Prima comedie romantică românească, Lasă-mă, îmi place! Camera 609 de la Antena 1, ce va putea fi urmărită în această toamnă, la Antena 1 anunţă noi nume ce completează distribuţia.

Claudiu Bleonţ şi Anca Androne vor juca un cuplu în serialul romance de la Antena 1, adaptare după producţia turcească Room 309.

Actor de teatru şi film, om de televiziune şi absolvent al Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” din Bucureşti la clasa profesorului Grigore Gonţa, Claudiu Bleonţ a jucat de-a lungul timpului numeroase roluri pe scena teatrului şi a filmului românesc.

Claudiu Bleont 2

În serialul romance de la Antena 1, Claudiu Bleonţ va juca rolul lui Mircea, băiatul mai mare al familiei Pop, ce îi urmează tatălui în cariera de arhitect. Un bărbat deştept, dar deopotrivă leneş, pasionat de muzica rock, fotbal şi literatură, Mircea preferă să nu intre în conflicte şi ori de câte ori are ocazia o scoate la înaintare pe soţia lui, de altfel şi cea care ia deciziile importante în familie.

Mă bucur mult că joc într-o comedie romantică, e un prilej să întineresc! Îmi place foarte mult distribuţia, îmi plac actorii tineri, încă de când i-am văzut prima oară. Dacă i-aş putea avea pe toţi copii, mi-ar plăcea să fie ai mei! Despre Mircea, ce pot să vă spun este că un tip conţinător şi ridicător la plasă pentru tânăra generaţie şi că mă voi strădui ca prezenţa lui, una discretă de altfel, să mă conţină pe mine ca om şi ca actor, întru totul!”, dezvăluie Claudiu Bleonţ.

Alături de Claudiu Bleonţ, telespectatorii o vor putea urmări din această toamnă la Antena 1 şi pe actriţa Anca Androne. Absolventă a Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” din Bucureşti, Anca a jucat numeroase roluri de teatru şi film, dar şi producţii ale micului ecran.

În comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609 de la Antena 1, Anca va juca rolul Luminiţei, o femeie frumoasă, dar bârfitoare şi invidioasă. La rândul ei actriţă, însă care n-a jucat niciodată, Luminiţa îşi doreşte în permanenţă să ajungă la statutul de vedetă. Mamă iubitoare, Luminiţa duce o continuă luptă pentru a nu pierde averea, deşi deopotrivă este o fire foarte cheltuitoare. 

Un nou proiect! Ce bucurie! Ocazia de a sonda o varietate de sentimente, de situații noi! Șansa actorului de a încerca, de a descoperi, de a exersa şi de a construi o nouă viață care nu-i aparține și în tiparele căreia trebuie sa se potrivească, scufunde, contopească. Personajul pe care îl interpretez este spumos, ingenios și câteodată "periculos" și oricum, de neoprit. Are o grămadă de probleme de rezolvat, o familie mare de coordonat și multe intrigi de țesut. Sper ca împreună cu toată echipa să reușim și de data aceasta să-i bucurăm pe cei de acasă, să-i surprindem cu noul proiect!”, declară Anca Androne.

Scenariul ce poartă semnăturile Biancăi Mina, lui Bogdan Cotleţ, Radu Grigore şi Ruxandrei Ion are în prim plan o poveste de dragoste care nu se încadrează în clișee. Protagoniștii acestui serial nu se îndrăgostesc la prima vedere, ci se întâlnesc dintr-o greșeală, iar din momentul acela se dă startul unei situații de tip domino, în care stângăciile, du-te vino-ul, situațiile comice, dar și cele romantice și emoționante continuă fără oprire.

Tot în prim plan se află și o moștenire foarte mare, care nu se dobândește prin succesiune, ci printr-o condiție specială impusă prin testament. Desigur, moștenirea este foarte dorită de unii și extrem de dorită de alții, ceea ce stârnește o competiție tragi-comică în rândul candidaților.

Anca Androne 2

Regia proiectului este semnată de către Federico Favino, cu sprijinul Ruxandrei Ion şi al lui Radu Grigore. Federico Favino este un tânăr italian, cu experienţă în film, publicitate şi televiziune atât în România, cât şi în Italia. Rând pe rând, acesta a ocupat poziţii atât în producţie, cât şi în scenaristică, iar acest lucru i-a oferit o viziune de ansamblu în ceea ce priveşte regia.

Când am fost chemat pentru acest proiect, mi-a fost întâi teamă de anvergura lui, de faptul că este un produs cu foarte multe nuanţe care fac referire la cultura de ansamblu a ţării, cultură pe care am analizat-o mereu din poziţia mea de străin. Am găsit aici însă o echipă extraordinară, un cast incredibil de bine ales, fapt ce îmi confirmă zi de zi increderea mea în aceast proiect, unul cu elemente inovatoare pentru televiziunea românească. În mod particular, pe partea de regie, am din partea doamnei Ruxandra Ion libertate de creaţie, de inovaţie şi de experimentare, descoperind astfel o persoană care, deşi cu foarte multă experienţă, rămâne deschisă la idei, la incercări şi la nou, totul din dorinţa de a livra un produs modern, ancorat în actualitate şi, mai ales, de calitate. Deşi la rândul meu vin cu nişte ani de experienţă, văzând dedicaţia dumneai faţă de acest proiect şi faţă de publicul lui, mi-am reactivat dorinţa de a învăţa lucruri noi, prijej cu care vreau să mulţumesc încă o dată producţiei pentru şansa oferită!”, dezvăluie Federico Favino, regizorul proiectului.

Noul proiect de la Antena 1 este o mare provocare şi pentru mine. Am o echipă nouă, formată în mare parte din tineri. Chiar regizorul proiectul este un tânăr talentat, ambiţios şi muncitor, pe care îl sprijinim cu toţii să se adapteze stilului nostru de lucru. Fede, cum îi zice întreaga echipă, a fost ales în urma unei selecţii riguroase, care a durat vreme de câteva luni, iar ca director de imagine lucrăm cu Florin Apostol, un om dedicat, care face parte de mulţi ani din echipa de imagine!”, mărturiseşte Ruxandra Ion.

Distribuția serialului este una de excepție și va continua să fie anunţată în perioada următoare. Nume consacrate din teatru, film și televiziune, actori care nu au mai apărut demul pe micile ecrane, dar și nume noi, vor face deliciul telespectatorilor.

Filmările pentru Lasă-mă, îmi place! Camera 609 sunt în plină desfăşurare, în paralel cu filmările pentru cel de-al doilea sezon al proiectului Lia – Sotia soţului meu, iar ambele vor putea fi urmărite în această toamnă, la Antena 1.


Din aceeasi categorie...

Aventurile lui Indiana Jones, în fiecare duminică din iunie la Warner TV

Aventurile lui Indiana Jones, în fiecare duminică din iunie la Warner TV

Warner TV va difuza cele patru filme Indiana Jones în fiecare duminică din iunie, de la ora 21:00.

Crăciun în iunie: Diva ne răcorește cu o serie specială de filme romantice

Crăciun în iunie: Diva ne răcorește cu o serie specială de filme romantice

Este acea perioadă din an în care ne umplem serile cu filme romantice, de Sărbători...?! Da, pentru că este timpul pentru Crăciunul sărbătorit în plină vară!

Nae Caranfil vine la Noaptea Albă a Filmului Românesc

Nae Caranfil vine la Noaptea Albă a Filmului Românesc

În luna iunie, Noaptea Albă îi este dedicată regizorului Nae Caranfil.

Virginia Rogin şi Julia Marcan se alătură distribuţiei serialului Lasă-mă, îmi place! Camera 609

Virginia Rogin şi Julia Marcan se alătură distribuţiei serialului Lasă-mă, îmi place! Camera 609

Virginia Rogin revine pe micile ecrane şi se alătură distribuţiei comediei romantice Lasă-mă, îmi place! Camera 609, de la Antena 1.

TLC spune povestea incredibilă a actriței Selma Blair în documentarul Introducing, Selma Blair

TLC spune povestea incredibilă a actriței Selma Blair în documentarul Introducing, Selma Blair

Documentarul, care o are în prim plan pe cunoscuta actriță Selma Blair și lupta ei împotriva sclerozei multiple, va fi difuzat la TLC marți, 30 mai, de la ora 21:00.

Cel de-al şaptelea sezon Insula Iubirii va avea premiera pe 22 şi 23 iunie

Cel de-al şaptelea sezon Insula Iubirii va avea premiera pe 22 şi 23 iunie

Cel mai aşteptat sezon al celui mai fierbinte reality show, Insula Iubirii, va avea premiera pe 22 şi 23 iunie şi va fi difuzat în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Actrița Mirela Oprișor, la Rețeaua de Idoli

Actrița Mirela Oprișor, la Rețeaua de Idoli

Pe cât de expansiv este personajul pe care-l interpreteză în Las Fierbinți, Aspirina, pe atât de echilibrată și retrasă o descoperim pe actrița Mirela Oprișor la întâlnirea cu Rețeaua de Idoli. ...

Serialul turcesc O poveste cu zâne va putea fi urmărit pe AntenaPLAY

Serialul turcesc O poveste cu zâne va putea fi urmărit pe AntenaPLAY

Serialul turcesc O poveste cu zâne / Bir Peri Masali, este o poveste drama romance lansată în 2022, care a câștigat popularitate imediat după lansare și a primit recenzii foarte bune din partea telespectatorilor. ...

Dan Ursa este câștigătorul Survivor România 2023!

Dan Ursa este câștigătorul Survivor România 2023!

Cinci luni. 61 de ediții. 30 de concurenți. 2 triburi. Cea mai puternică competiție din lume. Un sezon în care neașteptatul și provocările au fost la ordinea zilei.

Arnold Schwarzenegger este Chief Action Officer la Netflix

Arnold Schwarzenegger este Chief Action Officer la Netflix

Arnold Schwarzenegger este noul Chief Action Officer la Netflix și anunță personal cele mai explozive filme și seriale de acțiune. 

Au început filmările sezonului 3 din Clanul

Au început filmările sezonului 3 din Clanul

Povestea din serialul Clanul continuă cu sezonul 3! Echipa a dat startul filmărilor astăzi, iar noul sezon vine cu noi intrigi și răsturnări de situație.

Magda Catone, rol savuros în comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609

Magda Catone, rol savuros în comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609

Magda Catone va putea fi urmărită în această toamnă în prima comedie romantică românească Lasă-mă, îmi place! Camera 609, produsă de Ruxandra Ion şi Dream Film Production pentru Antena 1. ...

Stela Enache vine azi la Rețeaua de Idoli pe TVR 2

Stela Enache vine azi la Rețeaua de Idoli pe TVR 2

Invitata Reţelei de Idoli de luni, 22 mai, de la ora 21:00, este o legendă a muzicii ușoare românești.

Kerry Godliman în serialul Pearl, detectiv la Whitstable - din 22 mai la Diva

Kerry Godliman în serialul Pearl, detectiv la Whitstable - din 22 mai la Diva

Din 22 mai, în fiecare luni (de la ora 21:00), la DIVA rezolvi mistere, prinzi criminali și îți folosești celulele cenușii mai ceva ca Sherlock Holmes sau Hercule Poirot, alături de Pearl, detectiv la Whitstable / Whitstable Pearl. ...

Cele mai tari momente din franciza Furios și iute, în emisiunea Fast & Furious Greatest Moments: Refuelled

Cele mai tari momente din franciza Furios și iute, în emisiunea Fast & Furious Greatest Moments: Refuelled

Care este cel mai celebru moment plin de acțiune, din franciza cinematografică Fast & Furious / Furios și iute?

Bobby Păunescu vine duminică la 40 de întrebări cu Denise Rifai

Bobby Păunescu vine duminică la 40 de întrebări cu Denise Rifai

Producătorul și regizorul de film Bobby Păunescu este invitatul de duminica aceasta de la 40 de întrebări cu Denise Rifai, emisiune difuzată la ora 22:30, la Kanal D.

Emilia Popescu şi Mihai Călin în serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609

Emilia Popescu şi Mihai Călin în serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609

Emilia Popescu revine în această toamnă pe micile ecrane cu un rol savuros în prima comedie romantică românească Lasă-mă, îmi place! Camera 609 de la Antena 1.

Avatar: The Way of Water - din 7 iunie pe Disney+

Avatar: The Way of Water - din 7 iunie pe Disney+

Așteptarea se apropie de sfârșit! După un parcurs istoric în cinematografe, pelicula fenomen global regizată de James Cameron, Avatar: Calea apei va debuta pe 7 iunie pe Disney+

AXN va difuza filme și seriale din portofoliul Paramount Pictures

AXN va difuza filme și seriale din portofoliul Paramount Pictures

Antenna Entertainment a încheiat un acord de licențiere cu Paramount Global Content Distribution, unul dintre cei mai importanți producători de conținut premium la nivel global.

Mrs. Harris Goes To Paris - din 19 iunie doar pe SkyShowtime

Mrs. Harris Goes To Paris - din 19 iunie doar pe SkyShowtime

SkyShowtime anunță premiera comediei Mrs. Harris Goes To Paris. Filmul va fi disponibil pe platforma de streaming începând din 19 iunie 2023.

Mara Oprea revine la Antena 1 cu un personaj-cheie în Lia – Soţia soţului meu

Mara Oprea revine la Antena 1 cu un personaj-cheie în Lia – Soţia soţului meu

Mara Oprea, actrița devenită cunoscută publicului odată cu rolul protagonistei în serialul Adela, revine pe micile ecrane în serialul Lia – Soția soțului meu, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1. ...

Serialul Adela va putea fi urmărit din această lună şi pe Netflix

Serialul Adela va putea fi urmărit din această lună şi pe Netflix

Serialul de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production pentru Antena 1, Adela, care a cucerit publicul din România încă de la lansare, ajunge şi pe platforma de streaming Netflix, la finalul acestei luni. ...

Anda Sârbei şi Matei Negrescu, protagoniştii serialului romance Lasă-mă, îmi place! Camera 609

Anda Sârbei şi Matei Negrescu, protagoniştii serialului romance Lasă-mă, îmi place! Camera 609

Anda Sârbei şi Matei Negrescu sunt protagoniştii comediei romantice Lasă-mă, îmi place! Camera 609, cel mai nou proiect semnat Ruxandra Ion şi Dream Film Production. ...

Vecinii: Din 15 mai, un nou serial la Focus Sat

Vecinii: Din 15 mai, un nou serial la Focus Sat

De la mijlocul lunii mai serialul Vecinii / Nieuwe buren (2014-2019), produs în Țările de Jos, se va difuza exclusiv în Aplicația Focus Sat. ...

History lansează serialul Cele mai mari jafuri din istorie cu Pierce Brosnan

History lansează serialul Cele mai mari jafuri din istorie cu Pierce Brosnan

HISTORY Channel transmite, în premieră și în exclusivitate, începând din 14 mai, duminica, de la ora 22:00, noul serial de opt episoade Cele mai mari jafuri din istorie cu Pierce Brosnan.