Anda Sârbei şi Matei Negrescu sunt protagoniştii comediei romantice Lasă-mă, îmi place! Camera 609, cel mai nou proiect semnat Ruxandra Ion şi Dream Film Production.

Serialul va putea fi urmărit în această toamnă la Antena 1. Ambii joacă pentru prima oară roluri de protagonişti.

Povestea serialului, o adaptare după producţia turcească Room 309,  este presărată nu doar cu sare și piper, ci cu toate condimentele care îi vor face pe telespectatori să se adune, împreună cu familia și prietenii, în fața televizorului. Lasă-mă, îmi place! Camera 609 este genul de serial care stârnește dezbateri și discuții amuzante.

Absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale”, Anda Sârbei a putut fi urmărită până acum în serialul Vlad şi în mini seria Roslund & Hellström: Box 21, precum şi în numeroase reclame tv. În proiectul ce va putea fi urmărit în curând la Antena 1, Anda va juca rolul Evei, o tânără frumoasă, ambiţioasă, talentată şi care îşi cunoaşte valoarea.

Anda Sarbei 1

Pasionată de design interior şi absolventă a facultăţii de arhitectură, Eva este singura cu studii superioare din familia ei. Totodată, este şi cea care îşi întreţine familia, aşa că atunci când decide să demisioneze de la locul de muncă, îşi pune familia în pericolul de a-şi pierde locuinţa.

Eva îmi este un personaj foarte drag, cu care am multe în comun, aşa că îmi e uşor să mă apropii de ea. Este fata serioasă din familia Georgescu, care munceşte mult pentru a-şi îndeplini planurile de viitor, însă o decizie pe care nici măcar ea nu a luat-o, ci mama ei, urmează să-i schimbe drumul. Va trebui să facă alegeri importante, care însă nu se dovedesc a fi bune de fiecare dată. Totuşi, mama şi surorile ei îi sunt alături, tratând cu mult umor şi ironie toate impedimentele. Este într-adevăr o provocare şi o bucurie să joc un rol atât de important în acest proiect. Îmi doream foarte mult să joc într-o comedie romantică,  mai ales că este primul serial de gen făcut în România, şi se întâmplă mai repede decât mi-aş fi imaginat. Sper să fie pe placul cât mai multor oameni, pentru că noi şi echipa de producţie punem tot sufletul în ceea ce facem”, a dezvăluit Anda Sârbei.

Alături de ea, în rol principal în serialul de la Antena 1, telespectatorii îl vor putea urmări din această toamnă pe Matei Negrescu. Absolvent al Universităţii de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu” din Bucureşti, Matei şi-a îndreptat atenţia spre mara lui pasiune, filmul, astfel că în 2013 a absolvit cursurile de actorie cu James Longshore şi Bianca Mina (scenarista Lia – Soţia soţului, Lasă-mă, îmi place! Camera 609 sau Adela), iar în paralel s-a pregătit şi cu Dorotheea Petre şi a absolvit şi Şcoala de Duminică din cadrul UNATC.

Au urmat apoi numeroase apariţii în reclame tv, pentru ca în 2015 să debuteze în comedia romantică americană Crown for Christmas. Au urmat apoi The Silent Valley şi The Chronic Comedy Show, unde a jucat, dar a şi scris scenariul, dar şi alte producţii americane între care The Doorman, Royal MatchMaker sau A Royal Winter, dar şi serialul românesc Triplusec.

Matei Negrescu 1

Din portofoliul lui Matei nu lipseşte nici regia, în 2022 acesta semnând regia Kickstarter, un film neo-noir/fantastic cu elemente de comedie neagră, în care a apărut alături de Mădălina Bellariu Ion şi Dragoş Onisei.

„Am fost surprins să fiu chemat la casting pentru un rol de protagonist tocmai când renunţasem la speranţa de a mai juca în ceva la modul serios (apariţiile episodice în seriale, filme sau reclame nu se pun). Probabil că asta m-a ajutat să mă relaxez puţin şi să mă eliberez de presiunea inevitabilă a mizei în momentul în care, ca orice actor la început de drum, simţi că ai putea face acel salt calitativ atât de dorit. Din fericire pentru mine, personajul nu e foarte îndepărtat de mine însumi. Avem ceva lucruri în comun, iar acolo unde suntem diferiţi, terenul nu mi se pare atât de dificil de acoperit. Victor e un bărbat cu coloană vertebrală şi o busolă morală sănătoasă, responsabil şi dependent de muncă, un om care a suferit din dragoste şi a renunţat la ideea romantică despre relaţii. În plus, mai e şi uşor răsfăţat, perfecţionist şi, ocazional, nevrotic. Personalitatea sa aş zice că s-ar încadra într-un indicator ISTJ în sistemul de clasificare Meyer Briggs (n.r. unul dintre cele mai populare teste de personalitate de astăzi). Dar ca în cazul oricărui om serios, care jură că nu are nevoie de nimeni în viaţa lui şi că "dragostea e pentru proşti", în spatele faţadei reci se ascunde o sensibilitate şi o dorinţă pentru ceva mai mult decât pragmaticul cotidian. Habar nu are ce mână urmează să-i ofere destinul! (Dramatic drum roll). Cât despre provocare, pentru că este realmente o provocare, am simţit primele presiuni încă de la repetiţii. Încă mă simt ca un "intrus" printre toţi actorii din distribuţie, între care unii pe care îi admir de mic, iar pe restul de la primele scene la care am avut plăcerea să asist şi să-i văd jucând. Încerc să nu forţez, dacă simt că ceva nu "iese" şi să absorb cât mai mult din experienţa celorlalţi. Din fericire, echipa a fost şi este răbdătoare cu mine şi, pentru prima oară, fac parte dintr-un proiect în care beneficiez şi de un acting coach. Şi asta în sine e un mare cadou; am parte de mai multe situaţii de jucat cu rolul ăsta decât am avut vreodată până acum şi uşor-uşor, pe masură ce învăţ să mă detensionez, îmi dau seama că este mediul ideal pentru un actor aflat în situaţia mea să se dezvolte şi să se manifeste creativ. Sunt extrem de recunoscător pentru toată experienţa şi sper ca toţi cei care se vor uita vor empatiza cu personajele şi, în tonul comediei romantice, vor zâmbi urmărind dramele noastre!”, a dezvăluit Matei Negrescu.

Scenariul ce poartă semnăturile Biancăi Mina, lui Bogdan Cotleţ, Radu Grigore şi Ruxandrei Ion are în prim plan o poveste de dragoste care nu se încadrează în clișee. Protagoniștii acestui serial nu se îndrăgostesc la prima vedere, ci se întâlnesc dintr-o greșeală, iar din momentul acela se dă startul unei situații de tip domino, în care stângăciile, du-te vino-ul, situațiile comice, dar și cele romantice și emoționante continuă fără oprire.

Tot în prim plan se află și o moștenire foarte mare, care nu se dobândește prin succesiune, ci printr-o condiție specială impusă prin testament. Desigur, moștenirea este foarte dorită de unii și extrem de dorită de alții, ceea ce stârnește o competiție tragi-comică în rândul candidaților.

Distribuția serialului este una de excepție și va fi anunțată în curând. Nume consacrate din teatru, film și televiziune, actori care nu au mai apărut demul pe micile ecrane, dar și nume noi, vor face deliciul telespectatorilor.

Filmările pentru Lasă-mă, îmi place! Camera 609 sunt în plină desfăşurare, în paralel cu filmările pentru cel de-al doilea sezon al proiectului Lia – Sotia soţului meu.


Din aceeasi categorie...

National Geographic ne invită într-o călătorie fascinantă spre viitor odată cu lansarea NASA: Culisele Inovațiilor

National Geographic ne invită într-o călătorie fascinantă spre viitor odată cu lansarea NASA: Culisele Inovațiilor

National Geographic invită telespectatorii într-o călătorie fascinantă spre viitor odată cu lansarea seriei NASA: Culisele Inovațiilor. Premiera documentarului va avea loc pe 16 aprilie, ora 21:00.

History Channel pregătește serialul docu-reality Vânătorii de Comori: România

History Channel pregătește serialul docu-reality Vânătorii de Comori: România

HISTORY Channel România, parte din A+E Networks EMEA, anunță o nouă serie docu-reality de șase episoade, intitulată Vânătorii de Comori: România.

Lia - Soţia soţului meu de la Antena 1 a fost reînnoit pentru sezonul 4 și ultimul al seriei

Lia - Soţia soţului meu de la Antena 1 a fost reînnoit pentru sezonul 4 și ultimul al seriei

Vara aceasta, povestea din Camera 609 dezvăluie marele deznodământ.

Bebe Măcelaru mesaj dur pentru Costoiu, diseară, în Clanul

Bebe Măcelaru mesaj dur pentru Costoiu, diseară, în Clanul

Doar câteva ore ne despart de cel de-al 8-lea episod din serialul Clanul, unde lucrurile vor scăpa de sub control.

Star Trek, Jack Ryan şi The Rookie: Feds, în luna aprilie la AXN România

Star Trek, Jack Ryan şi The Rookie: Feds, în luna aprilie la AXN România

Momente pline de adrenalină, eroi din viața reală și noi episoade pline de acțiune, suspans și dramă vor fi difuzate în aprilie la AXN.

The Walking Dead: Daryl Dixon, în premieră la AMC în luna aprilie

The Walking Dead: Daryl Dixon, în premieră la AMC în luna aprilie

Unul dintre cele mai îndrăgite personaje din universul filmelor cu zombi, Daryl Dixon, are parte de propriile aventuri în noul serial în premieră la AMC, începând cu 8 aprilie, de la ora 22:00.

In Memoriam Amza Pellea la Cinemaraton

In Memoriam Amza Pellea la Cinemaraton

Duminică, 07 aprilie, și luni, 08 aprilie, televiziunea Cinemaraton, parte a  Grupului Clever, dedică memoriei lui Amza Pellea 2 zile și 2 nopți cu 25 de filme românești în care marele nostru actor a fost protagonist. ...

Megogo și Warner Bros. Discovery își extind parteneriatul și lansează un nou abonament cu televiziunile HBO și Cinemax

Megogo și Warner Bros. Discovery își extind parteneriatul și lansează un nou abonament cu televiziunile HBO și Cinemax

MEGOGO, un serviciu media specializat în televiziune online, își extinde biblioteca de canale TV.

Marius Manole prezintă o emisiune la Acasă

Marius Manole prezintă o emisiune la Acasă

În luna martie, postul ACASĂ a devenit program generalist, cu un conținut extins publicului larg.

Noaptea Albă a Filmului Românesc, alături de regizorul Corneliu Porumboiu

Noaptea Albă a Filmului Românesc, alături de regizorul Corneliu Porumboiu

În luna aprilie, Noaptea Albă a Filmului Românesc este dedicată unuia dintre cei mai titraţi regizori români contemporani, cu o anvergură internaţională. Corneliu Porumboiu.

Serialul Apples Never Fall / Merele nu cad niciodată, va fi disponibil exclusiv pe SkyShowtime începând cu 23 aprilie

Serialul Apples Never Fall / Merele nu cad niciodată, va fi disponibil exclusiv pe SkyShowtime începând cu 23 aprilie

Noul serial dramă, Apples Never Fall / Merele nu cad niciodată, va fi disponibil pentru vizionare exclusiv pe platforma SkyShowtime începând cu data de 23 aprilie.

DIVA ne aduce Festivalul de iubire al primăverii

DIVA ne aduce Festivalul de iubire al primăverii

Fiți pregătiți să călătoriți în locuri însorite și să găsiți iubirea adevărată în fiecare weekend de la 16:00!

O nouă seară dificilă pentru Faimoși, după ce au pierdut Imunitatea, la Survivor All Stars

O nouă seară dificilă pentru Faimoși, după ce au pierdut Imunitatea, la Survivor All Stars

Lupți. Zi de zi. Pentru victorii care aduc recompense, dar în special pentru cele care aduc Imunitatea.

Noutățile lunii aprilie 2024 în AntenaPLAY

Noutățile lunii aprilie 2024 în AntenaPLAY

AntenaPLAY continuă să le ofere abonaţilor o gamă variată de conținut și în luna aprilie, incluzând o colecție impresionantă de filme, seriale și competiții sportive, menite să satisfacă orice preferințe. ...

Concurenții se confruntă cu cele mai puternice trăiri la Survivor All Stars

Concurenții se confruntă cu cele mai puternice trăiri la Survivor All Stars

Viața într-o emisiune care te scoate total din zona de confort nu este niciodată ușoară. Victoriile te ridică, iar înfrângerile te duc în momente grele, în care stai să te gândești ce va urma pentru tine.

Dorința, cea mai nouă animaţie Disney este disponibilă de azi pe Disney+

Dorința, cea mai nouă animaţie Disney este disponibilă de azi pe Disney+

Cât de puternică poate fi o dorință? Este un lucru pe care telespectatorii îl pot afla vizionând filmul Dorința / Wish, disponibil acum pe Disney+.

În luna aprilie este sărbătoare la Pro Cinema!

În luna aprilie este sărbătoare la Pro Cinema!

Pe 19 aprilie se împlinesc două decenii în care PRO CINEMA le-a adus celor de acasă unele dintre cele mai apreciate filme de dragoste sau dramă producții premiate, comedii și cele mai interesante povești pline de suspans, adrenalină și acț...

Pro TV anunță începerea filmărilor pentru sezonul 11 Visuri la cheie, într-o nouă formulă

Pro TV anunță începerea filmărilor pentru sezonul 11 Visuri la cheie, într-o nouă formulă

Show-ul care demonstrează că împreună putem construi speranță, care arată că magia încă există și că poate fi redată cu ajutorul celor din jur, Visuri la cheie, revine cu un nou sezon!

Serialul columbian Durere și vindecare continuă cu episoade noi, în aprilie, exclusiv la Diva

Serialul columbian Durere și vindecare continuă cu episoade noi, în aprilie, exclusiv la Diva

A doua serie din Durere și vindecare / Enfermeras (2019-2022) continuă și în luna aprilie, de la ora 15:50, exclusiv la DIVA, de luni până vineri fiind difuzate câte două noi episoade.

În seara aceasta, în Clanul, unul dintre cele mai importante adevăruri va ieși la iveală

În seara aceasta, în Clanul, unul dintre cele mai importante adevăruri va ieși la iveală

Lacrimi multe vor fi vărsate în această seară, de la 20:30, în CLANUL.

Cinemaraton aniversează 7 ani și lansează un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc

Cinemaraton aniversează 7 ani și lansează un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc

În 30 martie 2017 se lansa Cinemaraton TV cu filmul Declarație de dragoste.

Creatorii români de seriale se pot înscrie la Drama Room - ediția 2024

Creatorii români de seriale se pot înscrie la Drama Room - ediția 2024

Drama Room este un program inițiat de Festivalul Internațional de Film Transilvania în 2021 și dedicat regizorilor, scenariștilor și producătorilor interesați de realizarea de seriale sau mini-serii. ...

Video: Comedia Ramon este acum pe Voyo

Video: Comedia Ramon este acum pe Voyo

Începând de luna aceasta, comedia românească Ramon, regizată de Jesus del Cerro este disponibilă pe Voyo.

Noutățile lunii aprilie 2024 la Disney+

Noutățile lunii aprilie 2024 la Disney+

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și a serialelor de la Disney, Pixar, Marvel,Star Wars, National Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+.

Seria Marea mahmureală, în aprilie la Warner TV

Seria Marea mahmureală, în aprilie la Warner TV

Cele trei filme din seria Marea mahmureală / The Hangover, una dintre cele mai populare francize cinematografice, vor fi difuzate de Warner TV în sâmbetele din luna aprilie, începând cu ora 20:00.