Happy Cinema şi Cinema City organizează în parteneriat cu China Lion Zilele Filmului Chinezesc în România.

Evenimentul se va desfăşura în perioada 3- 9 februarie la Happy Cinema Bucureşti, Cinema City Mega Mall, Cinema City Timişoara Shopping City, Cinema City Cluj Iulius Mall, Cinema City Constanţa City Park, Cinema City Iaşi Iulius Mall şi Cinema City Afi Braşov.

Celebrând Noul An Chinezesc - Anul Iepurelui de Apă, evenimentul propune publicului o selecţie eclectică de titluri, dintre care amintim Meşteşugul Magic Din Suzhou / The Magical Craftsmanship Of Suzhou, film ce va fi prezentat în Deschiderea ediţiei vineri, 3 februarie, la Happy Cinema Bucureşti, Hero / Eroina, film plasat în 2020 - anul în care pandemia a schimbat vieţile tuturor, ce explorează luptele duse în familie, în carieră şi în dragoste în perioade dificile, precum şi Eroii Feroviari / Railway Heroes, un film impresionant ce ilustrează curajul extraordinar al unui grup de eroi cunoscuţi drept Brigada Feroviară Lunan, care încearcă cu disperare să-şi apere ţara în timpul Războiului de Rezistenţă împotriva Japoniei.

Vor fi de asemenea prezentate publicului titlurile Aproape Dragoste / Almost Love, ce explorează relaţia dintre două persoane extrem de diferite care reuşesc să rămână împreună indiferent de obstacole, Muntele Înnorat / Cloudy Mountain, film bazat pe întâmplări reale, ce prezintă o zonă din China care a fost devastată de un cutremur şi un grup extrem de curajos care s-a sacrificat pentru a salva oraşul şi locuitorii săi şi Căpitanul / The Captain, titlu ce urmărește cea mai miraculoasă aterizare de urgență din istoria contemporană a aviației chineze.

Programul proiecţiilor este disponibil pe www.happycinema.ro şi www.cinemacity.ro, iar biletele sunt deja disponibile online şi la casele de bilete ale cinematografelor.

Trailerele filmelor pot fi vizionate aici: https://bit.ly/3wfHuJp, iar pagina de Facebook este disponibilă aici: www.facebook.com/zilelefilmuluichinezesc.

Evenimentul este organizat de Happy Cinema şi Cinema City în parteneriat cu China Lion Film Distribution.

Poster Zilele Filmului Chinezesc

railway heroes poster


Din aceeasi categorie...

Zilele Filmului German 2023 - în martie la București și Timișoara!

Zilele Filmului German 2023 - în martie la București și Timișoara!

După o perioadă de pauză datorată evenimentelor prin care am trecut în ultimii ani, Zilele Filmului German se întorc la București între 2-5 martie și vor aduce publicului cele mai noi producții germane ce vor fi găzduite de Cinema Elvire P...

Premiile Oscar 2023: Nominalizările celei de-a 95-a ediții

Premiile Oscar 2023: Nominalizările celei de-a 95-a ediții

Au fost anunţate nominalizările pentru cea de-a 95-a ediție a Premiilor Oscar 2023.

Au început înscrierile la Astra Film Festival 2023

Au început înscrierile la Astra Film Festival 2023

Cel mai longeviv festival de film din România dă startul la înscrieri pentru cea de a 30-a ediție, care va avea loc la Sibiu, în perioada 15-22 octombrie 2023.