Comedia filmată în judeţul Caraş-Severin turnat la Reșița, Anina și Văliug poate fi vizionat și pe Netflix. E vorba despre Ghinionistul regizat de Iura Luncaşu.

După lansarea răsunătoare din iarna lui 2017, în primăvara anului trecut a fost recompensat cu Premiul publicului pentru producţia cu cele mai mari încasări, de peste 1 milion de lei, trofeu decernat în cadrul Galei premiilor Gopo. 

Regizorul Iura Luncașu spunea pentru Expres de Banat: „Eu știam că apare în luna martie pe Netflix, așa că a fost o surpriză și pentru mine. În ultima vreme, s-au și înmulțit mesajele pe Facebook de la oameni care vor să vadă Ghinionistul. Este o mare realizare, mai ales pentru că e un proiect de suflet făcut cu oamenii din Reșița. E un proiect în care s-au legat lucrurile, pentru că oamenii și-au dorit să facă asta. Pe undeva, știam că se va întâmpla, că filmul nu va rămâne neobservat. Atunci când oamenii își doresc cu adevărat ceva, se întâmplă lucrurile, de asta am și făcut filme independente. Intuiția mi-a spus că se vor întâmpla lucruri frumoase cu proiectul ăsta, iar acum se și confirmă. E mare satisfacția”.

Robert o cunoaște pe Sonia în niște împrejurimi nu tocmai fericite, ea , fiind fiica unui afacerist bogat, aflându-se la pol opus față de Robert pe plan financiar. Cei doi au însă în comun pasiunea intensă pentru muzică. Întâlnirea lor îi poartă către împlinirea unui vis secret.

Din distribuţie fac parte Vlad Logigan, Sânziana Tarța, Gheorghe Visu și Radu Gabriel. Pe lângă ei, mai joacă și Dorian Popa, Levent Sali, Diana Dumitrescu, Ruby, Augustin Viziru, Virgil Ianțu și Codin Maticiuc.

Eu unul sper să se lanseze în curând şi pe DVD.


Din aceeasi categorie...

Actorul Dan Nuțu, omagiat cu Premiul pentru Întreaga Activitate la Gala GOPO 2024

Actorul Dan Nuțu, omagiat cu Premiul pentru Întreaga Activitate la Gala GOPO 2024

Cariera de peste cinci decenii a actorului Dan Nuțu va fi recompensată cu Premiul pentru Întreaga Activitate, în cadrul celei de-a 18-a ediții a Galei Premiilor Gopo 2024, din 29 aprilie. 

Rodica Mandache, distinsă cu Premiul pentru Întreaga Carieră la Gopo 2024

Rodica Mandache, distinsă cu Premiul pentru Întreaga Carieră la Gopo 2024

Cariera de peste șase decenii a actriței Rodica Mandache va fi recompensată cu Premiul pentru Întreaga Carieră în cadrul celei de-a 18-a ediții a Galei Premiilor Gopo.

Începe Festivalul Filmului Palestinian 2024: Program și bilete disponibile

Începe Festivalul Filmului Palestinian 2024: Program și bilete disponibile

Festivalul Filmului Palestinian 2024 va avea loc între 18 și 21 aprilie la București și pe 28 aprilie în Cluj-Napoca iar programul detaliat și biletele sunt acum disponibile.