte premeditate, accidente tragice sau autoapărare? Criminalii își rememorează faptele cumplite care le-au adus închisoarea pe viață.

22 DECEMBRIE 2022

Alice in Borderland: Season 2 - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Alice in Borderland: Sezonul 2

Jocurile sunt mai înverșunate, această lume este mai sălbatică și mai crudă. Va reuși Arisu să revină oare în lumea reală? Și va merita oare tot ce a pierdut?

 

Mathieu Dufour at Bell Centre - SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX 

Un nou program special de comedie marca Mathieu Dufour.

23 DECEMBRIE 2022

Piñata Masters! - SERIAL NETFLIX 

Care dintre cele șapte echipe concurente vor fi Eroii Piñata? Piñatele lor trebuie să fie colorate și inedite și să impresioneze juriul exigent compus din copii!

25 DECEMBRIE 2022

Daughter From Another Mother: Season 3 - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Doar două mame ai: Sezonul 3

Ana și Mariana au parte de un proces și de o nouă afacere în timp ce încearcă să păstreze aparențele. Dar când adevăratele sentimente ies la iveală, izbucnește haosul.

 

Roald Dahl's Matilda The Musical - FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Roald Dahl – Matilda: Musicalul

O fetiță extraordinară, cu o minte ascuțită și o imaginație debordantă, ia atitudine pentru a-și schimba povestea, iar rezultatele sunt spectaculoase. Iat-o pe Matilda!

 

Time Hustler - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Banditul din viitor

După ce încasează o lovitură la cap, un bărbat se trezește în 1927 și decide să se folosească de numele unui bandit faimos căruia-i seamănă leit.

 

Vir Das: Landing - SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX 

Titlu localizat: Vir Das: Aterizare

Aflat la al patrulea program special de stand-up de pe Netflix, Vir Das povestește despre copilăria lui în India, despre pericolele lipsei de cenzură și despre adaptare.

26 DECEMBRIE 2022

Treason - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Umbra trădării

Viitorul promițător al unui agent MI6 se răstoarnă complet după ce revederea cu o spioană rusă îl obligă să-și reevalueze întreaga existență.

27 DECEMBRIE 2022

Chelsea Handler: Revolution - SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX 

Titlu localizat: Chelsea Handler: Revoluție

Chelsea Handler vorbește despre alegerile ei în viață, câinii de salvare scandalagii, frustrările amoroase și motivele pentru care societatea datorează scuze femeilor.

28 DECEMBRIE 2022

7 Women and a Murder - FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Șapte femei și o crimă

Când capul familiei este ucis, șapte femei, fiecare având motive ascunse, rămân prinse într-un conac și încearcă să rezolve misterul crimei. 

 

A Night at the Kindergarten - FILM NETFLIX 

Titlu localizat: O noapte la grădiniță

Un tânăr apare pe neașteptate la repetiția unei piese a elevilor pentru a împiedica un grup de profesori și părinți excentrici să-l exmatriculeze pe fiul prietenei lui.

 

Love Is Blind: Brazil: Season 2 - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Dragoste pe nevăzute: Brazilia: Sezonul 2

Începe un nou sezon brazilian pentru cei pentru care contează iubirea adevărată, nu doar lookul. Pregătește-te de mai multă iubire și mai multe drame decât până acum!

 

Stuck with You - FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Blocați împreună

În drum spre o petrecere de Revelion, doi străini se trezesc blocați împreună într-un lift și între ei se creează legături neașteptate.

 

The Circle: Season 5 - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: The Circle: Statele Unite: Sezonul 5

Opt jucători noi își creează profiluri pentru a mirosi șarlatanii, a forma prietenii și a profita la maximum de noile ocazii din a cincea călătorie în jurul Cercului.

29 DECEMBRIE 2022

Brown and Friends - SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Brown și prietenii

Un grup de prieteni mari amatori de distracție se întâlnesc într-o cafenea primitoare de cartier și au parte de tot felul de aventuri.

 

Rise of Empires: Ottoman: Season 2 - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Ascensiunea imperiilor: Otomanii: Sezonul 2

După cucerirea Constantinopolului, sultanul Mahomed al II-lea își consolidează puterea, dar un conducător din Țara Românească amenință să-i doboare imperiul.

 

30 DECEMBRIE 2022

Alpha Males - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Masculi alfa

Pedro, Luis, Raúl și Santi sunt patru prieteni care se simt puțin pierduți în noua lume a femeilor emancipate, fiecare încercând să se adapteze în felul lui haotic.

 

Chicago Party Aunt: Part 2 - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Chicago Party Aunt: Partea 2

Mătușa cheflie Diane din Chicago e o buclucașă legendară cu un talent aparte la fuga de maturitate și cu o slăbiciune pentru nepotul ei care-și caută direcția în viață.

 

La Reina del Sur: Season 3 - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Regina Sudului: Sezonul 3

După zece ani, Teresa evadează din închisoare ajutată de Epifanio, care o vrea într-o misiune în Bolivia. Acum adolescentă îndrăgostită, Sofía are și ea nevoie de Teresa.

 

Secrets of Summer: Season 2 - SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Secretele verii: Sezonul 2

Steffi, Luz, familia și prietenii lor se zbat pentru viitorul Cielo Grande, după ce stațiunea este preluată de proprietari noi cu ajutorul unei stratageme.

 

White Noise - FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Zgomotul alb

O familie americană are parte de conflictele de zi cu zi și analizează mistere universale precum dragostea, moartea și fericirea într-o lume dominată de nesiguranță.

31 DECEMBRIE 2022

Best of Stand Up 2022 - SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX 

 

ÎN CURÂND

God's Crooked Lines - FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Liniile strâmbe ale lui Dumnezeu

O detectivă care pretinde că suferă de paranoia se internează într-un spital de psihiatrie pentru a investiga încă un deces misterios al unui pacient.

 

My Next Guest with David Letterman and Volodymyr Zelenskyy - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Următorul meu invitat – Cu David Letterman și Volodymyr Zelenskyy

David Letterman călătorește la Kiev, în Ucraina pentru a-i lua un interviu președintelui Volodimir Zelenski.

 

Puzzle Gods - JOC NETFLIX

Scriptic: Crime Stories - JOC NETFLIX

Solitaire - JOC NETFLIX

 

The Glory - SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Gloria răzbunării

După o copilărie marcată de durere și violență, o femeie își pune în aplicare planul de răzbunare atent construit. Cu Song Hye-kyo și Lee Do-hyun.

 

Too Hot To Handle: Love is a Game - JOC NETFLIX

 

NOU PE NETFLIX - TITLURI LICENȚIATE

DECEMBRIE 2022 - ROMÂNIA

 

1 DECEMBRIE 2022

10 Cloverfield Lane

Æon Flux

Airplane!

Archer: Sezonul 13

Arthur Christmas

Barbie & Her Sisters in a Puppy Chase

Coming to America

Effie Gray

Evolution

Eye See You

G.I. Joe: Retaliation

Good Will Hunting

Hannibal

LEGO Friends: Holiday Special

Monster High: Haunted

Neidentificat

Once Upon a Time in the West

Public Enemies

Pulp Fiction

Shooter

Sleepy Hollow

The Amityville Horror

The Blind Side

The Boy in the Striped Pajamas

The Boy Next Door

The Godfather

The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone

The Godfather: Part II

The Incredible Hulk

The Stanford Prison Experiment

The Witch

Zodiac

 

15 DECEMBRIE 2022

Beverly Hills Ninja

Peter Pan

Stand by Me

26 DECEMBRIE 2022

Irresistible

 

30 DECEMBRIE 2022

A Quiet Place Part II

31 DECEMBRIE 2022

300

 

ULTIMA ȘANSĂ - TITLURI LICENȚIATE 

CARE PĂRĂSESC NETFLIX

DECEMBRIE 2022 - ROMÂNIA

1 DECEMBRIE 2022

Abduction

Bad Grandpa .5

Battle: Los Angeles

Brahms: The Boy II

Destination Wedding

Doctor Zhivago

Donnie Brasco

Dragoste 2. America

Ghostbusters

House at the End of the Street

Lara - Aribelle si mana destinului

Marie Antoinette

National Lampoon's Christmas Vacation

No Festival

Spider-Man: Into the Spider-Verse

The Equalizer 2

The Informer

The Karate Kid Part III

The Pelican Brief

The Smurfs

The Smurfs 2

There Will Be Blood

Wedding Crashers

Zola

 

6 DECEMBRIE 2022

Minecraft: Story Mode: Sezonul 1

 

9 DECEMBRIE 2022

RuPaul's Drag Race Holi-Slay Spectacular

10 DECEMBRIE 2022

Lara: Sezoanele 1-2

 

12 DECEMBRIE 2022

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation

Snowpiercer

The Spy Next Door

13 DECEMBRIE 2022

Manhunt: Unabomber

The Hunt

15 DECEMBRIE 2022

Hacksaw Ridge

Merlin: Sezoanele 1-5

 

16 DECEMBRIE 2022

Crulic - Drumul spre dincolo

The Spectacular Spider-Man

 

20 DECEMBRIE 2022

After

21 DECEMBRIE 2022

Cardinalul

Fals tratat de mantuire a sufletului

Funeralii fericite

Poarta Alba

24 DECEMBRIE 2022

Book Club

28 DECEMBRIE 2022

The Expendables

***DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA***


Din aceeasi categorie...

SkyShowtime va fi disponibil din 14 februarie în România

SkyShowtime va fi disponibil din 14 februarie în România

Noul serviciu european de streaming va fi disponibil din 14 februarie în Albania, Cehia, Ungaria, Kosovo, Macedonia de Nord, Polonia, România și Slovacia.

Marion - Din 2 februarie la Diva

Marion - Din 2 februarie la Diva

Nu doar britanicii știu să facă seriale polițiste captivante! Din 2 februarie, DIVA ne introduce într-un univers noir, ancorat în cultura franceză, prin intermediul serialului Marion.

Clanul revine cu sezonul 2, la Pro TV, din 19 februarie!

Clanul revine cu sezonul 2, la Pro TV, din 19 februarie!

Serialul fenomen care a ținut telespectatorii cu sufletul la gură în fața televizoarelor este tot mai aproape de revenire.

Week-end Florin Piersic la Cinemaraton

Week-end Florin Piersic la Cinemaraton

Cinemaraton, singura televiziune de filme românești, îl aniversează timp de 3 zile pe maestrul Florin Piersic.

Spectacol de neratat azi la Românii au talent!

Spectacol de neratat azi la Românii au talent!

Spectacol ca nicăieri. Cei mai iubiți prezentatori. Cei mai tari jurați. Un sezon #magic ce nu poate fi ratat!

Sezonul 3 din The Mandalorian are premiera pe 1 martie la Disney+

Sezonul 3 din The Mandalorian are premiera pe 1 martie la Disney+

Mult așteptatul sezon 3 al serialului recompensat cu Emmy și produs de Lucasfilm are premiera pe 1 martie, exclusiv pe Disney+.

Mircea Gheorghiu, Andrei Coman şi Andrei Ivan se alătură distribuţiei serialului Lia - Soţia soţului meu

Mircea Gheorghiu, Andrei Coman şi Andrei Ivan se alătură distribuţiei serialului Lia - Soţia soţului meu

Cele mai noi episoade ale proiectului Lia – Soţia soţului meu, difuzate joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1, aduc în scenă noi personaje intrigante care vin să tubure povestea.

Crime în Franța - în fiecare miercuri a lunii februarie la Diva

Crime în Franța - în fiecare miercuri a lunii februarie la Diva

În a doua lună din noul an, DIVA ne invită la Crime în Franța – o serie de filme plină de mister, axată pe cazuri complicate, perfecte pentru pasionații de povești polițiste, care ghicesc mereu primii cine este vinovatul! ...

Un nou sezon Șef sub acoperire începe joi, 9 februarie, la Pro TV!

Un nou sezon Șef sub acoperire începe joi, 9 februarie, la Pro TV!

Manageri de top intră în propria companie sub o altă identitate. Vor descoperi ce nu știau, fără să se lase descoperiți!

Voyo transmite Live cea de-a 65-a gală a Premiilor Grammy!

Voyo transmite Live cea de-a 65-a gală a Premiilor Grammy!

Cea mai importantă noapte a industriei muzicale se apropie cu pași repezi.

TVR 2: Mari actori la Duminica filmului românesc

TVR 2: Mari actori la Duminica filmului românesc

Pe 22 ianuarie, TVR 2 dedică Duminica filmului românesc actorului Grigore Vasiliu Birlic. Ne amintim şi de regretatul actor Teodor Corban, care ne-a părăsit în această săptămână, cu un film In memoriam. ...

Spy / Master, producția Max Original, primul serial românesc nominalizat la Berlinale

Spy / Master, producția Max Original, primul serial românesc nominalizat la Berlinale

Producția originală Max Original Spy / Master este primul serial românesc nominalizat la Festivalul Internațional de Film de la Berlin.

Your Place or Mine va fi disponibil pe Netflix din 10 februarie

Your Place or Mine va fi disponibil pe Netflix din 10 februarie

Netflix a lansat trailerul și posterul comediei romantice La tine acasă sau la mine? / Your Place or Mine cu Reese Witherspoon și Ashton Kutcher. ...

Puya și Melinda, despre aventura America Express: "E mult mai greu decât ne așteptam!"

Puya și Melinda, despre aventura America Express: "E mult mai greu decât ne așteptam!"

Mai sunt trei zile până când America Express – Drumul Aurului începe la Antena 1!

If We’re Being Honest With Laverne Cox revine la E! cu noi episoade din 15 ianuarie

If We’re Being Honest With Laverne Cox revine la E! cu noi episoade din 15 ianuarie

Din 15 ianuarie, duminica, de la 22:00, Laverne Cox, gazda emisiunii Live from E!, demonstrează că poate interacționa cu vedetele atât pe cât și în afara covorului roșu.

Documentarul Pamela, a love story va fi disponibil doar pe Netflix începând cu 31 ianuarie

Documentarul Pamela, a love story va fi disponibil doar pe Netflix începând cu 31 ianuarie

Netflix anunță premiera documentarului și dezvăluie trailerul oficial.

Beatrice Busuioc este noua Supernanny de la Prima TV

Beatrice Busuioc este noua Supernanny de la Prima TV

Nativ înzestrată cu abilitatea de a relaționa cu fiecare om potrivit personalității lui, Beatrice Busuioc, noua Supernanny de la Prima TV, este un psiholog reputat, specializat în Statele Unite și președinte al Asociației “Da, poți!...

Cosmin Nedelcu - Micutzu, duminică la 40 de întrebări cu Denise Rifai

Cosmin Nedelcu - Micutzu, duminică la 40 de întrebări cu Denise Rifai

Duminica aceasta, la 40 de întrebări cu Denise Rifai, telespectatorii se vor putea bucura de un interviu savuros cu Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, unul dintre cei mai îndrăgiți actori de stand-up comedy din România. ...

Reality show-ul matrimonial Mireasa revine din 16 ianuarie la Antena 1

Reality show-ul matrimonial Mireasa revine din 16 ianuarie la Antena 1

La nici o lună de la marea finală a sezonului cu numărul şase, reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la Antena 1 cu cel de-al şaptelea sezon.

SkyShowtime și Warner Bros. Discovery anunță o achiziție majoră de titluri

SkyShowtime și Warner Bros. Discovery anunță o achiziție majoră de titluri

SkyShowtime – cel mai nou serviciu de streaming din Europa – a anunțat astăzi o super noutate! O parte din serialele ieșite acum ceva timp de pe HBOMax vor putea fi văzute pe SkyShowtime!

Pro TV difuzează mâine interviul eveniment Prințul Harry: Lumini și umbre

Pro TV difuzează mâine interviul eveniment Prințul Harry: Lumini și umbre

Decizii luate în spatele cortinei și secrete niciodată spuse ies la lumină într-un interviu eveniment realizat de jurnalistul Anderson Cooper cu Prințul Harry, Lumini și umbre.

Serialul Clanul va fi difuzat în Bulgaria!

Serialul Clanul va fi difuzat în Bulgaria!

Serialul fenomen CLANUL, care a ținut telespectatorii în suspans toamna trecută, se va vedea și în Bulgaria.

Seria Mistere la fotografie vine la DIVA, în premieră în România, din 11 ianuarie

Seria Mistere la fotografie vine la DIVA, în premieră în România, din 11 ianuarie

Cine crede că profesia de fotograf este una sigură este invitat să urmărească noua serie de filme difuzate în ianuarie la DIVA.

Astăzi începe noul sezon Survivor România 2023!

Astăzi începe noul sezon Survivor România 2023!

Cel mai așteptat reality show este tot mai aproape de fluierul de start. Doar câteva ore au mai rămas până când Daniel Pavel le va aduce celor de acasă un sezon ce nu poate fi ratat.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, despre experiențele de la America Express

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, despre experiențele de la America Express

America Express – Drumul Aurului, cel mai dur reality show din România, vine la Antena 1 cu o premieră maraton: duminică, 15 ianuarie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 16, 17 șI 18 ianuarie, de la 20:30. ...