Dupa succesul celei de-a doua editii East European Comic Con de la Romexpo, la care au participat peste 22.000 de oameni, in luna noiembrie, evenimentul se imbraca in haine de iarna si se transforma in Ice Comic Con, o editie aparte ce se va desfasura intr-un cadru restrans, special pentru fanii adevarati.

Ice Comic Con va avea loc intre 14-16 noiembrie, la Palatul Copiilor din Bucuresti, iar in vanzare s-a pus un numar limitat de bilete, scopul fiind de a facilita o interactiune prietenoasa intre public si invitati. 

Mai mult decat atat, oaspetii editiei de iarna se vor putea intalni si cu numerosi expozanti de care isi pot face stocul de cadouri pentru sarbatori. 

Prima zi, cea de 14 noiembrie, este dedicata in intregime targului Comic Con, de unde se pot achizitiona figurine, reviste de benzi desenate, carti si multe obiecte decorate cu imagini si personaje din filme si seriale.

In zilele de 15 si 16 noiembrie, pe langa expozanti, vor fi prezenti si invitatii speciali care vor sustine sesiuni de autografe si poze si vor sta de vorba cu fanii in cadrul panel-urilor. Mai mult, acestia vor putea primi din partea artistilor grafici si desene realizate special pentru ei.

La Ice Comic Con vor veni 3 actori din popularul serial  HBO, Game of Thrones, 12 artisti consacrati, dintre care 5 vor veni din afara tarii special pentru publicul din Romania, dar si 2 companii de jocuri video care vor povesti despre procesul creativ din spatele jocurilor preferate.

Primii invitati pe care ii dezvaluie Ice Comic Con sunt:

Miltos Yerolemou: “What do we say to the god of comic cons? Today is the day!”  

Actorul Miltos Yerolemou cunoscut pentru rolul lui Syrio Forel, profesorul care a invatat-o pe Arya Stark arta manuirii sabiei, vine in premiera in tara noastra. 

Miltos este prezent si pe cele mari scene de teatru din Londra si a mai avut aparitii in seriale precum Absolutely Fabulous, Black Books si My Family. Actorul va interpreta un rol si in cel mai asteptat film din 2015: Star Wars Episodul VII.

El va sustine un panel invidual in care va sta la povesti cu fanii, dar va fi prezent si alaturi de alti 2 colegi de platou din Game of Thrones pentru o ampla sesiune de intrebari si raspunsuri.

Guillermo Ortego este un artist de origine spaniola care s-a facut remarcat rapid pentru talentul si viziunea sa, lucrand pentru gigantii Marvel Comics si DC Comics. 

Contributia sa unica apare in  titluri precum Avengers, Wolverine Vs. Thor, Dark Wolverine, X-Factor, Green Arrow, Justice League Dark, Nightwing si Batman Eternal.

Alessandro Vitti este un artist Italian care lucreaza pentru Marvel Comics, iar creatiile sale apar in titluri precum Captain America & Hawkeye, Avengers Arena si Secret Warriors, iar cel mai recent proiect al sau este Red Lanters, un concept marca DC Comics.

Ice Comic Con este un eveniment marca East European Comic Con, cea mai mare conventie a pasionatilor de jocuri, filme, seriale, benzi desenate din Europa de Est, avand ca sursa de inspiratie mult apreciatul Comic Con de la San Diego.

Biletele sunt disponibile in numar limitat si pot fi achizitionate din reteaua My Ticket, Eventim si din magazinele Diverta din tara.


Din aceeasi categorie...

Nasty, documentarul despre Ilie Năstase, în selecția Festivalului de la Cannes 2024

Nasty, documentarul despre Ilie Năstase, în selecția Festivalului de la Cannes 2024

Nasty, documentarul despre viața și cariera tenismenului român Ilie Năstase a fost inclus în selecția celei de-a 77-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Cannes, unul dintre cele mai importante evenimente cinematografice din lum...

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, va avea premiera mondială în Competiția Oficială la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, va avea premiera mondială în Competiția Oficială la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, a fost selectat în Competiția Oficială a celei de-a 77-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Cannes care va avea loc între 14 și 25 mai. ...

Lynx Festival 2024 va avea loc între 4 - 9 iunie

Lynx Festival 2024 va avea loc între 4 - 9 iunie

Prima ediție a festivalului de fotografie și film documentar, dedicat exclusiv naturii, a fost sold-out.