După premiera de succes din Franța (unde este difuzat de CANAL+), noul serial western Django va fi difuzat pentru prima dată în luna aprilie și în alte țări europene, inclusiv în România prin intermediul Focus Sat.

Producția filmată integral în România este un western original cu o distribuție incluzivă, care cuprinde nume celebre precum Matthias Schoenaerts, Noomi Rapace, Lisa Vicari, Nicholas Pinnock și promite să ofere o experiență TV de neuitat.

O co-producție Sky Atlantic și CANAL+, serialul Django este inspirat de filmul italian omonim regizat de Sergio Corbucci (din 1966), un western spaghetti care i-a lansat cariera actorului italian Franco Nero și care l-a inspirat pe Quentin Tarantino să creeze Django dezlănțuit (2012). După lansarea din Franța prin intermediul CANAL+, cele 10 episoade vor avea premiera și în alte țări europene, precum România, Ungaria, Belgia, Țările de Jos și nu numai.

Din 24 aprilie serialul este disponibil publicului român în aplicația Focus Sat și la Focus Sat TV (câte două noi episoade în zilele de luni și joi de la ora 21:30). Chiar și cei care nu sunt încă clienți Focus Sat pot vedea serialul testând gratuit aplicația Focus Sat timp de 7 zile.

Acțiunea serialului Django are loc în Vestul Sălbatic (în anii 1860-1870) și spune povestea lui Django, un pistolar taciturn și enigmatic care ajunge în New Babylon, un oraș al proscrișilor în care toate rasele și credințele sunt acceptate. Bântuit de uciderea familiei sale în urmă cu opt ani, în timpul Războiului Civil, Django află ca Sarah, fiica lui, este încă în viață și că a supraviețuit masacrului.

Fusese salvată de John Ellis, întemeietorul oraÈ™ului, un bărbat de culoare, care a crescut-o  alături de cei trei fii ai lui. Dar Sarah, acum o femeie în toată firea, îi cere tatălui ei să plece. Se teme că prezenÈ›a lui îi pune în pericol noua famile È™i oraÈ™ul. ÃŽnsă Django nu vrea să își piardă fiica pentru a doua oară.

Având o distribuție cu nume sonore serialul Django promite să ne ofere o poveste plină de răsturnări de situație care alternează cu momente de emoții profunde. Premiat pentru rolurile sale din The Danish Girl și Rust and bone, actorul belgian Matthias Schoenaerts interpretează rolul titular. Nicholas Pinnock, cunoscut pentru rolul său din Captain America: The First Avenger, îl joacă pe aliatul său, John Ellis – fondatorul orașului New Babylon.

Sarah este interpretată de Lisa Vicari, cunoscută din serialul Dark. Noomi Rapace (nominalizată la premiul BAFTA, pentru rolul din producția originală scandinavă The Girl with the Dragon Tatoo) este necruțătoarea Elizabeth Thurmann, care nu se va opri până nu va avea inima lui John Ellis în propriile mâini.

Regizorii serialului sunt Francesca Comencini (Gomora), David Evans (Downtown Abbey) și Enrico Maria Artale (Romulus). Aceștia au conceput Django ca pe un western psihologic, feminist și contemporan. În viziunea Francescăi Comencini rolurile sunt inversate pe fundalul unei societăți în care diversitatea este văzută de unii ca o oportunitate pentru viitor, iar de alții ca o amenințare.

Un protagonist masculin care se luptă cu emoțiile sale, un personaj antagonist feminin care se dovedește a fi cea mai înverșunată apărătoare a ordinii patriarhale. Noua abordare a Vestului Sălbatic este pusă într-un context incredibil de actual. Toate acestea sunt învăluite într-un stil vizual captivant și înzestrate cu un ritm frenetic, printre împușcături, spânzurări și peisaje minunat de sălbatice.

Cele 10 episoade au fost filmate integral în România, în perioada mai-noiembrie 2021, în numeroase regiuni din È›ară: în zona BraÈ™ovului (în craterul vulcanului stins din satul RacoÅŸ), Râșnov, ZărneÈ™ti, în studiourile Castel Film, Frame Studios È™i Buftea Studios, în Dobrogea (MunÈ›ii Măcin, Cheile Dobrogei, malul Mării Negre), la Vulcanii noroioÈ™i, dar È™i în împrejurimile BucureÈ™tiului, la Potigrafu È™i Călugăreni.

Filmările au durat 27 de săptămâni (153 de zile și nopți) și s-au construit platouri în 20 de locuri complet naturale (inclusiv 54 de case). Craterul vulcanului Racoș a fost transformat complet în orășelul western New Babylon. Echipa a folosit lemn vechi – cumpărat de la sătenii din zonă, pentru a păstra patina timpului și a ține cont de sustenabilitate – și metode arhaice, vechi de 150 de ani, pentru a ridica 54 de construcții de lemn de tip western. Scenografii au lucrat aproape trei luni la construcția complexă și au reconstituit cu acuratețe stilul clădirilor din Vestul Sălbatic american.

Django este o producție impresionantă, cu 7.000 de figuranți și o echipă internațională compusă din peste 600 de tehnicieni, oameni de producție și actori europeni (din România, Belgia, Suedia, Marea Britanie, Germania, Franța, Italia, Ucraina, Croația, USA și Canada), reprezentând o investiție totală de 40 milioane de euro.

Echipa de producție din România a fost cea de la Frame Film, condusă de Andrei Boncea, Claudia Stavrositu și Adrian Codoi. Frame Film este o companie românească de producție de film și televiziune creată de Andrei Boncea și Dragoș Buliga, co-producătorii unora dintre cele mai mari producții cinematografice realizate în România în ultimii 10 ani, precum Codul asasinului / The Protege (în regia lui Martin Campbell, regizorul filmelor din seria James Bond - GoldenEye și Casino Royale, cu Samuel L. Jackson, Michael Keaton și Maggie Q), Vânătorul de spirite / The Wanderers (regia Dragoș Buliga, cu Armand Assante și Lior Ashkenazi) și producătorii serialelor de televiziune Atletico Textila, Triplusec, Ai noștri, Las Fierbinți.

În 24 aprilie primele episoade ale serialul Django vor intra în Biblioteca VOD din aplicația Focus Sat și vor putea fi vizionate oricând și de oriunde, de pe orice tip de dispozitiv smart. Iubitorii serialelor europene pot explora Biblioteca VOD din aplicația Focus Sat în care vor descoperi universul captivant Canal+ Original cu personaje aclamate internațional, alături de sute de alte filme, seriale și documentare.

Cei care nu sunt clienți Focus Sat au posibilitatea să testeze gratuit aplicația Focus Sat timp de 7 zile.


Din aceeasi categorie...

Paramount va reprezenta în exclusivitate vânzările de publicitate ale SkyShowtime

Paramount va reprezenta în exclusivitate vânzările de publicitate ale SkyShowtime

SkyShowtime continuă să fie un lider bazat pe valoare, lansând pe 23 aprilie un nou abonament susținut de reclame.

Diseară, în Clanul, Sergiu, omul de bază a lui Bebe Măcelaru, e gata să-l trădeze

Diseară, în Clanul, Sergiu, omul de bază a lui Bebe Măcelaru, e gata să-l trădeze

A început numărătoarea înversă! Sunt ultimele episoade din CLANUL și fiecare trebuie să-și găsească drumul și să-și plătească păcatele.

Barbra Streisand va lansa un single pentru serialul The Tattooist of Auschwitz

Barbra Streisand va lansa un single pentru serialul The Tattooist of Auschwitz

SkyShowtime ne eanunță că Barbra Streisand, cântăreață, compozitoare, actriță, scriitoare È™i regizoare, câștigătoare a premiilor Emmy®, Grammy®, Oscar® È™i Tony®, a înregistrat o melodie nouă intitulată Love Will Survive, dedicatÄ...

Viasat History difuzează al treilea sezon din seria Bettany Hughes' Treasures of the World

Viasat History difuzează al treilea sezon din seria Bettany Hughes' Treasures of the World

Bettany Hughes, istoric, autor, prezentator și profesor premiat, revine la Viasat History cu un nou sezon al seriei documentare Bettany Hughes: Comori / Bettany Hughes' Treasures of the World. ...

Ana Maria Pal a părăsit Survivor All Stars, iar concurenții rămași vor da, diseară, bătălia Imunității

Ana Maria Pal a părăsit Survivor All Stars, iar concurenții rămași vor da, diseară, bătălia Imunității

Unificarea. Momentul atât de așteptat de către toți cei rămași în competiție.

James Cameron și Paul Rudd ne aduc un serial captivant: Secretele caracatiței

James Cameron și Paul Rudd ne aduc un serial captivant: Secretele caracatiței

Folosesc instrumente, gândesc creativ, comunică cu alte specii și probabil pot visa. Veți putea vedea scene incredibile din viața unor nevertebrate unice în cea mai recentă producție Secretele caracatiței avându-l ca producător executiv pe...

Nimic nu mai este cum a fost în Clanul! Serialul a fost, aseară, în topul preferințelor celor de acasă

Nimic nu mai este cum a fost în Clanul! Serialul a fost, aseară, în topul preferințelor celor de acasă

În episodul de aseară, toate lucrurile au luat o întorsătură neașteptată!

Diseară, are loc UNIFICAREA la Survivor All Stars

Diseară, are loc UNIFICAREA la Survivor All Stars

Au luptat 13 săptămâni cu toate puterile. Au demonstrat că merită să fie printre cei mai buni și au depășit fiecare provocare.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV!

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV!

Au inspirat milioane de români prin gastronomie, au dărâmat granițele bucătăriei de acasă și, cu pasiune, au transformat fiecare farfurie într-o adevărată operă de artă.

SkyShowtime lansează trailerul pentru miniseria A Gentleman in Moscow

SkyShowtime lansează trailerul pentru miniseria A Gentleman in Moscow

Seria limitată, în care joacă Ewan McGregor, este bazată pe romanul bestseller scris de Amor Towlesși va fi disponibilă în exclusivitate pe SkyShowtime din 18 aprilie.

National Geographic ne invită într-o călătorie fascinantă spre viitor odată cu lansarea NASA: Culisele Inovațiilor

National Geographic ne invită într-o călătorie fascinantă spre viitor odată cu lansarea NASA: Culisele Inovațiilor

National Geographic invită telespectatorii într-o călătorie fascinantă spre viitor odată cu lansarea seriei NASA: Culisele Inovațiilor. Premiera documentarului va avea loc pe 16 aprilie, ora 21:00.

Un documentar filmat în România, în premieră la Viasat Nature

Un documentar filmat în România, în premieră la Viasat Nature

Viasat Nature difuzează în premieră luni, 15 aprilie, de la ora 21.00 programul Transilvania: Urșii din spatele casei, un documentar filmat în pădurile din Transilvania, pe urmele celui mai fascinant mamifer omnivor: ursul brun. ...

Premieră Viasat History - Povestea Annei Frank: Capitolul neștiut

Premieră Viasat History - Povestea Annei Frank: Capitolul neștiut

Povestea Annei Frank: Capitolul neștiut / No Asylum: The Untold Chapter of Anne Frank's Story în premieră Viasat History, sâmbătă 13 aprilie.

History Channel pregătește serialul docu-reality Vânătorii de Comori: România

History Channel pregătește serialul docu-reality Vânătorii de Comori: România

HISTORY Channel România, parte din A+E Networks EMEA, anunță o nouă serie docu-reality de șase episoade, intitulată Vânătorii de Comori: România.

Lia - Soţia soţului meu de la Antena 1 a fost reînnoit pentru sezonul 4 și ultimul al seriei

Lia - Soţia soţului meu de la Antena 1 a fost reînnoit pentru sezonul 4 și ultimul al seriei

Vara aceasta, povestea din Camera 609 dezvăluie marele deznodământ.

Bebe Măcelaru mesaj dur pentru Costoiu, diseară, în Clanul

Bebe Măcelaru mesaj dur pentru Costoiu, diseară, în Clanul

Doar câteva ore ne despart de cel de-al 8-lea episod din serialul Clanul, unde lucrurile vor scăpa de sub control.

Star Trek, Jack Ryan şi The Rookie: Feds, în luna aprilie la AXN România

Star Trek, Jack Ryan şi The Rookie: Feds, în luna aprilie la AXN România

Momente pline de adrenalină, eroi din viața reală și noi episoade pline de acțiune, suspans și dramă vor fi difuzate în aprilie la AXN.

The Walking Dead: Daryl Dixon, în premieră la AMC în luna aprilie

The Walking Dead: Daryl Dixon, în premieră la AMC în luna aprilie

Unul dintre cele mai îndrăgite personaje din universul filmelor cu zombi, Daryl Dixon, are parte de propriile aventuri în noul serial în premieră la AMC, începând cu 8 aprilie, de la ora 22:00.

In Memoriam Amza Pellea la Cinemaraton

In Memoriam Amza Pellea la Cinemaraton

Duminică, 07 aprilie, È™i luni, 08 aprilie, televiziunea Cinemaraton, parte a  Grupului Clever, dedică memoriei lui Amza Pellea 2 zile È™i 2 nopÈ›i cu 25 de filme româneÈ™ti în care marele nostru actor a fost protagonist. ...

Megogo și Warner Bros. Discovery își extind parteneriatul și lansează un nou abonament cu televiziunile HBO și Cinemax

Megogo și Warner Bros. Discovery își extind parteneriatul și lansează un nou abonament cu televiziunile HBO și Cinemax

MEGOGO, un serviciu media specializat în televiziune online, își extinde biblioteca de canale TV.

Marius Manole prezintă o emisiune la Acasă

Marius Manole prezintă o emisiune la Acasă

În luna martie, postul ACASĂ a devenit program generalist, cu un conținut extins publicului larg.

Noaptea Albă a Filmului Românesc, alături de regizorul Corneliu Porumboiu

Noaptea Albă a Filmului Românesc, alături de regizorul Corneliu Porumboiu

În luna aprilie, Noaptea Albă a Filmului Românesc este dedicată unuia dintre cei mai titraţi regizori români contemporani, cu o anvergură internaţională. Corneliu Porumboiu.

Serialul Apples Never Fall / Merele nu cad niciodată, va fi disponibil exclusiv pe SkyShowtime începând cu 23 aprilie

Serialul Apples Never Fall / Merele nu cad niciodată, va fi disponibil exclusiv pe SkyShowtime începând cu 23 aprilie

Noul serial dramă, Apples Never Fall / Merele nu cad niciodată, va fi disponibil pentru vizionare exclusiv pe platforma SkyShowtime începând cu data de 23 aprilie.

DIVA ne aduce Festivalul de iubire al primăverii

DIVA ne aduce Festivalul de iubire al primăverii

Fiți pregătiți să călătoriți în locuri însorite și să găsiți iubirea adevărată în fiecare weekend de la 16:00!

O nouă seară dificilă pentru Faimoși, după ce au pierdut Imunitatea, la Survivor All Stars

O nouă seară dificilă pentru Faimoși, după ce au pierdut Imunitatea, la Survivor All Stars

Lupți. Zi de zi. Pentru victorii care aduc recompense, dar în special pentru cele care aduc Imunitatea.