Dylan Sprayberry, cunoscut pentru rolurile tânărului Clark Kent din blockbusterul Man of Steel şi al lui Liam Dunbar din Teen Wolf, va fi prezent pentru prima dată la Comic Con în București în perioada 20-21 mai.

Evenimentul, cel mai mare dedicat pasionaților de filme, seriale, gaming, benzi desenate, cosplay din România și unul dintre cele mai mari din Europa, va sărbători a zecea ediție anul acesta la Romexpo. De asemenea, acesta este doar un prim eveniment dintr-o serie care se va desfășura pe tot parcursul anului.

Dylan Sprayberry a apărut în diverse filme şi seriale, precum Glee, Criminal Minds sau iCarly. În 2013, a reușit să obțină rolul tânărului Clark Kent în pelicula regizată de Zack Snyder, Man of Steel, jucând alături de nume mari ale cinematografiei precum Henry Cavill, Amy Adams sau Kevin Costner. La acea vreme, Man of Steel a avut un succes de casă extraordinar, clasându-se la finalul anului pe locul 9 în topul încasărilor.

În 2014, a debutat în serialul de mare succes, Teen Wolf, în rolul lui Liam Dunbar, apărând pentru prima data în sezonul cu numărul 4, iar din al cincilea sezon, personajul său a fost promovat ca principal. După încheierea serialului, Dylan a reintrat în pielea personajului său pentru filmul Teen Wolf care a apărut la începutul lui 2023.

Dylan Sprayberry se la alătură astfel lui Tony Amendola (The Masked Zorro, Stargate SG-1, Once Upon A Time) pe lista invitaţilor din 2023.

Comic Con România sărbătorește anul acesta 10 ani în care a adus mai aproape de fani universurile jocurilor, filmelor, serialelor și benzilor desenate. Evenimentul a devenit în scurt timp cel mai mare de acest gen din România și unul dintre cele mai mari și mai relevante din Europa, poziționându-se și ca cel mai amplu în zona de gaming și tehnologie.

De-a lungul timpului, fanii s-au putut întâlni cu actori de la Hollywood în cadrul panel-urilor sau sesiunilor de fotografii și autografe, au putut testa cele mai noi jocuri video și au putut participa la competiții, și-au completat colecțiile de produse inspirate din pop culture de la sutele de expozanți invitați și s-au bucurat de numeroase exclusivități și premiere de la cinematografie la gaming sau benzi desenate.

Dintre actorii care au participat la Comic Con se numără Jason Momoa, Mark Shepard, Clive Standen, Ed Westwick, Paul Wesley, Tom Wlaschiha, Daniel Gillies, Andrew Scott, Jim Beaver, Robert Knepper, Charles Dance, Sylvester McCoy, precum și mulți alți actori de seamă din producții de top ca House of the Dragon, Lord of the Rings: The Rings of Power, La Casa de Papel, Game of Thrones, Spartacus, Supernatural, Doctor Who, Fringe, Harry Potter, The Vampire Diaries, Lord of the Rings, Sherlock sau Vikings.

Cea de-a zecea ediție Comic Con se anunță a fi una dintre cele spectaculoase de până acum, iar fanii vor avea parte de numeroase surprize și momente inedite. Mai mult, va fi doar primul eveniment dintr-o serie întreagă pregătită pentru 2023. 

dylan comic con 2


Din aceeasi categorie...

Şase filme de succes internaţional, incluse în competiţia Festivalului Ceau, Cinema! 2024

Şase filme de succes internaţional, incluse în competiţia Festivalului Ceau, Cinema! 2024

Şase filme europene de ficţiune care au ca temă centrală dilemele morale şi care au avut premiera mondială la cele mai mari festivaluri fac parte din competiţia celei de-a 11-a ediţii a Festivalului Ceau, Cinema! de la Timişoara, ce va avea ...

Actori, regizori consacrați și vedete: invitații speciali TIFF 2024

Actori, regizori consacrați și vedete: invitații speciali TIFF 2024

Jojo T. Gibbs (foto), una dintre cele mai promițătoare actrițe emergente, este invitată specială la cea de-a 23-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania (14-24 iunie 2024, Cluj-Napoca).

Regizorul Daniele Luchetti va primi Premiul Special pentru contribuția adusă la cinematografia mondială la TIFF 2024

Regizorul Daniele Luchetti va primi Premiul Special pentru contribuția adusă la cinematografia mondială la TIFF 2024

Regizorul italian Daniele Luchetti este invitat special al celei de-a 23-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania (14-24 iunie 2024, Cluj-Napoca).