Ce ți-e și cu goana asta după bani! Toţi erau curioşi dacă Endgame va reuşi să învingă Avatar ca încasări la box office-ul mondial. În SUA au reuşit. Problema e cu restul lumii... Prin relansarea acestuia în format extins cei de la Disney speră să învingă Avatar la încasări.

Avengers: Endgame a debutat în luna aprilie și a ajuns la un total internațional de 2,744 miliarde. Recordul atins de Avatar este de 2,787 miliarde de dolari. Personal, mi s-a părut mult mai reușit Avengers: Infinity War, chiar dacă nu a fost la fel de dramatic.

Acesta va conține, după genericul de final, încă o scenă-surpriză, unele momente căzute la montaj, un tribut și alte câteva noutăți. Sigurul avantaj ar fi ca această relansare să ajute Endgame să detroneze Avatar de pe primul loc în topul filmelor cu cel mai mare succes la box office din istorie. Nimeni nu face nimic pentru publicul plătitor de bilete. Cinstit pe mine mă lasă rece această relansare. Ce adaugă ei, probabil se va afla şi pe Blu-ray, Blu-ray 3D când se va lansa. O să-mi săriţi în cap şi o să spuneţi că în România se lansează doar pe DVD. Cine vă obligă să-l cumpăraţi pe DVD? E adevărat, dacă vreţi subtitrare în română trebuie cumpărat doar pe DVD.

Preşedintele MARVEL Kevin Feige a menţionat: „Nu este vorba de un montaj nou, în care să fie incluse și scene inițial eliminate; va fi o relansare cinematografică ce vine cu unele noutăți la final și este gândită ca un element ajutător de marketing”. Vor probabil să ajute la încăsările Spider-Man: Far from Home.

Pentru cele 6 minute în plus, din punctul meu de vedere nu merită să mai mergi la cinema încă o dată să-l revezi. Dar probabil asta se va întâmpla şi Endgame va reuşi să detroneze Avatar de pe prima poziţie din topul filmelor cu cel mai mare succes la box office din istorie.

In Romania nu s-a anuntat nimic oficial, deci probabil aceasta noua versiune "extinsa" nu va rula in cinematografe le noastre...


Din aceeasi categorie...

Azi începe Comic Con 2024: Evenimentul se desfășoară în acest weekend la Romexpo din București

Azi începe Comic Con 2024: Evenimentul se desfășoară în acest weekend la Romexpo din București

Cel mai mare eveniment dedicat pasionaților de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video și cosplay, Comic Con România deschide porțile celei de-a unsprezecea ediții vineri, 19 aprilie.

Actorul Dan Nuțu, omagiat cu Premiul pentru Întreaga Activitate la Gala GOPO 2024

Actorul Dan Nuțu, omagiat cu Premiul pentru Întreaga Activitate la Gala GOPO 2024

Cariera de peste cinci decenii a actorului Dan Nuțu va fi recompensată cu Premiul pentru Întreaga Activitate, în cadrul celei de-a 18-a ediții a Galei Premiilor Gopo 2024, din 29 aprilie. 

Rodica Mandache, distinsă cu Premiul pentru Întreaga Carieră la Gopo 2024

Rodica Mandache, distinsă cu Premiul pentru Întreaga Carieră la Gopo 2024

Cariera de peste șase decenii a actriței Rodica Mandache va fi recompensată cu Premiul pentru Întreaga Carieră în cadrul celei de-a 18-a ediții a Galei Premiilor Gopo.