Disney+ anunță o ofertă promoțională pentru abonatii noi și clientii eligibili* care se re-abonează, chiar la timp pentru a se putea bucura de noile premiere Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și multe altele.

Abonații vor putea viziona cele mai îndrăgite producții de la The Walt Disney Company și viitoarele premiere, inclusiv cel mai recent serial Star Wars: Ahsoka; reinterpretarea live action a filmului Mica Sirenă; sezonul 2 al seriei de scurtmetraje Eu sunt Groot; producția Animale în Prim-plan cu Bertie Gregory de la National Geographic și multe altele.

Până pe 20 septembrie, clienții noi care se abonează și cei eligibili* care se re-abonează beneficiază de un cost de 6,99 lei pe lună pentru o perioadă de trei luni – ceea ce înseamnă o economie de 69 lei față de prețul obișnuit aferent celor trei luni - accesând www.disneyplus.com.

* Cei care au fost abonați la Disney+ în trecut, au anulat abonamentul și nu se află în perioada acoperită de ultima factură după anulare sunt eligibili pentru a se înscrie la această ofertă cu durată limitată.

PREMIERELE DIN ACEASTĂ TOAMNĂ LA DISNEY+

DIVERTISMENT GENERAL

COLEEN ROONEY: ADEVĂRATA POVESTE WAGATHA / COLEEN ROONEY: THE REAL WAGATHA STORY

Documentarul Disney+ în trei părți analizează cazul uluitor de calomniere care a acaparat atenția publică în 2022.  Povestea va fi prezentată prin intermediul lui Coleen Rooney, femeia în jurul căruia s-a întâmplat totul și prin interviuri cu familia, prietenii și actorii cheie implicați în procesul care a rezultat.

Făcând lumină cu privire la una dintre cele mai mari știri de tabloid din Marea Britanie din ultimul deceniu, serialul dezvăluie modul în care Coleen a devenit detectiv online amator pentru a găsi o explicație pentru motivul pentru care povești private despre ea și familia ei au continuat să apară în mass-media.

Serialul în trei părți analizează circumstanțele care au dus la infama postare de pe Instagram care a "rupt internetul", până la momentul în care Coleen s-a apărat cu succes într-unul dintre cele mai importante cazuri de defăimare de la Înalta Curte din Marea Britanie din ultimii ani. Pe lângă cazul în sine, vom explora modul în care Coleen și-a văzut viața expusă în public în ultimii 20 de ani. 

O cunoaștem ca fiind una dintre cele mai faimoase celebrități din Marea Britanie și soția fotbalistului englez Wayne Rooney, care a înregistrat cele mai multe recorduri.

VINOVAȚII / CULPRITS

Serialul explorează legea consecințelor neintenționate. Atunci când membrii unei echipe care au luat-o pe drumuri separate după un jaf cu miză mare, ei se trezesc vizați rând pe rând de un criminal.

Din distribuție fac parte Gemma Arterton, Nathan Stewart-Jarrett, Eddie Izzard, Kirby Howell-Baptiste și Niamh Algar. Un mix între drama întunecată, momente de absurditate și comedie neagră, serialul Vinovații este un thriller propulsiv în care se îmbină extraordinarul și cotidianul, trecutul și prezentul se ciocnesc și în care nu poți niciodată să-ți lași cu adevărat vechiul eu în urmă.

Serialul începe acolo unde se termină majoritatea poveștilor polițiste. Ce se întâmplă după un jaf, când echipa a plecat pe drumuri separate și totul începe brusc să meargă îngrozitor de prost. Întrebarea este: de ce și cine se află în spatele haosului?

BUN-VENIT LA WREXHAM SEZONUL 2 / FX’S WELCOME TO WREXHAM S2

Rob McElhenney și Ryan Reynolds conduc Clubul de Fotbal Wrexham, încercând să creeze povestea candidatului defavorizat cu care să atragă o lume întreagă. De la Hollywood, în Țara Galilor; acest documentar urmărește cursul lor intensiv și destinele întrepătrunse ale echipei și ale orașului.

THE KARDASHIANS S4

Camerele de filmat s-au întors și au acces complet în viața personală și privată a lui Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall și Kylie. De la a doua șansă și noi începuturi până la binecuvântări neașteptate, ele continuă să se descopere, reamintindu-ne că cea mai frumoasă parte a vieții este familia.

Premieră: 28 septembrie (un episod nou pe săptămână)

BRAWN: O POVESTE IMPOSIBILĂ DE FORMULA 1 / BRAWN; THE IMPOSSIBLE FORMULA 1 STORY

Noul serial documentar în patru părți, narat de Keanu Reeves prezintă povestea remarcabilă a modului în care, în 2009, o echipă independent ce concurează în cea mai scumpă și mai avansată serie de curse reușește imposibilul. Cu personal insuficient și subfinanțată, echipa care a costat doar 1 liră sterlină a câștigat Campionatul Mondial.

Intrați în culisele acestui basm al Formulei 1 cu oamenii care au fost acolo - pe circuit, în garaj și în sala de consiliu - oferind propriile versiuni palpitante ale unui an miraculos. Așteptați-vă la acces exclusiv la arhivele F1 - multe dintre ele inedite - dintr-un an pe care sportul mondial nu-l va uita niciodată, cu contribuții din partea pilotului britanic de F1 Jenson Button și a lui Ross Brawn, care a condus echipa spre victorie.

LEII DIN SICILIA / THE LIONS OF SICILY

Acțiunea serialului plasată între anii 1800 și 1861 urmărește familia Florio, în timp ce frații Paolo și Ignazio, doi mici comercianți de condimente, evadează dintr-o Calabria blocată în trecut - în căutarea unei răscumpărări sociale.

În Sicilia, ei își inventează viitorul, transformând un mic magazin dărăpănat într-o activitate comercială înfloritoare pe care tânărul Vincenzo, cu ideile sale revoluționare, o va transforma într-un imperiu economic. Însă, ceea ce copleșește viața lui Vincenzo și a întregii familii este sosirea bulversantă a Giuliei, o femeie puternică și inteligentă care acționează în contrast cu regulile rigide ale societății din acea vreme.

Serialul îi are în distribuție pe Michele Riondino, Miriam Leone, Donatella Finocchiaro, Vinicio Marchioni, Eduardo Scarpetta, Paolo Briguglia, Ester Pantano și Adele Cammarata.

Format: Serial în opt părți

CEALALTĂ FATĂ DE CULOARE  / THE OTHER BLACK GIRL

Nella, un asistent editorial, s-a săturat să fie singura fată de culoare din compania ei, așa că este încântată când Hazel este angajată. Dar, pe măsură ce Hazel începe să se bucure de tot mai mult succes, Nella descoperă că se petrece ceva sinistru în cadrul companiei.

Format: Serial

Premieră: 13 septembrie (Toate episoadele sunt disponibile)

FX LEGE ȘI DREPTATE: ORAȘUL FRICII / FX’S JUSTIFIED: CITY PRIMEVAL

După ce a părăsit ținuturile deluroase din Kentucky acum 15 ani, Raylan Givens trăiește în Miami, oscilând între a fi șerif federal și tată cu jumătate de normă al unei fete de 15 ani. O întâlnire întâmplătoare pe o autostradă pustie din Florida îl face să plece în Detroit.

Acolo se întâlnește cu Clement Mansell, așa-numitul Sălbatic din Oklahoma, un bandit sociopat și violent care a scăpat odată printre degetele celor mai iscusiți polițiști din Detroit și își încearcă norocul din nou.

Avocata lui Mansell, formidabila Carolyn Wilder, originară din Motor City, are toate intențiile de a-și reprezenta clientul, chiar dacă se vede prinsă între polițist și criminal, dar și cu propriul ei joc în desfășurare. Aceste trei personaje urmează o traiectorie care poate duce la conflict într-o manieră specifică lui Elmore Leonard, pentru a vedea cine scapă cu viață din orașul Primeval.

Format: Serial

Premieră: 6 septembrie (Toate episoadele sunt disponibile)

NEBUNUL NOSTRU SEZONUL 2 / THIS FOOL S2

O comedie necuviincioasă despre clasa muncitoare din sudul Los Angeles-ului. Serialul se concentrează în jurul lui Julio Lopez, un bărbat de 30 de ani care încă locuiește acasă, se întâlnește cu prietena lui din liceu și găsește orice scuză pentru a evita să se confrunte cu propriile probleme.

Julio lucrează la Hugs Not Thugs, o organizație non-profit de reabilitare a bandelor, unde se confruntă cu vărul său mai mare Luis, un fost membru al unei bande care tocmai a ieșit din închisoare și s-a mutat cu Julio și familia sa. În distribuție: Chris Estrada, Michelle Ortiz, Frankie Quiñones și Michael Imperioli.

Format: Serial

Premieră: 27 septembrie

MARVEL

LOKI S2

Primul al doilea sezon al unui serial realizat de studiourile Marvel. Acesta îi are în distribuție pe Tom Hiddleston, Owen Wilson, Sophia Di Martino și Gugu Mbatha-Raw, reluând imediat de unde s-a oprit primul sezon.

Format: Serial

TX: 6 octombrie (un nou episod pe săptămână)

EU SUNT GROOT SEZONUL 2 / I AM GROOT S2

Avându-l ca protagonist pe îndrăgitul copăcel Baby Groot, sezonul 2 este o colecție de cinci scurtmetraje originale ce va aduce în prim-plan mai multe personaje noi și neobișnuite. Nu există nici o cale de a păzi galaxia de acest micuț poznaș!

Așadar, pregătiți-vă ca Baby Groot să fie în centrul atenției în cel de-al doilea sezon, explorând zilele sale de glorie și intrând în probleme printre stele. Vin Diesel se întoarce ca vocea lui Groot în cinci scurtmetraje complet noi.

Kirsten Lepore, scenarista/regizoarea primului sezon, revine în aceeași calitate pentru sezonul doi. Producător supervizor este Danielle Costa; producători sunt Craig Rittenbaum și Alex Scharf; producători executivi sunt Brad Winderbaum, Kevin Feige, Louis D'Esposito, Victoria Alonso și Kirsten Lepore. Dana Vasquez-Eberhardt este producător co-executiv.

Format: serial (scurtmetraje)

Premieră: 6 septembrie

DISNEY

MICA SIRENĂ / THE LITTLE MERMAID

Mica Sirenă este reinterpretarea filmului live-action a a îndrăgitului musical clasic de animație Disney, sub semnătura regizorului vizionar Rob Marshall. Filmul este povestea lui Ariel, o sirenă tânără, frumoasă și plină de viață, doritoare de aventură. Cea mai tânără dintre fiicele regelui Triton și cea mai sfidătoare, Ariel tânjește să afle mai multe despre lumea de dincolo de mare și, în timp ce vizitează suprafața apei, se îndrăgostește de îndrăznețul prinț Eric.

Deși sirenelor le este interzis să interacționeze cu oamenii, Ariel trebuie să-și urmeze inima. Ea face un pact cu vrăjitoarea malefică a mării, Ursula, care îi oferă șansa de a experimenta viața pe uscat, dar care, în cele din urmă, îi pune viața - și coroana tatălui ei - în pericol.

Format: Film

Premieră: 6 septembrie

LANG LANG INTERPRETEAZĂ MUZICĂ DISNEY / LANG LANG PLAYS DISNEY

Pianistul de renume mondial Lang Lang și muzica emblematică Disney se regăsesc în acest concert exclusiv, cu o singură reprezentație, la Royal Albert Hall. Prin muzică și scene de documentar, filmul prezintă călătoria muzicală extraordinară a artistului și dragostea sa pentru Disney pe care o simte încă din copilăria petrecută în China.

Format: Special

Premieră: 15 septembrie

20TH CENTURY FOX

NIMENI NU TE VA SALVA / NO ONE WILL SAVE YOU

Filmul o prezintă pe Brynn Adams (Kaitlyn Dever), o tânără creativă și talentată care a fost înstrăinată de comunitatea ei. Singură, dar optimistă, Brynn își găsește alinare în casa copilăriei, până când, într-o noapte, e trezită de zgomote ciudate făcute de niște intruși nepământeni.

Urmează o confruntare plină de acțiune între Brynn și un grup de ființe extraterestre care îi amenință viitorul, obligând-o în același timp să-și înfrunte trecutul. Scris și regizat de Brian Duffield, filmul are coloana sonoră semnată de compozitorul Joseph Trapanese. Tim White, Trevor White, Allan Mandelbaum și Duffield au produs filmul, iar Dever și Joshua Throne sunt producători executivi.

Format: Film

Premieră: 22 septembrie

NATIONAL GEOGRAPHIC

ANIMALE ÎN PRIM-PLAN CU BERTIE GREGORY / ANIMALS UP CLOSE WITH BERTIE GREGORY

Bertie Gregory călătorește prin lume pentru a arăta viața de zi cu zi a unor animale extraordinare, așa cum nu prezentată până acum. Echipați cu tehnologie de ultimă generație, el și echipa sa înfruntă condiții extreme pentru a dezvălui provocările pe care le îndură aceste animale.

Animale în prim-plan cu Bertie Gregory prezintă toate momentele cu care el și echipa sa se confruntă în timp ce se adaptează la viața sălbatică imprevizibilă din medii îndepărtate, unde filmările rareori decurg conform planului.

Format: Serial

TX: 13 septembrie (Toate episoadele sunt disponibile)

DISPONIBILE ÎN CONTINUARE ÎN ACEASTĂ TOAMNĂ

DIVERTISMENT GENERAL

URSUL SEZONUL 2 / FX’S THE BEAR S2 | Disponibil acum | Serial

FLAMIN' HOT: CONDIMENTUL SUCCESULUI / FLAMIN’ HOT | Disponibil acum | Film

GOL PUȘCĂ / THE FULL MONTY | Disponibil acum | Serial

KIZAZI MOTO: GENERAȚIA DE FOC / KIZAZI MOTO: GENERATION FIRE |Disponibil acum | Serial

CRIME ÎN IMOBIL SEZONUL 3 / ONLY MURDERS IN THE BUILDING S3 | Disponibil acum | Serial

MARVEL

INVAZIA SECRETĂ / SECRET INVASION | Disponibil acum | Serial

LUCASFILM

AHSOKA | Disponibil acum | Serial

20TH CENTURY FOX

PRIETENI DE VACANȚA 2 / VACATION FRIENDS 2 | Disponibil acum | Film

DISNEY

AVATAR: CALEA APEI / AVATAR: THE WAY OF WATER | Disponibil acum |

DISNEY BRANDED TELEVISION

SERIALUL LICEUL MUZICAL: SPECTACOLUL SEZONUL 4 / HIGH SCHOOL MUSICAL: THE MUSICAL: THE SERIES | Disponibil acum | Serial


Din aceeasi categorie...

Documentarele semnate de Andrei Ujică, la Noaptea albă a filmului Românesc

Documentarele semnate de Andrei Ujică, la Noaptea albă a filmului Românesc

Apreciat reprezentant al Noului Cinema Nonficțional, Andrei Ujică, scriitor, regizor de film și profesor, este invitatul Nopții Albe a Filmului Românesc.

Noutățile lunii decembrie 2023 la Netflix

Noutățile lunii decembrie 2023 la Netflix

Fie că o petreci alături de cei dragi acasă, fie că alegi să călătorești și să experimentezi lucruri noi, luna decembrie vine cu numeroase filme și seriale numai bune de luat în vacanță.

Premierele lunii decembrie pe National Geographic și Wild

Premierele lunii decembrie pe National Geographic și Wild

Luna decembrie aduce o serie de programe fascinante pe National Geographic și National Geographic Wild, fiecare aducând în prim-plan natura, oameni, locuri și povești care inspiră și educă.

Cristina Ciobănaşu va fi Anastasia (Sia), un nou personaj în universul serialului Lia – Soţia soţului meu

Cristina Ciobănaşu va fi Anastasia (Sia), un nou personaj în universul serialului Lia – Soţia soţului meu

Începând din 30 noiembrie, un nou personaj cu totul inedit în universul serialului Lia – Soţia soţului meu îşi va face apariţia în povestea care ține milioane de telespectatori în fața micilor ecrane, în fiecare joi, de la 20:30. ...

Serialul Brawn: O poveste imposibilă de Formula 1 este acum disponibil pe Disney+

Serialul Brawn: O poveste imposibilă de Formula 1 este acum disponibil pe Disney+

Serialul documentar Brawn: O poveste imposibilă de Formula 1® / Brawn: The Impossible Formula 1 Story este disponibil pe platforma de streaming Disney+, prezentând povestea echipei Brawn GP și a remarcabilului lor sezon în campionatul de Fo...

Serialul Lia - Soţia soţului meu de la Antena 1 a fost reînnoit pentru sezonul trei

Serialul Lia - Soţia soţului meu de la Antena 1 a fost reînnoit pentru sezonul trei

Cu doar patru săptămâni înainte de deznodământul celui de-al doilea sezon din Lia – soția soțului meu, echipa de producţie anunţă că au început deja filmările pentru următorul sezon.

Voyo lansează documentarul Tovarășu’ - Facerea, gloria și desfacerea unui dictator

Voyo lansează documentarul Tovarășu’ - Facerea, gloria și desfacerea unui dictator

Dictator, secretar general al Partidului Comunist Român și șef de stat, Nicolae Ceaușescu a scris istorie din 1965 și continuă să fie considerat cel mai aspru și controversat Președinte pe care l-a avut România vreodată. ...

Maratonul de filme festive continuă la DIVA cu 3 filme romantice

Maratonul de filme festive continuă la DIVA cu 3 filme romantice

DIVA ne propune trei premiere despre două surori ce fac schimb de roluri, doi îndrăgostiți ce încearcă să depășească secretele dintre ei și o eroină ce preia frâiele propriului destin.  

Serialul Lawmen: Bass Reeves - din 18 decembrie în exclusivitate pe SkyShowtime

Serialul Lawmen: Bass Reeves - din 18 decembrie în exclusivitate pe SkyShowtime

Producătorul executiv al serialului este Taylor Sheridan, nominalizat la Oscar, iar adaptarea pentru televiziune a fost realizată de producătorul executiv Chad Feehan.

De 1 decembrie, trăiești România la Pro TV!

De 1 decembrie, trăiești România la Pro TV!

Acasă nu este doar despre un loc pe hartă, ci despre România ca o emoție care ne unește pe toți. O emoție pe care o trăim în fiecare zi, fie că suntem conștienți de ea sau nu.

Noi aventuri pe BatRoți!

Noi aventuri pe BatRoți!

Finalul de an aduce cu sine noi episoade din senzația animată pentru preșcolari – BatRoți / BatWheels.

Trei noi filme de Crăciun în premieră la Diva

Trei noi filme de Crăciun în premieră la Diva

Seria-maraton de filme de Crăciun continuă la DIVA și în perioada 17-21 noiembrie, cu multe povești romantice tematice, în fiecare zi (între orele 06:00-02:00).

SkyShowtime anunță data de lansare a mult-așteptatului serial The Curse

SkyShowtime anunță data de lansare a mult-așteptatului serial The Curse

Serialul SkyShowtime Original cuprinde 10 episoade și este co-produs de ShowTime și A24.

Kanal D pregăteşte un nou reality de aventură! Miza e uriaşă: 1.000.000 de lei!

Kanal D pregăteşte un nou reality de aventură! Miza e uriaşă: 1.000.000 de lei!

Pregăteşte-te pentru cel mai mare experiment social televizat!

Au început filmările pentru ultimul sezon din Clanul

Au început filmările pentru ultimul sezon din Clanul

O poveste care a impresionat de la primul minut. Doi frați care și-au trăit poveștile de viață, în paralel, neștiind cât de aproape erau unul de altul.

Misiune: Posibilă - Săptămâna Tom Cruise la TV1000

Misiune: Posibilă - Săptămâna Tom Cruise la TV1000

În luna noiembrie, TV1000 aduce pe micile ecrane o colecție de filme plină de adrenalină și suspans care va crește considerabil nivelul de energie al serilor reci și monotone de toamnă. Iar cu un actor carismatic în prim plan, chiar se anun...

Cele mai cunoscute și mai malefice vedete din reality-show-uri, vin acum în House of Villains

Cele mai cunoscute și mai malefice vedete din reality-show-uri, vin acum în House of Villains

NBCUniversal International Networks & Direct-To-Consumer a anunțat premiera teritorială a noului reality-show House of Villains, în România.

Start filmări pentru The Floor, quiz show-ul care a ridicat Europa în picioare!

Start filmări pentru The Floor, quiz show-ul care a ridicat Europa în picioare!

Au început astăzi filmările pentru The Floor, un format de succes, care poartă semnătura lui John de Mol, creatorul Big Brother şi The Voice.  ...

Serialul turcesc Bariere invizibile va putea fi urmărit pe AntenaPLAY

Serialul turcesc Bariere invizibile va putea fi urmărit pe AntenaPLAY

Serialul turcesc Bariere invizibile / Cam Tavanlar, aduce în prima plan o poveste care a câștigat popularitate imediat după lansare și a primit recenzii foarte bune din partea telespectatorilor.

România în centrul atenției pe TV5 Monde la Destination francophonie!

România în centrul atenției pe TV5 Monde la Destination francophonie!

În România, vorbirea limbii franceze este o tradiție. Dar cât de importantă este astăzi limba franceză în cea mai mare țară francofonă din Europa Centrală și de Est?

Diva ne aduce 3 noi povești dragoste perfecte pentru a intra în atmosfera de sărbători

Diva ne aduce 3 noi povești dragoste perfecte pentru a intra în atmosfera de sărbători

La DIVA, luna noiembrie înseamnă filme romantice tematice difuzate în fiecare zi - între orele 06:00 și 02:00.

Video: Campania Disney de sărbători din acest an aniversar se concentrează pe magia dorințelor

Video: Campania Disney de sărbători din acest an aniversar se concentrează pe magia dorințelor

Disney lansează astăzi campania de sărbători, intitulată Fie ca dorințele să ți se împlinească, ce se concentrează pe magia dorințelor la 100 de ani de activitate.

Denise Rifai, față în față cu Doru Octavian Dumitru, duminica aceasta la 40 de întrebări

Denise Rifai, față în față cu Doru Octavian Dumitru, duminica aceasta la 40 de întrebări

Îndrăgitul actor și comedian Doru Octavian Dumitru va fi invitatul ediției din această duminică a emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, difuzată de la ora 22:30, la Kanal D.

Diva ne aduce în luna noiembrie 3 noi povești de dragoste de Crăciun

Diva ne aduce în luna noiembrie 3 noi povești de dragoste de Crăciun

DIVA și-a obișnuit publicul ca în fiecare an să dea startul programelor speciale de sărbători: anul acesta Crăciunul a început la DIVA pe 15 octombrie.

Patru seriale noi Canal+ Original în noiembrie la Focus Sat

Patru seriale noi Canal+ Original în noiembrie la Focus Sat

Focus Sat propune amatorilor de seriale TV intense, dramatice și pline de mister să petreacă un „noiembrie întunecat”, alături de aplicația Focus Sat și Focus Sat TV. ...