Comedia filmată în judeţul Caraş-Severin turnat la Reșița, Anina și Văliug poate fi vizionat și pe Netflix. E vorba despre Ghinionistul regizat de Iura Luncaşu.

După lansarea răsunătoare din iarna lui 2017, în primăvara anului trecut a fost recompensat cu Premiul publicului pentru producţia cu cele mai mari încasări, de peste 1 milion de lei, trofeu decernat în cadrul Galei premiilor Gopo. 

Regizorul Iura Luncașu spunea pentru Expres de Banat: „Eu știam că apare în luna martie pe Netflix, așa că a fost o surpriză și pentru mine. În ultima vreme, s-au și înmulțit mesajele pe Facebook de la oameni care vor să vadă Ghinionistul. Este o mare realizare, mai ales pentru că e un proiect de suflet făcut cu oamenii din Reșița. E un proiect în care s-au legat lucrurile, pentru că oamenii și-au dorit să facă asta. Pe undeva, știam că se va întâmpla, că filmul nu va rămâne neobservat. Atunci când oamenii își doresc cu adevărat ceva, se întâmplă lucrurile, de asta am și făcut filme independente. Intuiția mi-a spus că se vor întâmpla lucruri frumoase cu proiectul ăsta, iar acum se și confirmă. E mare satisfacția”.

Robert o cunoaște pe Sonia în niște împrejurimi nu tocmai fericite, ea , fiind fiica unui afacerist bogat, aflându-se la pol opus față de Robert pe plan financiar. Cei doi au însă în comun pasiunea intensă pentru muzică. Întâlnirea lor îi poartă către împlinirea unui vis secret.

Din distribuţie fac parte Vlad Logigan, Sânziana Tarța, Gheorghe Visu și Radu Gabriel. Pe lângă ei, mai joacă și Dorian Popa, Levent Sali, Diana Dumitrescu, Ruby, Augustin Viziru, Virgil Ianțu și Codin Maticiuc.

Eu unul sper să se lanseze în curând şi pe DVD.


Din aceeasi categorie...

Intrarea liberă la proiecțiile Alter-Native 2022

Intrarea liberă la proiecțiile Alter-Native 2022

Anul acesta, Festivalul Internațional de Film de scurt-metraj Alter-Native împlinește frumoasa vârstă de 30 de ani.

Triangle of Sadness, Palme d’Or 2022, în premieră națională la Les Films de Cannes à Bucarest

Triangle of Sadness, Palme d’Or 2022, în premieră națională la Les Films de Cannes à Bucarest

Ediţia de anul acesta a Les Films de Cannes à Bucarest, desfăşurată între 21 şi 30 octombrie 2022, e una a certitudinilor.

Nordic Film Festival revine în acest weekend

Nordic Film Festival revine în acest weekend

Nordic Film Festival îi invită pe toți iubitorii cinematografiei nordice la cea de-a treia sa ediție, în acest weekend.