Și pentru că în 2023, Comic Con împlinește un deceniu, evenimentul din luna mai va fi doar primul dintr-o serie întreagă care se va desfășura pe tot parcursul anului.

Tony Amendola, actor cunoscut pentru rolurile lui Don Luiz în Masca lui Zorro, Maestrul Bra’tac din Stargate SG-1 și Geppetto din Once Upon A Time vine la cea de-a zecea ediție Comic Con din București, cel mai mare eveniment non muzical din România, care va avea loc în perioada 19-21 mai la Romexpo.

Tony Amendola este, așadar, primul invitat anunțat cu care fanii vor avea șansa să se întâlnească, să se fotografieze sau să obțină autografe. Cu o carieră de 45 de ani, actorul a interpretat zeci de roluri, printre cele mai cunoscute culturii pop fiind cele din Stargate SG-1, continuarea filmului Stargate din 1994, una dintre cele mai populare producții science fiction din istorie, precum și Once Upon A Time, serialul care îmbină universurile fantastice din povești și basme cu lumea reală.

Tony Amendola a mai jucat și în filmele horror Annabelle și The Curse of La Llorona și a interpretat personaje episodice în numeroase serii precum The X-Files, Seinfeld sau Star Trek: Voyager. Actorul de origine italiană și-a împrumutat vocea și unor personaje din jocuri video: în World of Warcraft, a fost Khadgar, unul dintre personajele cheie ale jocului, iar în Star Wars Jedi: Fallen Order, l-a interpretat pe cercetătorul Jedi, Eno Cordova.

Biletele pentru autografe și fotografii cu Tony Amendola, precum și cele pentru acces la eveniment vor fi disponibile începând din Aprilie pe tickets.comic-con.ro.

Comic Con România sărbătorește anul acesta 10 ani în care a adus mai aproape de fani universurile jocurilor, filmelor, serialelor și benzilor desenate. Evenimentul a devenit în scurt timp cel mai mare de acest gen din România și unul dintre cele mai mari și mai relevante din Europa, poziționându-se și ca cel mai amplu în zona de gaming și tehnologie.

De-a lungul timpului, fanii s-au putut întâlni cu actori de la Hollywood în cadrul panel-urilor sau sesiunilor de fotografii și autografe, au putut testa cele mai noi jocuri video și au putut participa la competiții, și-au completat colecțiile de produse inspirate din pop culture de la sutele de expozanți invitați și s-au bucurat de numeroase exclusivități și premiere de la cinematografie la gaming sau benzi desenate.

Dintre actorii care au participat la Comic Con se numără Jason Momoa, Mark Shepard, Clive Standen, Ed Westwick, Paul Wesley, Tom Wlaschiha, Daniel Gillies, Andrew Scott, Jim Beaver, Robert Knepper, Charles Dance, Sylvester McCoy, precum și mulți alți actori de seamă din producții de top ca House of the Dragon, Lord of the Rings: The Rings of Power, La Casa de Papel, Game of Thrones, Spartacus, Supernatural, Doctor Who, Fringe, Harry Potter, The Vampire Diaries, Lord of the Rings, Sherlock sau Vikings.

Cea de-a zecea ediție Comic Con se anunță a fi una dintre cele spectaculoase de până acum, iar fanii vor avea parte de numeroase surprize și momente inedite. Mai mult, va fi doar primul eveniment dintr-o serie întreagă pregătită pentru 2023.

Tony Amendola3


Din aceeasi categorie...

Caravana Zilele Filmului Românesc 2024 își începe călătoria prin țară la București, Arad și Pucioasa

Caravana Zilele Filmului Românesc 2024 își începe călătoria prin țară la București, Arad și Pucioasa

Vor putea fi văzute filme semnate de Cristian Mungiu, Radu Jude, Radu Muntean, Ana-Maria Comănescu și Ioana Mischie.

Este Film Festival 2024 anunță scurtmetrajele din Competiție

Este Film Festival 2024 anunță scurtmetrajele din Competiție

ESTE FILM Festival, care va avea loc în perioada 29 mai - 2 iunie 2024, la Sibiu, anunță selecția oficială a celei de-a 5-a ediții a Competiției.

Hit Man și Kinds of Kindness la American Independent Film Festival 2024

Hit Man și Kinds of Kindness la American Independent Film Festival 2024

Kinds of Kindness, al lui Yorgos Lanthimos, cu Emma Stone și Willem Dafoe, are premiera la București în cadrul AIFF 8 îndată după premiera mondială de la Cannes. ...